szunaj 71 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Już trzeci sezon użytkuję midnight expresa i nie powiem złego słowa na ten kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwcowy0520 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Moja taka mała dygresja na temat kijów Dragona...kupiłem pierwszy model TD 2-75 10-25g rok temu. Kijek spełnia moje oczekiwania. Jest bardzo szybki czuły i pięknie pracuje podczas holu. Ma spory zapas także główki rzędu 20-25g plus guma nie są mu straszne, a wiem że spokojnie można rzucać jeszcze większymi ciężarami bez obawy o uszkodzenie kija. Co ciekawe od dwóch chyba lat nie ma już tego kija w ofercie, ale pojawił się 2,7 10-28g, nie miałem go w rękach, ale dam sobie uciąć ręke że ten ,,nowy" jest na tym samym blanku co mój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 ...nie miałem go w rękach, ale dam sobie uciąć ręke że ten ,,nowy" jest na tym samym blanku co mój...Dziękuję. Po tym smutnym dniu za tę odrobinę radości, którą mi dałeś pisząc powyższe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Kolego, i mógłbyś się ręki pozbyć, zwłaszcza że piszesz że nie miałeś go w rękach http://www.youtube.com/watch?v=NklSgmYbpSE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Bezgłowy Czerwcowy ( fraszka ) Za reklamową, durną nowomowęDał se uciąć głowę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi