Skocz do zawartości

Kobiety i mężczyźni.

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Większość z was narzeka ze względu na krótkie smycze [emoji14]

Poznałem żonę w styczniu 1994 roku w czerwcu tego samego roku był ślub :) mineło od tego czasu 20 lat i nie zamienił bym na inny model !

Mam ryby, grzyby i inne.... czasem poględzi ale jak się ma poukładane we łbie to człowiek zrozumie że baba jest troche inaczej skonstruowana :D

• Like 5

Pepe, większość nie znaczy wszyscy.

Związek jest sztuką kompromisu.

Też mam ryby, grzyby, wypady na rower...

Ale czasem sam wolę odpuścić i zostać w domu.

Co lepsze, moja na grzyby sama mnie ciągnie, córka też to lubi.

Z rybami... Córka póki bierze ma zainteresowanie, żonie trzeba założyć robaka na hak i zdjąć rybę.

Do przemyślenia. Tekst z forum. Coś w tym jest.

Link do całości: 

http://facet.wp.pl/kat,1034221,title,Dlaczego-mezczyzni-zyja-krocej-niz-kobiety,wid,17239485,wiadomosc.html

Stary jeszcze nie jestem, ale co wiem że nie to będzie się liczyć jak długo będę łaził po świecie, ale w jakim stanie. Bo co mi po tym że dożyję 80 lat, jeśli będę ramolem. Pracować do końca życia i być aktywnym do końca życia, to będzie ważne. Jeśli do tego doszłaby godna śmierć to będzie bardzo dużo. 

Edytowane przez Krzysiek_W

W czasach globalizacji róźnice są minimalne między modelami, mnie już 20 lat temu jedna czekolada otworzyła oczy i uwierzcie takiej zabawy to z żadną słowianką nie przeżyłem. Tu kolor nie ma znaczenia, krąg kulturowy również. Globalizacja robi swoje i siła rażenia mózgów jest zatrważająca. Muzułmanki też chcą się bawic lalkami barbi :D  Wbrew pozorom słowianki są całkiem całkiem i mają wzięcie z powodu łatwości obsługi. To nasze kobiety są tymi wymarzonymi dla wielu nacji :D  my może po prostu nie umiemy ich obsługiwać :D

1.Tak, muszę przyznać rację, może nie 90% gorzka ale z dodatkiem mleka :rolleyes: .

2. Wbrew moim wyobrażeniom muzułmanki nie są wcale pruderyjne nawet jak mają męża B) to było w ramach walki z terroryzmem :P

Mój kolega 20 lat temu poznał Filipinkę (nie taką z zespołu " Filipinki") i byli obydwoje i są nadal bardzo zadowoleni.

Ona patrzy w niego jak w obrazek bo a to jej kwiatki albo jakiś drobiazg kupi, a to przytuli, pocałuje, za rękę potrzyma a ona mu gotuje, pierze, stara mu się nie przeszkadzać jak np. czyta czy ogląda tv.

Ponoć Azjatki takie są :rolleyes: tyle że są śliczne i zgrabne do 35-40 roku a później to już bardzo szybko się to zmienia ale to może w tamtym klimacie? Zaimportowana może by się utrzymała w formie?