cristovo Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) autocenzura Edytowane 5 Marca 2015 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Ponoć to kobiety wybierają partnerów. W związku ze swoją panią 16 lat, z czego połowa to małżeństwo.Szczerze bardzo dobry Model. Większość z was narzeka ze względu na krótkie smycze [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Większość z was narzeka ze względu na krótkie smycze [emoji14]Poznałem żonę w styczniu 1994 roku w czerwcu tego samego roku był ślub mineło od tego czasu 20 lat i nie zamienił bym na inny model !Mam ryby, grzyby i inne.... czasem poględzi ale jak się ma poukładane we łbie to człowiek zrozumie że baba jest troche inaczej skonstruowana 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Trzeba szukać jak na giełdzie sprzętu pierwszą pogoniłem bo nie pasowała ( za mało maślana praca była, coś ciągle zgrzytało i występowały tarcia ), za to obecna jest ok! Edytowane 9 Lutego 2015 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Pepe, większość nie znaczy wszyscy.Związek jest sztuką kompromisu.Też mam ryby, grzyby, wypady na rower...Ale czasem sam wolę odpuścić i zostać w domu.Co lepsze, moja na grzyby sama mnie ciągnie, córka też to lubi. Z rybami... Córka póki bierze ma zainteresowanie, żonie trzeba założyć robaka na hak i zdjąć rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 A może taki pilocik by się przydał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Brakuje klawisza MUTE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jest... Dziamganie off. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Racja jest.To brakuje opcji-ciche dni-1, 2, 3 itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jest... Extra mokra [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Do przemyślenia. Tekst z forum. Coś w tym jest.Link do całości: http://facet.wp.pl/kat,1034221,title,Dlaczego-mezczyzni-zyja-krocej-niz-kobiety,wid,17239485,wiadomosc.html Stary jeszcze nie jestem, ale co wiem że nie to będzie się liczyć jak długo będę łaził po świecie, ale w jakim stanie. Bo co mi po tym że dożyję 80 lat, jeśli będę ramolem. Pracować do końca życia i być aktywnym do końca życia, to będzie ważne. Jeśli do tego doszłaby godna śmierć to będzie bardzo dużo. Edytowane 9 Lutego 2015 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 W czasach globalizacji róźnice są minimalne między modelami, mnie już 20 lat temu jedna czekolada otworzyła oczy i uwierzcie takiej zabawy to z żadną słowianką nie przeżyłem. Tu kolor nie ma znaczenia, krąg kulturowy również. Globalizacja robi swoje i siła rażenia mózgów jest zatrważająca. Muzułmanki też chcą się bawic lalkami barbi Wbrew pozorom słowianki są całkiem całkiem i mają wzięcie z powodu łatwości obsługi. To nasze kobiety są tymi wymarzonymi dla wielu nacji my może po prostu nie umiemy ich obsługiwać 1.Tak, muszę przyznać rację, może nie 90% gorzka ale z dodatkiem mleka .2. Wbrew moim wyobrażeniom muzułmanki nie są wcale pruderyjne nawet jak mają męża to było w ramach walki z terroryzmem Mój kolega 20 lat temu poznał Filipinkę (nie taką z zespołu " Filipinki") i byli obydwoje i są nadal bardzo zadowoleni.Ona patrzy w niego jak w obrazek bo a to jej kwiatki albo jakiś drobiazg kupi, a to przytuli, pocałuje, za rękę potrzyma a ona mu gotuje, pierze, stara mu się nie przeszkadzać jak np. czyta czy ogląda tv.Ponoć Azjatki takie są tyle że są śliczne i zgrabne do 35-40 roku a później to już bardzo szybko się to zmienia ale to może w tamtym klimacie? Zaimportowana może by się utrzymała w formie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Skrzywdzony życiem Piotruś Pan po nadopiekuńczej mamusi i latach przed telewizorem . Boki zrywać .. A po co wam kobiety ? Żeby zarooochać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Pracować do końca życia i być aktywnym do końca życia, to będzie ważne. Wolałbym chyba tylko to drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Dzięki za poprawę humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi