Bolen30 Opublikowano 20 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Pewnie ze pepe dobrze prawi bo sam jako przyjezdny łowie w Wildze od 2009.A ryby już widywałem duuzo wczesniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 20 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Ja za gówniarza w latach osiemdziesiątych łowiłem na przepływankę w Wildze,Rudawie i Białusze i mogę powiedzieć,że w tych rzekach naprawdę było sporo ryby . Płocie , klenie , karpie , pstrągi, ślizy, okonie , leszcze i jeszcze w sroc innych gatunków . W liceum miałem kumpla który łowił i jak on coś sobie upierdolił w głowie to musiał to zrealizować . W 1991 gość wymyślił sobie że na Rudawie złapie miętusa . W styczniu przy - 20 dwa tygodnie łaził codziennie z gruntówką na Rudawę na wysokości Widoku . I złowił …. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi