radekc1991 Opublikowano 26 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 jutro pierwsze gumy płoci z kopytem zobacze co wyjdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Piersza gumka ok, jutro bawie sie na calego i dopracuje temat Oj w opadzie bedzie mega pracować 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Ile waży to cudeńko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Ile waży to cudeńko??? Gumeczka ma 13,5 grama i 11 cm długości ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kathir Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Bardzo ładna gumka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Ciekawie kolega eksperymentuje, a i zapał jest Płoteczki masz ładnie malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) Chętnie je potestuje :-) Edytowane 29 Października 2015 przez hm62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 29 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) Chętnie je protestuje :-)Ty oczywiście masz w gratisie dorobie jeszcze uklejkie i potrenuje to dostaniesz paczuche Edytowane 29 Października 2015 przez radekc1991 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 No , no , może cuś z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Troche się kurzu zebrało więc trzeba odświeżyć Jerki od Seby a moja rzeźba tu model płoteczki pod gumy Do tego jeszcze z 5 wzorów pod gumy ale to jak ukończe 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Barzdo fajnie rzeźba wyszła ,juz nie mogę się doczekać testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Te ukleje gumowe całkiem obiecujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Ciężko się dokopać do Twojego wątku.Co tam jakie plany?Kiedy ruszasz? Edytowane 29 Marca 2016 przez Sebalos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Wątek zakurzony jak trzeba Jak już coś wrzuce to ma być zacnie i budzić zachwyt inaczej tego nie widze Na pierwszym planie Twoje ogony do PullBaitów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Działaj Radziu bo już tylko miesiąc do boleni a ja cały czas czekam na cukiereczki od Ciebie ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 no to się odkurzyłem muszę jeszcze coś przerobić ale zobaczymy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Kolor jest baja,ogon też super robota!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Napis na ogonie, świetny pomysł! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 A jak mnie to cieszy nie muszą pisać po przynęcie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 A jak mnie to cieszy nie muszą pisać po przynęcie. Gumy póki co mnie nie interesują, ale ogony a i owszem, ale to temat na lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 ciesze się że się podoba Musiałem jakością nadrobić termin który się troszke przeciągał Najważniejsze żeby spełniały swoją role i szczupaki zaciekawił ogonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Trzeba było dorobić bo bo podobno w Szwecji szczupaki takie lubią 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Postaram się udowodnić że nasze też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Radku, Radziuniu.. ogonki mega ale wiesz że do 1 maja mało czasu zostało a bolenie już u mnie się pokazują.. tak że wiesz ;-) podkręć obroty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Trzeba sie otrzepać i zacząć działać https://youtu.be/z9xmDOkIsZo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi