ReddyS Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Witam.Sprawa jak w temacie. Opis ze strony Corony jest nieaktualny? Ja przynajmniej takiego użytkownika jak Karolina_CF nie znalazłem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Warunki zniżki na stronie CoronaFishing. Tam również jest kontakt do właściciela, który z pewnością odpowie na pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Witam.Sprawa jak w temacie. Opis ze strony Corony jest nieaktualny? Ja przynajmniej takiego użytkownika jak Karolina_CF nie znalazłem. pozdrawiam KLIKNIJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ReddyS
Witam.
Sprawa jak w temacie. Opis ze strony Corony jest nieaktualny? Ja przynajmniej takiego użytkownika jak Karolina_CF nie znalazłem.
pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi