Kuba Standera Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Treść newslettera z tego sklepuZapraszam do obejrzenia zdjęć wielkiego szczupaka zlowionego przez Pana Krzysztofa Kokoszkę , link do galerii poniżej http://picasaweb.google.com/lh/photo/JV-zM7nYnFdEeS7rCz2XbA? feat=directlink pozdrawiam Marek Jarecki www.kogutomania.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 30 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Albo niezliczonych zaletach Tullamorków ? Przyjechałbyś do Mifka na trocie to byśmy swieżo przywiezione nie tylko tullamorki ale i kilbegganki mogli ocenić. Po za tym to mały nokaoutcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 starfish Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Chwalebne jest to nasze catch and release. Ale dopóki na naszych wodach. W moim przypadku Na Zalewie Zegrzyńskim będzie rządzić PZW to nic z tego nie będzie. Nie złowię ja to złowią rybacy z PZW.Nie powiem. Jestem ze starej epoki. Łapałem i jadłem. Ale do diabła. Taniej to wychodzi kupić w Auchanie czy gdzie indziej.Nie o to chodzi.Trzeba wy....ć tego Grabowskiego i spółkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Pablom napisał: Pewnie że jakieś złe następstwa takiego napiętnowania danego osobnika czy instytucji są, jak to mawiają gdzie drwa rąbią.... Ale dużo więcej jest chyba pozytywów Odpowiem pytaniem na pytanie: a czy da się rąbać to drzewo, żeby wiór leciało mniej? Czy w tym przypadku cel uświęca każdy środek? Wiesz drzewo można rąbać siekierą, maczetą i scyzorykiem. Przy użyciu jednych narzędzi idzie szybciej, przy innych.... Pirania, też miałem okazję poznać, z tym że z tej artykułowej strony,i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Chwalebne jest to nasze catch and release. Ale dopóki na naszych wodach. W moim przypadku Na Zalewie Zegrzyńskim będzie rządzić PZW to nic z tego nie będzie. Nie złowię ja to złowią rybacy z PZW.Nie powiem. Jestem ze starej epoki. Łapałem i jadłem. Ale do diabła. Taniej to wychodzi kupić w Auchanie czy gdzie indziej.Nie o to chodzi.Trzeba wy....ć tego Grabowskiego i spółkę. PZW czy nie PZW. Mialo być lekiem na wszelkie zło gospodarstwo Łomża, rozmach był i na tym chyba się skończyło. Pamiętaj biznes jest biznes i żaden prywaciarz nie odstąpi od swojego zarobku żeby wędkarz był zadowolony. PZW to wszyscy zrzeszeni w związku wędkarze a nie tych kilku staruszków na górze. Pora do roboty sie wziąść za kilka tygodni znów odbędą się w kołach zebrania ciekaw jestem czy w tym roku frekwencja przekroczy 15% bo to z tego miejsca od koła zaczyna się ten zły związek. Jak my tu na dole tak nam tam z góry..... Wracając do tematu wątku wcale sie nie dziwię,że taką fotkę mozna znaleźć w galeri sklepu. Działanie na psychike wędkarzy robiących zakupy dużą rybą pozwala napewno na większą sprzedaż. Dziwić sie temu ? a niby czemu skoro wędkarzy widzących rybną przyszłośc naszych wód poprzez C&R jest ułamek procenta w tym kraju. ?? Więcej nas jest. ? Sklep jest miejscem gdzie robi się zakupy i czymś tych wszystkich rządnych łowienia dużych ryb klientów trzeba do kupowania zachęcać. Stary jak świat sposób działania na psychikę. Dla jasności - nie popieram uśmiercania ryb a szczególnie okazów i do tego jeszcze szczycenie sie tym równiez nie usprawiedliwiam tego w żaden sposób. Czy metoda pały pozwoli osiągnąć przemianę polityki tego sklepu. ? Rządzi nim wolny rynek i klienci więc raczej te dwa elementy będą kształtowały kierunek jego pracy. Kolejny raz dochodze do wniosku, że trzeba najpier edukować tych co po nas przyjdą a nie tych co juz korzeniami głęboko w swych błędach tkwią. Młodież samopas łazi a my przy kompach batalie toczymy. Na Parsęcie kilkunastolatkowie sieci stawiają i to jak również i ten szczupak w ogródku jest przerażające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kogutomania_pl Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dopiero niedawno zobaczylem tą cała dyskusję i zastanawia mnie agresja i skrajność w ocenach...ja większość ryb wypuszczam (np. głowatki i szczupaki wszystkie) ale jestem daleki by kogoś nazywać mięsiarzem! To tak jakbym po obejrzeniu tego filmu: http://www.youtube.com/watch?v=v2SNpq1C_Bc&feature=youtu be_gdatawszystkich nazwał mięsiarzami Czy ta głowatka żyje czy została zabita , czy to mięsiarze czy nie? Na pewno ktoś ma rozwaloną łapę i chwała za to moim ukochanym głowatkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Cóż, tu można gdybać (jak by było po co... skoro wiadomo że ryba została wypuszczona), w przypadku fotki przesłanej z Waszego sklepu wątpliwości mieć nie można, jak mawia pewien kolega - jedyna ryba która nie ma szans na przeżycie to ta która dostała w pałę i została sfiletowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kogutomania_pl Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 a skąd wiesz ,że ta główka została wypuszczona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ponieważ tam byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kogutomania_pl Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 yhy...no tak no ale powiedz mi jesli ktoś kto tam nie był tak jak Ty tylko obejrzy ten film i wysłucha komentarzy , jak to dla niego będzie wyglądało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ale co to za bzdurne krecenie sie w kolko?Co jakis film z youtube zmienia ws zdjecia zabitego duzego szczupaka? Jak jestes sklep kogutomania to pierwsze co pownienes zrobic widzac taka dyskusje to przeprosic i skasowac fotke ze swojej witryny. Takie sa moje odczucia, a czuje ze nie tylko moje. To tyle w tym temacie. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tymon Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Mozna prosic jasniej ?Przekaz troche niejednoznaczy... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tymon Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 -najpierw się uśmiałem, -potem zrobiłem się smutny, -i znowu mi wesoło. Wszystko odnosi się do wypowiedzi @kogutomania.pl. Nie ma to jak logiczne wyjaśnienie tematu i bezsensowna obrona przed głupotą. Kumasz już Guzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Kumam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kogutomania_pl Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Fotka kolego nie zostanie skasowana (choć nie popieram zabijania dużych ryb) i nikogo nie muszę przepraszać, chyba żartujesz Ja odpowiadam za siebie jak każdy z nas i nie mam zamiaru za kogoś przepraszać...galeria z reszta jest ogólniedostepna i nawet Ty mozesz tam wstawić zdjęcie. Moja prywatna galeria obrazuje moje wedkowanie i mozesz dostac do niej dostęp najwyżej na 24 godziny www.galeria.kogutomania.pl a co do filmu to miał być przykład tego jak mozna odebrac taki przekaz (film czy zdjęcie) i nikt mi nadal nie odpowiedzial więc powtórze pytanie; CZY TA GLOWATKA ZOSTALA WYPUSZCZONA?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Mysle, ze niewiele wpisow w tym watku bylo zartem.A na pewno nie byly wpisywane jako zart deklaracje o bojkocie twojego sklepu kolego... Za dostep do galerii dziekuje - nie skorzystam. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 i nikt mi nadal nie odpowiedzial więc powtórze pytanie; CZY TA GLOWATKA ZOSTALA WYPUSZCZONA?? A @Standerus to co napisał?? PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kogutomania_pl Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Co ma wspólnego galeria ze sklepem? Z resztą nie mam zamiaru dalej bić piany tego wątku bojkot ?? o czym Ty gadasz chłopie? dla nas to darmowa reklama a jak pisałem wczesniej ja taką rybę zawsze wypuszczę ale jestem pewien ,że wielu ludzi ,ktorzy wlaczyli się w dyskusję miało by z tym problem i to jest fakt! DALEJ NIE WIEM CZY TA GŁOWATKA ZOSTAŁA WYPUSZCZONA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 dla nas to darmowa reklama I na tym poprzestanmy Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 CZY TA GLOWATKA ZOSTALA WYPUSZCZONA?? Mysle drogi kolego, ze przez taka dyskujse zaczynasz tracic klientow. Ja w kazdym razie mam takie odczucie. Remek P.s.Film poniewaz wzbudza kontrowersje usunalem. Wrzuce w najblizszym czasie z wypuszczania tej glowatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Treść newslettera z tego sklepu
Zapraszam do obejrzenia zdjęć wielkiego szczupaka zlowionego przez Pana Krzysztofa Kokoszkę , link do galerii poniżej
http://picasaweb.google.com/lh/photo/JV-zM7nYnFdEeS7rCz2XbA? feat=directlink
pozdrawiam
Marek Jarecki
www.kogutomania.pl
Top użytkownicy dla tego pytania
10
9
7
5
Popularne dni
2 Gru
16