krokkop Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Wreszcie udalo mi sie otworzyc jakis watek na otwarcie sezonu bolen 70 cm . Zlowiony poza granicami najjasniejszej ! sprzetowo Phenic M1 2.9 m 10 lb , turek kanciak 2500 , zylka 0,18 . Wobler w.d Zlowiony na zaplywie krzaczka gdzie regenerowal swoje sily po tarle pozdrawiam 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Nie wiem czy pogratulować czy się wk..........ć .Rybka fajna jak na luty. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALAR80 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Piękny Bolek i w jakiej scenerii . Gratulacje. Zamierzony czy przyłów... Edytowane 8 Lutego 2015 przez SALAR80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Gratki. Już po tarle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 A ten Phenix to pod zamówienie robiony czy jakiś seryjny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 GratulacjeJuż się nie mogę doczekać maja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Gratuluję otwarcia mojego ulubionego wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 O tej Porze nalezy to do normalnego lowienia na tej rzece phenix Robiony byl pod zamowienie Rheinanglera ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Piękna rybka , obecnie patrzymy w okno i czekamy na temperaturę bardziej równikową , ale zapewne jeszcze trzeba poczekać pozdrawiam Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 GratulacjeJuż się nie mogę doczekać maja... ..odliczaj dni.. i mroź to co ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 ..odliczaj dni.. i mroź to co ostatnio Ostatnio wziąłem kalendarz w łapę i wyszło mi równo 100dni... ale teraz już z górki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 ..odliczaj dni.. i mroź to co ostatnio Cały czas się mrozi oj będzie się działo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Jedną rzecz niestety zwaliliśmy Zibi tzn te trawki na paluchach w okolicy....,- gdzie najczęściej pasują stelle PSO tej porze czyli w połowie lutego to już ostatki boleniowe w tym dopływie Renu,- za dwa, trzy tygodnie będzie je można łowić w rzece macierzystej Edytowane 8 Lutego 2015 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Wątek odpalony!Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr123 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Gratulacje!Przez Ciebie wielu naszych łowców boleni gryzie się w język. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Mam jezioro gdzie można łowić jak zejdzie lód ale na razie skorupa jest jeszcze jest tęga :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Kuba jak zejdzie lodzio to koniecznie zabierz Radzia bo on podobno po przedpokoju rzuca wobkami w lustro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 W sumie można by było utworzyć wątek o rybach z poza PL, żeby nie stresować tych kolegów, którzy są związani zapisami regulaminowymi.Mam w tym względzie tylko jedna za to dużą wątpliwość, czy takie podejście nie podsyca niezdrowej tezy ,- że te z poza PL to się nie liczą.... W gruncie rzeczy wyścig do otwierania nowych w sensie jeszcze nie rozpoczętych wątków też jest nie specjalnie zdrowy oczywiście moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 ....Arek,w polszy też są różne regulaminy. Łapcie rapcie i wrzucajcie fotki...P.s...i uważajcie na c1eślę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Mnie wszelka rywalizacja w hobby jest obca i niezdrowa,- gdyby było inaczej "otwarł" bym np w tym roku kilka wątków Ale przy okazji młodym adeptom spinningu chciałbym zwrócić uwagę na zdjęcia z wypuszczania ryby tam właśnie widać najdokładniej, że to po czym teraz chodzimy jest ok metra nad normalną trasą przemarszu czyli to po czym chodzimy w ciepłych porach roku jest teraz kryjówką i żerowiskiem nawet dość sporych ryb co prawda wielu o tym już wcześniej pisało i zakrawa to na truizm ale chyba mało kto pamięta po czym stąpa i co omija w lecie a teraz na przedwiośniu to wiedza jaziowo, boleniowo i kleniowo bezcenna Edytowane 13 Lutego 2015 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 ! sprzetowo Phenic M1 2.9 m 10 lb , turek kanciak 2500 , zylka 0,18 .Piękny rapiszon , gratulacje i uszanowanie. Ciekawe jak to M1 10lb radziło sobie z tak zacną rybą ?. Zwłaszcza że skoro stan wody podwyższony , to i nurt wody pewnie mocny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Pewnie poradziło sobie szybko i sprawnie Bez przesady, 10lb kij to radzi sobie bez problemu z takimi rybami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Pewnie poradziło sobie szybko i sprawnie Bez przesady, 10lb kij to radzi sobie bez problemu z takimi rybami.Pewnie to nie znaczy na pewno . Kij 10 lb to nie jest typowa wędka boleniwa . Ryba nie mała , a i nurt pewnie nie kiepski .Dlatego wolałbym wypowiedź w tym temacie operatora wędki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Witam , rybka zlowiona na zaplywie . Okolo 1 munute trwal hol . Kij posiadal zapas mocy nawet na 80 cm bolka . Na Stronie Pana Zbigniew Kawalca jest filmik moje autorstwa . Pokazuje hol jazia 65 cm okolo 5 kg w bardzo mocnym renskim nurcie ! Ryba wyjechala w 2 minuty ! Natüralnie wedka miala zapas mocy ! Pozdrawiam Zbigniew wedki.pl - aktualnosci - rzeka Ren !! Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 . Na Stronie Pana Zbigniew Kawalca jest filmik moje autorstwa . Pokazuje hol jazia 65 cm okolo 5 kg w bardzo mocnym renskim nurcie ! Ryba wyjechala w 2 minuty ! wedki.pl - aktualnosci - rzeka Ren !! PozdrawiamFilm jest niestety fatalnej jakości , a wielka szkoda .Szkoda bo wielkość ryby powalająca , a wędka pokazuje piękne ugięcie , w pewnych momentach po samą rękojeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi