Gość DAWIDspinn Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Nie wytrzymałem i po nocce w pracy wyskoczyłem "na jednego". Sezon rozpoczęty! Jutro i pojutrze zapewne, dłuższe podchody 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Patryk ,czyżby to były znajome strony ???Mariusz, tamte strony. Wpadacie w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Sorki za fotkę. Pan Japa znowu złapał ☺ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) Wprawdzie norweskie się nie liczą, ale można powiedzieć, ze sezon rozpoczęty 4 godzinki nad jeziorem dały 6 bolków i szczupaka. Przynęty ok. 8 cm (zadziory przygięte), prowadzone raczej średnim tempem (do expresu daleko), woda jeszcze brudna, ale jak widać rybom to nie przeszkadza. Gratulacje dla tych co połowili. Edytowane 1 Maja 2015 przez kowalek87 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Mariusz, tamte strony. Wpadacie w tym roku?MOWA !!!!!!!!!!!!!! jak tylko zrobi się cieplej dam znać. A jak się uda to i może ze dwa razy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pietrus Opublikowano 1 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Gratki dla łowców, a i mnie szczęście dopisało. Rybka z pierwszego rzutu niesamowicie kwadratowa. 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Ale spaslaka trafiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 W zyciu takiej ryby nie widziałem, miał 75cm ale waga grubo ponad 4kg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Piotrek - bo to ze "stojącej wody" pewnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Piotrek - bo to ze "stojącej wody" pewnie .Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Sezon rozpoczęty. Tylko dwa ale fajnie było. PozdrawiamSławek 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) I ja zacząłem sezon ...Było ok, kilka ryb na kiju , najwięcej 60-taków, jeden rodzynek 70 cm.Przyszedł wiatr, zaczęło mżyć i po braniach...Zdjęcie z największym. D.Powermesh 2.7 5-25, R.Applause 4-rka, HM69 0,22 a na końcu chiciorek Pana Widła. Edytowane 1 Maja 2015 przez Sandacz23 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 To boleń kolegi Grześka którego nie trzeba podsuwać pod obiektyw na wyciągniętych rękach Jest jeszcze 7 innych, trochę mniejszych. Wszystkie na spinnerbaita. 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 I ja zacząłem sezon ...Było ok, kilka ryb na kiju , najwięcej 60-taków, jeden rodzynek 70 cm.Przyszedł wiatr, zaczęło mżyć i po braniach...Zdjęcie z największym. D.Powermesh 2.7 5-25, R.Applause 4-rka, HM69 0,22 a na końcu chiciorek Pana Widła.Chyba się gdzieś minęliśmy,a u mnie szału nie było ale zawsze coś,sezon rozpoczęty . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Gratuluje łowcą!Ja też rozpocząłem nie najgorzej 4 bolki udało się złowić ale tylko jeden forumowy,jutro powtórka !sprzetowo:Mhx 10-21gStella 4000 sżyłka 0,22 i spirit 7 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 ...otwarcie ku pamięci Krystiana spoczywajacego w krainie wiecznych łowów...[*]... Patryk szacunek Ja postaram się dzisiaj złowić coś godnego ku pamięci Krystka [*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Chyba się gdzieś minęliśmy,a u mnie szału nie było ale zawsze coś,sezon rozpoczęty . A widziałem jakiegoś gościa po drugiej stronie na winklu pod zwalonym drzewem, a to byłeś Ty... hehe Graty za bolki. Fajnie, że też połowiłeś Edytowane 2 Maja 2015 przez Sandacz23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Srebrny otwieracz 2015.Pozdrawiam 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 No2.Info dla snobów: kołowrotek z bazaru, wędka znaleziona, linka zmechacona 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Robert,podaj namiary na bazarki gdzie tanio gonią Penna 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Boleń zazdrośnik......pozazdrościł łososiowatym i wyhodował sobie narośl al'a kufa 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 ....to raczej pozostałość po "ciężkim holu" lub nieetycznym traktowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkowy Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Dzisiejsze 70+ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Gratuluję wszystkim boleni przez duże B. U nas otwarcie pod względem ilościowym bardzo udane, niestety wielkościowo już gorzej.Wypad uważam za bardzo udany, bardzo przyjemny dzień na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 tasiek321 fajna rapka! GratulacjeDzisiaj kolejny wypad na odrzańskie bolki,gorzej niż wczoraj ale coś tam udało się złowic 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi