Skocz do zawartości

Bolenie 2015

krokkop

Rekomendowane odpowiedzi

Wprawdzie norweskie się nie liczą, ale można powiedzieć, ze sezon rozpoczęty :)  4 godzinki nad jeziorem dały 6 bolków i szczupaka. Przynęty ok. 8 cm (zadziory przygięte), prowadzone raczej średnim tempem (do expresu daleko), woda jeszcze brudna, ale jak widać rybom to nie przeszkadza. Gratulacje dla tych co połowili.

DSCN1347_zpsrngklvsa.jpg

DSCN1345_zpsvhbpc7zx.jpg
Edytowane przez kowalek87
  • Like 33

I ja zacząłem sezon ...

Było ok, kilka ryb na kiju , najwięcej 60-taków, jeden rodzynek 70 cm.

Przyszedł wiatr, zaczęło mżyć i po braniach...

Zdjęcie z największym.

D.Powermesh 2.7  5-25, R.Applause 4-rka, HM69 0,22 a na końcu chiciorek Pana Widła.

post-55580-0-59067500-1430508710_thumb.jpg

Edytowane przez Sandacz23
  • Like 23

I ja zacząłem sezon ...

Było ok, kilka ryb na kiju , najwięcej 60-taków, jeden rodzynek 70 cm.

Przyszedł wiatr, zaczęło mżyć i po braniach...

Zdjęcie z największym.

D.Powermesh 2.7  5-25, R.Applause 4-rka, HM69 0,22 a na końcu chiciorek Pana Widła.

Chyba się gdzieś minęliśmy,a u mnie szału nie było ale zawsze coś,sezon rozpoczęty  .2vni0i8.jpg                                                              10fnk93.jpg

• Like 2

Chyba się gdzieś minęliśmy,a u mnie szału nie było ale zawsze coś,sezon rozpoczęty  .2vni0i8.jpg                                                              10fnk93.jpg

A widziałem jakiegoś gościa po drugiej stronie na winklu pod zwalonym drzewem, a to byłeś Ty... hehe  Graty za bolki. Fajnie, że też połowiłeś ;)

Edytowane przez Sandacz23