Qcyk Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Ładna sztiuuka Mike. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Piękna sztuka -mike , gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 @Robert,jakbym nie szanowal Ciebie od niepamiętnych czasów, od czasów kamery ustawionej na przykosie to pewnie mógłbym inaczej napisać.Sorrki ale to nie jest ok w stosunku do boleni. Wiesz ile ich teraz będzie zdychać z Twoim woblerem w pysku bo na 6lbs były wiązane Nie znasz wędkarzy. Nawet jak bym polecał 6 lbs to i tak założą grubszą ze strachu, że stracą rybę. Spiderwire 6 lbs (z USA) zmechacony nie daje się urwać w rękach. Mnie to wystarcza. Oczywiście nie polecam tym którzy zacinają i holują w stylu amerykańskim a wędkę składają razem z kołowrotkiem i przynętą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 mike dowaliłeś z tą rapą Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Ale KLOC Kiedyś podobne widywałem na moich odcinkach... Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) Taki dość ładny z dzisiaj. Edytowane 7 Maja 2015 przez Tomy 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 @Tomy ładny bolek i fajna woda za plecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Tomek ten co chodził poniżej leszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Tamte to sobie zostawiam jak nikogo nie będzie w zasięgu wzroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Gratulacje Koledzy za fajne rapki.Oderka i mnie dzisiaj obdarzyła kilkoma boleniami.Dwie ryby skusiły się na Panica od kol Adama (spinnerman)Niestety obie ryby spadły tuż pod nogami,trudno,czasem tak bywa...Kolejne dwie ryby skusiły się na rh 85.Wielkością nie powalały,ale i tak było super.Fotka tego troszkę większego.Pzdr 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) No ja mam nadzieje niebawem pogonic trochę bolki z pontonu na zaporówce .... Edytowane 7 Maja 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 No ja mam nadzieje niebawem pogonic trochę bolki z pontonu na zaporówce .... A dlaczego nie z brzegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Gratulacje Koledzy za fajne rapki.Oderka i mnie dzisiaj obdarzyła kilkoma boleniami.Dwie ryby skusiły się na Panica od kol Adama (spinnerman)Niestety obie ryby spadły tuż pod nogami,trudno,czasem tak bywa...Kolejne dwie ryby skusiły się na rh 85.Wielkością nie powalały,ale i tak było super.Fotka tego troszkę większego.Pzdr 3.JPGFajnie Krystian U mnie też dzisiaj trochę wybrzydzały. Na ósemkę było kilka niecelnych strzałów i dwa spady. 10-ka w pierwszym rzucie została bardzo efektownie zebrana z powierzchni i dała fajną rybę Edytowane 8 Maja 2015 przez spinnerman 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Gratulacje Koledzy za piękne rapki.Adam,Panic nadal w natarciu.Dzisiaj Oderka uraczyła tylko dwoma braniami,ale za to jakimi... Mega fantastyczny widok,wobler chlapiący po powierzchni i nagłe bum,coś wspaniałego... 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Gratulacje Koledzy za piękne rapki.Adam,Panic nadal w natarciu.Dzisiaj Oderka uraczyła tylko dwoma braniami,ale za to jakimi... Mega fantastyczny widok,wobler chlapiący po powierzchni i nagłe bum,coś wspaniałego... p.JPGNajlepszy prezent dla twórcy przynęty Zobaczysz co potrafi Panic 10 i 11 jak ukleja z tarłem ruszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 wczorajsza życiówka 77cm zdjęcie marne, robione na szybko telefonem 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Dzisiaj Klenie i Jazie nie chciały współpracować więc postanowiłem przerzucić się na Bolenie i to była dobra decyzja w drugim rzucie uderzył taki forumowy stykacz no może 2-3 cm więcej niż minimum. Niestety przynętę zassał bardzo głęboko mimo szybkiej akcji reanimacyjnej nie mam pewności czy da sobie radę... mam nadzieję że tak. Niech moc będzie z tobą Panie Boleniu i do zobaczenia niebawem!!! Słaba fotka ale zawsze... rzeka Wkra. Pozdrawiam Qcyk!! Edytowane 9 Maja 2015 przez Qcyk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Ciurkowiec 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Drugie podejscie do otwarcia sezonu boleniowego w końcu sie udało, 2 rapki na pokładzie,jedna godna fotki.. Ryby dosc aktywne, jedynie na miejscówce Tomy'ego nie było dane mi połowić,taki tłok... 6 osob naliczyłem rybki złowione na bezsterowego swojaka 7cm 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Gratuluję Panowie pięknych rapek:-) ja niestety muszę poczekać jeszcze do czerwca :-( Mirek, masz filmik z holu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Wieści z frontu. Sprzętowo: CD ORKA 2,45 (20 lb)Stren 14 lb. na Twin Power 4000 XG SW 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arhuku Opublikowano 10 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Nie chcę zarzucać forum tymi samymi fotkami, więc temacie boleni na muchę zapraszam do mojego autorskiego wątku. A tu jeden (największy dotychczas) na zachętę: http://jerkbait.pl/topic/43730-arek-kubale-fotografia-w%C4%99dkarska-outdoorfly-fishingprzyroda/page-10 (https://www.facebook.com/KubaleOutdoorPhoto) 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 C.D. Szpiegu z rafowym rozbójnikiem. 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Zebrał RH12 model 2015 z rozmycia warkocza.Sprzętowo: M1 17lb, TP4000PG, linka PP 15lb 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 C.D. Dobre kadry też się zdarzały 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi