Skocz do zawartości

Bolenie 2015

krokkop

Rekomendowane odpowiedzi

@Robert,

jakbym nie szanowal Ciebie od niepamiętnych czasów, od czasów kamery ustawionej na przykosie to pewnie mógłbym inaczej napisać.

Sorrki ale to nie jest ok w stosunku do boleni. Wiesz ile ich teraz będzie zdychać z Twoim woblerem w pysku bo na 6lbs były wiązane :angry:

Nie znasz wędkarzy. Nawet jak bym polecał 6 lbs to i tak założą grubszą ze strachu, że stracą rybę. Spiderwire  6 lbs (z USA) zmechacony nie daje się urwać w rękach. Mnie to wystarcza. Oczywiście nie polecam tym którzy zacinają i holują w stylu amerykańskim a wędkę składają razem z kołowrotkiem i przynętą :)

• Like 3

Gratulacje Koledzy za fajne rapki.

Oderka i mnie dzisiaj obdarzyła kilkoma boleniami.Dwie ryby skusiły się na Panica od kol Adama (spinnerman)

Niestety obie ryby spadły tuż pod nogami,trudno,czasem tak bywa...

Kolejne dwie ryby skusiły się na rh 85.Wielkością nie powalały,ale i tak było super.

Fotka tego troszkę większego.

Pzdr

post-51985-0-94332800-1431025509_thumb.jpg

• Like 16

Gratulacje Koledzy za fajne rapki.

Oderka i mnie dzisiaj obdarzyła kilkoma boleniami.Dwie ryby skusiły się na Panica od kol Adama (spinnerman)

Niestety obie ryby spadły tuż pod nogami,trudno,czasem tak bywa...

Kolejne dwie ryby skusiły się na rh 85.Wielkością nie powalały,ale i tak było super.

Fotka tego troszkę większego.

Pzdr

attachicon.gif3.JPG

Fajnie Krystian :good: U mnie też dzisiaj trochę wybrzydzały. Na ósemkę było kilka niecelnych strzałów i dwa spady. 10-ka w pierwszym rzucie została bardzo efektownie zebrana z powierzchni i dała fajną rybę ;)

post-52196-0-48718100-1431097233_thumb.jpg

Edytowane przez spinnerman
  • Like 27

Gratulacje Koledzy za piękne rapki.

Adam,Panic nadal w natarciu.

Dzisiaj Oderka uraczyła tylko dwoma braniami,ale za to jakimi... :rolleyes:

Mega fantastyczny widok,wobler chlapiący po powierzchni i nagłe bum,coś wspaniałego... :)

post-51985-0-07895900-1431166362_thumb.jpg

• Like 21

Gratulacje Koledzy za piękne rapki.

Adam,Panic nadal w natarciu.

Dzisiaj Oderka uraczyła tylko dwoma braniami,ale za to jakimi... :rolleyes:

Mega fantastyczny widok,wobler chlapiący po powierzchni i nagłe bum,coś wspaniałego... :)

attachicon.gifp.JPG

Najlepszy prezent dla twórcy przynęty :highfive: Zobaczysz co potrafi Panic 10 i 11 jak ukleja z tarłem ruszy ;)

• Like 1

Dzisiaj Klenie i Jazie nie chciały współpracować więc postanowiłem przerzucić się na Bolenie i to była dobra decyzja w drugim rzucie uderzył taki forumowy stykacz no może 2-3 cm więcej niż minimum. Niestety przynętę zassał bardzo głęboko mimo szybkiej akcji reanimacyjnej nie mam pewności czy da sobie radę... mam nadzieję że tak. Niech moc będzie z tobą Panie Boleniu i do zobaczenia niebawem!!!

Słaba fotka ale zawsze... rzeka Wkra.

post-54784-0-54499000-1431175288_thumb.jpg

Pozdrawiam Qcyk!!

Edytowane przez Qcyk
  • Like 9

Drugie podejscie do otwarcia sezonu boleniowego w końcu sie udało, 2 rapki na pokładzie,jedna godna fotki.. 

Ryby dosc aktywne, jedynie na miejscówce Tomy'ego nie było dane mi połowić,taki tłok... 6 osob naliczyłem

rybki złowione na bezsterowego swojaka 7cm

post-49445-0-33953600-1431211638_thumb.jpg

• Like 36