Artech Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Arek zdjęcie bolenia mam już na pulpicie. Jest rewelacyjne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 ...jeden z boleni złowiony podczas "rap maratonu" z @Piotrem 75...Strzelił w ukleje RH10 2015, która tego wypadu skusiła naście sztuk.Do następnego ziom ..i zamów lepszą pogodę 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Już taki fajny, garbaty Brawo Panowie! Super ryby, ale co cieszy, foty na naprawdę top poziomie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Podobno miałeś wszystko ustalone z Omeną... następny raz lepiej się z nią dogaduj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 C.D. Szpiegu dzięki za kilera 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ale posypało rapami, gratulacje , no i foto wymiata Mirek, masz filmik z holu?Mam,mam w końcu nie nosze kamerki do szpasu.. , co prawda sam hol od połowy , bo bolek wziął w pierwszym rzucie na miejscówce a nie spodziewałem sie ze cos sie bedzie działo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krystiano1981r Opublikowano 10 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Gratulacje Koledzy za fajne rapki.Dzisiaj i ja wybrałem się od Oderkę.Co prawda pogoda nie nastrajała optymizmem ale ponoć na ryby nie ma złej pogody. Przeczucie mnie nie myliło,okazało się,że dzisiaj dane mi będzie spełnić jedno z wędkarskich marzeń...Mimo sporej fali i silnego wiatru postanowiłem łowić na Panica 8cm od Kolegi Adama (spinnerman)Wybór okazał się trafny,miałem jedno branie,ale zapamiętam je na długo.... Boleń ma 86 cm,Pzdr 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalKl Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Gratulacje Miro, kawał rapy. Mnie omijają szerokim łukiem, widać i słychać a wobka chlapnąć nie chcą. Może moje wymysły im w gusta nie trafiaja, choć dzisiaj jeden się wypiął, więc progres jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Krystiano, graty ! I graty dla Pawła Kukiza :-) Edytowane 10 Maja 2015 przez PePe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sielo32 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 No No Tomuś gratki bolka pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) ,,rap maraton'' C.D. Edytowane 10 Maja 2015 przez Piotr 75 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Taki Boluś się trafił Sprzętowo HM69THRILL , TP SW400XG . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Gratuluję wszystkim boleni a szczególnie Krystianowi za to grube rapiszcze... dałeś do pieca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Gratulacje Koledzy za fajne rapki.Dzisiaj i ja wybrałem się od Oderkę.Co prawda pogoda nie nastrajała optymizmem ale ponoć na ryby nie ma złej pogody. Przeczucie mnie nie myliło,okazało się,że dzisiaj dane mi będzie spełnić jedno z wędkarskich marzeń...Mimo sporej fali i silnego wiatru postanowiłem łowić na Panica 8cm od Kolegi Adama (spinnerman)Wybór okazał się trafny,miałem jedno branie,ale zapamiętam je na długo.... Boleń ma 86 cm,Pzdr Kawal bolca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 ..piękny..bravo Krystian! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ależ torpeda! Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Gratulacje Koledzy za fajne rapki.Dzisiaj i ja wybrałem się od Oderkę.Co prawda pogoda nie nastrajała optymizmem ale ponoć na ryby nie ma złej pogody. Przeczucie mnie nie myliło,okazało się,że dzisiaj dane mi będzie spełnić jedno z wędkarskich marzeń...Mimo sporej fali i silnego wiatru postanowiłem łowić na Panica 8cm od Kolegi Adama (spinnerman)Wybór okazał się trafny,miałem jedno branie,ale zapamiętam je na długo.... Boleń ma 86 cm,Pzdr bolo.JPG bolo 3.JPGKrystian PRZEPIĘKNA RYBA! Gratulacje! Pięknie łowisz Kolego, a to dopiero poczàtek sezonu Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krystiano1981r Opublikowano 11 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Gratulacje Koledzy za piękne rapy.Dzisiaj po pracy szybki wypad z Kumplem nad Oderkę.Zanotowaliśmy po kilka brań,ale tylko dwie rybki udało się wyholować (Seba złowił fajnego klenia)Boleń ma 76cmPrzynęta standardowa,Panic od Kolegi Adama (spinnerman)Fotki dzięki Sebastianowi (Sebo0707) dzięki za nie i za fajne towarzystwo nad wodą... Edytowane 12 Maja 2015 przez krystiano1981r 57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Gratulacje Koledzy za piękne rapy.Dzisiaj po pracy szybki wypad z Kumplem nad Oderkę.Zanotowaliśmy po kilka brań,ale tylko dwie rybki udało się się wyholować (Seba złowił fajnego klenia)Boleń ma 76cmPrzynęta standardowa,Panic od Kolegi Adama (spinnerman)Fotki dzięki Sebastianowi (Sebo0707) dzięki za nie i za fajne towarzystwo nad wodą... DSC05207.JPG inline.jpg DSC05212 - Kopia.JPG Mam nadzieję że i mi się w końcu poszczęści i przełamię tom niemoc. Edytowane 11 Maja 2015 przez Sebo0707 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Gratulacje Koledzy za piękne rapy.Dzisiaj po pracy szybki wypad z Kumplem nad Oderkę.Zanotowaliśmy po kilka brań,ale tylko dwie rybki udało się się wyholować (Seba złowił fajnego klenia)Boleń ma 76cmPrzynęta standardowa,Panic od Kolegi Adama (spinnerman)Fotki dzięki Sebastianowi (Sebo0707) dzięki za nie i za fajne towarzystwo nad wodą... DSC05207.JPG inline.jpg DSC05212 - Kopia.JPGKrystian ale jedziesz ! Graty. Świetne zdjęcie C&R . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Krystian ale jedziesz ! Graty. Świetne zdjęcie C&R .Seba wykazał się kunsztem fotografa. Dzięki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Piękna seria Krystian. Gratuluję rap!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Krystian gratulacje - Bolen marzenie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Nie chcę zarzucać forum tymi samymi fotkami, więc temacie boleni na muchę zapraszam do mojego autorskiego wątku. A tu jeden (największy dotychczas) na zachętę: http://jerkbait.pl/topic/43730-arek-kubale-fotografia-w%C4%99dkarska-outdoorfly-fishingprzyroda/page-10 (https://www.facebook.com/KubaleOutdoorPhoto) Piękne zdjęcia robisz Kolego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Jaki chudy ten bolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi