robas Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Warciany był jeszcze jeden lecz mniejszy 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Dzisiaj trzy warszawskie rapy złapałem, lecz tylko jeden miał forumowe minimum. Kolega nie bardzo chciał pozować 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Fajne fotki Lubie takie ryby przy wedce Edytowane 29 Maja 2015 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Świetna fotka, szkoda, że nie miałeś krótkiego czasu był by hit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Świetna fotka, szkoda, że nie miałeś krótkiego czasu był by hitCzego nie miałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Bolek zachlapał wodą krajobraz i teraz nie wiem gdzie jutro iść na ryby .@ Mr. Happy , gratuluję warszawskiej rapy . Edytowane 29 Maja 2015 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ładna jazda musiała być A kijek o jakiej mocy?? 10 gr HMG Invader Dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Krótki czas naświetlania matrycy w prostych aparatach nazywa się to opcją zdjęć sportowych. Lubię robić takie zdjęcia np. Edytowane 29 Maja 2015 przez guciolucky 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Na co wzięła ?????????????? - SORRY ZA OFA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) guciolucky musisz więcej ananasów jeść i wątróbki drobiowej, będzie mniej przeźroczysta i bardziej biała Edytowane 29 Maja 2015 przez ziom7 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ziom, you made my Day [emoji23] [emoji23] [emoji23] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 guciolucky musisz więcej ananasów jeść i wątróbki drobiowej, będzie mniej przeźroczysta i bardziej biała I nie będą wypluwały 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Widzę, że macie doświadczenie jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ziom, ale dales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Off top ale z tych lepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Pimp Ziom pozamiatał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Rapka (65cm) z jednej z ciechanowskich rzeczek ( niech OM nadal nie przedłuza zgody z Ciechanowem-jest tak cicho i spokojnie) Loop Evotec w klasie 3 ,na przyponie 0,12,przynęta piankowiec,Przyłow przy klenikach, Edytowane 30 Maja 2015 przez skius 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Skius no to niezłą miałeś zabawę.Fajna rapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Skius, ładny "lupek" .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) guciolucky musisz więcej ananasów jeść i wątróbki drobiowej, będzie mniej przeźroczysta i bardziej biała Musiałem edytować bo byłby ban.....ziom oplułem monitor ;-) Edytowane 30 Maja 2015 przez Wiktor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Dzisiejszy wieczorowy z nowego rewiru Nowy, skromny PB. Jak zwykle złowiony na Spirita 9cm. Foto by "ziom7" - ananas&wątróbka co ja z nim mam na tych wypadach.... macie małą próbkę, hahahahaWażne, że jest wesoło i są jaja bez przerwy. Edytowane 31 Maja 2015 przez Slavobeer 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Tak przy okazji gratuluję wszystkim pięknych majowych rapek Edytowane 31 Maja 2015 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Brazzersi znowu zaatakowali Odrę o zmroku Łanda gruba ryba - gratuluję jeszcze raz udało się godnie zakończyć ten intensywny maj Edytowane 31 Maja 2015 przez ziom7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Brazzersi znowu zaatakowali Odrę o zmroku Łanda gruba ryba - gratuluję jeszcze raz udało się godnie zakończyć ten intensywny maj Ty tu nie pitu pitu tylko dawaj foty jak Twoja torpeda odpływa do domu. Ja zapodam fotkę z holu Bolusia Klimacik jest jak trzeba Blue Rapid w akcji ! Edytowane 31 Maja 2015 przez Slavobeer 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ziom7 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 sorrewicz za wcześniejszego off topa, chciałem pomóc, nie wiedziałem, że zrobi się taki młyn wczoraj idealnie dobraliśmy miejscówę, po 2 godzinnym przebijaniu się przez krzaczory i pokrzywy, trafiliśmy na boleniową kolację, oznak żerowania nie było widać (jak w całym miesiącu), wszystko intuicja,ryby bardzo grube i silne, w sumie nawet lepiej, że nie było żyłki 0,22 i musiałem kupić 0,24 , gruby boleń wieczorową porą, pozdrawiam 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi