blady91 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Głównie interesuje mnie Ijssel w okolicach Zwolle i Kampen. Chyba że znasz w okolicach warte uwagi rzeki, może ta Ijssel wcale nie jest taka dobra ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Nie ogoliłem się...to gęby pokazywał nie będę A co nam tu po Twojej gębie !!! Jakbyś był skośnooką latiną to ja bym chętnie popatrzył hehehe A bolo fajny i o to chodzi ! Fajną ma kulkę na dolnej wardze.Niezły byłby dla napalonych lasek na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Dwie Warciańskie sztuki 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Nie ogoliłem się...to gęby pokazywał nie będę Fajna fotka na co się skusił ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Panowie Raperzy Miał ktoś z Was do czynienia z boleniami w holenderskich rzekach, a w szczególności w rzece Ijssel? Zwiedzam brzegi rzeki od dwóch dni i jedynie dzisiaj uwiesił mi się taki czterdziestak, a oznak żerowania większych ryb nie widać. Może wie ktoś w jakich miejscach można się spodziewać ryb? Może mają inne upodobania niż nasze Polskie rapy?Ja lowie ale troche na poludnie, maas dommel (noord brabant okolice den bosch) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Branie mega agresywne, ryba gruba i w świetnej kondycji, był jeszcze jeden mniejszy i 2 spady 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Fajna fotka na co się skusił ? Dzięki Zerzarł RH10 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 dzisiejszy poranny, wstawanko o 3 w nocy , szału nie ma , złowiony kalsycznie na spirita 9, woda spadająca 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Dunajcowa rapka, nie olbrzym, ale cieszy, bo pierwsza w tym sezonie .Zagryzła Kenarta fightera, prowadzonego wolno miedzy warkoczem, a prądem wstecznym.Ogólnie, widowiskowe ataki od 17,przez 30 min, później cisza.Byłem z kompanem, to i swoją facjatę zaprezentuje , mina skwaszona,bo słońce przeszkadzało. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Nie ogoliłem się...to gęby pokazywał nie będę ...moze i dobrze ze nie pokazałeś , bo ostatnią brodą prezentowaną nad Odrą zawstydziłbyś Khalidowa i Aslambeka .Fajny rapiszon, wstrzelileś się w RH 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Czy się wstrzeliłem... u Ciebie na pewno tak...U mnie na podwyższonej wodzi...numer jedenAle cały czas szukam właściwiej ścieżki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) dzisiejszy poranny, wstawanko o 3 w nocy , szału nie ma , złowiony klasycznie na spirita 9, woda spadająca Wstawanko to ja miałem o 2.40 O 3.20 to już był wyjazd z domu Ale warto było Dzięki Ziom za wypad. Znowu zaliczyliśmy po rybce Znowu fajny remis 1:1.Zajebista sprawa: łowisz rybę i zamiast lecieć po następną i próbować, mówisz do kompana: teraz Ty masz złowić rybę I on ją za chwilę łowi !!! Coś dzieje się ostatnio nad naszą Odrą i nawet ja zacząłem bolki łowić, hahaha Mój też złowiony na Spirita 9, z napływu fajnego przelewu. Kleni niestety nie widać ostatnio na niby bankowych miejscach. Dziś jakieś ryby "bzykały" się aż się woda "gotowała". Może to właśnie kleniki... Trzeba dać im spokój póki co i polować na bolki, które mają ochotę pozować do zdjęć Slavo Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Slavobeer 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ciężko było dzisiaj z rybkami ale po sztuce udało się wyciągnąć 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Dzisiejsze 70 cm.. z żaru.. w super kondycji, a wypchany sieczką, że brzuch skakał przy okazji podziekowania dla Tomy'ego za uklejkę - robi robotę!!no i dziękuję koledze z castem, za wpuszczenie na miejscówkę 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednar14 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Branie mega agresywne, ryba gruba i w świetnej kondycji, był jeszcze jeden mniejszy i 2 spady Co to za kijek? Bo chyba nie inzazuma? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 mikado nihonto tt zander 240cm ≤ 20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 W końcu i ja mogę się pochwalić. Długi chudzielec ale w wodzie wariat Sprzętowo:Cormoran Black Star CM 3-25 2.70Shimano Stradic 4000FAPP Slick 0.15A za przynętę posłużyła, wolno prowadzona, płytka siódemka od Janusza Widła 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) ... to przez te zanieczyszczenia takie porosły... było coś już o tym: http://forum.wedkuje.pl/f,sledzie-w-okolicach-warszawy,16025,0.html ... Edytowane 6 Czerwca 2015 przez maxtip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 @Ziom dobry sezon , Graty za powtarzalność i piękne Bolce !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysocki1 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Gratuluje wszystkim pięknych rybek . U mnie dziś cięzko było ale dwa się dało wyciągnąć 65 i 67 pod koniec sześciogodzinnej orki w upale. Niestety fotek brak, taki urok somotnej wycieczki, a niechciałem rybek męczyć. Ale i tak jest dobrze: rowerek, dziki, sarny, brak wędkarzy i boleń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 bolo złapany na zawodach sprzetowo rastek stradic 2500FC plecionka dragon 0,10 przyneta dragon bandit Noooooo... i czego tu chcieć więcej .Fota zacna,obsługa też.Drugim razem więcej uśmiechu Konradzie. Widzisz,"bolo" na focie był zadowolony,bo wiedział,że zaraz wróci do "bajora".Graty !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krisu23 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Dzisiaj sześć sztuk. 60, 65, 68, 70, 71, 72. Napasione jak prosiaki. 57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Uuuuu na grubości!!!! Jedzą bez opamiętania!!! Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Świetna sprawa z tą matą Gratulacje ilości i gabarytów! Mnie też powoli zaczyna kusić na "moje" zaporowce, ale z tego co słyszę wszędzie pełno glonów pływa i nie da się poprowadzić przynęty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Toś pokazał co to prawdziwa powtarzalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi