Krisu23 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 No nie powiem fajnie było. Ale żeby tak powtarzalność była w 80tkach... marzenia ściętej głowy.Hektor mata to kawałek płaszcza przeciwdeszczowego z wszytym centymetrem krawieckim. Można ją składać zwijać, bez problemu mieści się w kieszeni kamizelki. Wsadzasz do wody rozkładasz rybka siup zdjęcie i do wody. Łatwo się płucze i błyskawicznie wysycha, generalnie polecam. Zacząłem robić zdjęcia z miarką bo sam jestem niezbyt wymiarowy i jak trzymam rybę to nie wygląda na te 70 czy ile tam ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ale fajne krawężniki. U mnie takie kwadratowe będą dopiero pod koniec września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 @Krisu 23 ale połowiłeś piękne Bolusie , nażarte strasznie , GRATY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Dzisiaj sześć sztuk. 60, 65, 68, 70, 71, 72. Napasione jak prosiaki. Gratulacje , pięknie. Jeszcze powiedz , że z zaporówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henluk Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Piękne bolki Krisu, Gratulacje! U mnie tylko 2 i jeden spięty, ale i tak cieszą, bo ostatnio trochę słabiej było. Większy ok 73-74cm, mniejszy nie mierzony, ale na oko coś koło wymiru. Wobler własny ok 8 cm. Taki norweski urban fishing. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Krisu gratuluję, ale lepsze są zdjęcia z rybą w łapach,spokojnie, Ci co mają wiedzieć, będą wiedzieli,ryb z tak grubymi ogonam nie kwalifikuje się do gup juniorskich Piotrek również gratuluję, piękny boleńpsfajny sztruksik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Dzisiaj tak trochę rekreacyjnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ziom lepsze są ale jest pewna grupa osób która bardzo chciałaby wiedzieć co gdzie i jak. Ci ludzie czytają Jerka choć sami się nie wypowiadają. Do mnie nikt nie podbija z pytaniami ale mojego kumpla z którym łowię próbują zahaczyć. Więc trzeba uważać. Ryby się powstawia jakieś w listopadzie jak będzie pozamiatane. W tym roku mam też zamiar łowić sporo na Słowacji i jak będą fajne rybsztajny to od razu wrzucę bo tam raczej konkurencji nie będzie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Kowalek87 widzę, że meta przy moście i w tym roku darzy, fajny rapiszon. Tego sputnika przywieszonego pod filarem raczej nie da się zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ziom lepsze są ale jest pewna grupa osób która bardzo chciałaby wiedzieć co gdzie i jak. Ci ludzie czytają Jerka choć sami się nie wypowiadają. Do mnie nikt nie podbija z pytaniami ale mojego kumpla z którym łowię próbują zahaczyć. Więc trzeba uważać. Ryby się powstawia jakieś w listopadzie jak będzie pozamiatane. W tym roku mam też zamiar łowić sporo na Słowacji i jak będą fajne rybsztajny to od razu wrzucę bo tam raczej konkurencji nie będzie.Krisu,zawsze tło możesz podmienić na np. pole marihuany 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Krisu,zawsze tło możesz podmienić na np. pole marihuany I pewnie ja to mam robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 ..no jeden łowi a inny ogarnia Public Relations Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Jak będę miał nową kuchnię to zobaczycie dobre tło do zdjęcia z rybą Edytowane 8 Czerwca 2015 przez ziom7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 ..no jeden łowi a inny ogarnia Public Relations Nie zamienię górskiej zaporówki na pole marychy bo na sam widok gór i wody przebieram nogami. Po drugie to kiedyś w kilka minut podmieniłem Krisowi tło i efekt go chyba zaszokował bo mi napisał jedno zdanie, „Robert ty jest bardzo niebezpiecznym człowiekiem”. Miałem ubaw kilka dni z Krisa i tych co polecieli łowić na podmienionym tle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Nie za duży ale jest 60 cm sprzętowo savage gear parabellum spin 279cm do 34gr i spro red arc.Przynęta: 7demka boleniowa Janusza WidłaBolenik z Wiślanej główki wcześniej namierzony. Uderzył w drugim rzucie w warkoczu. Przyneta prowadzona raczej wolno. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 [quote name="patu" post="1692501" timestamp="1433761771"któryu,zawsze tło możesz podmienić na np. pole marihuany Znajdzie sie nawet jakis gotowiec w psd-ku ;-) ...wiesz ktory :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 ...tia..i tych kilku upalonych rasta niggasów z dredami łowiących bolki...moze nie przejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 jednego z bolkow z wczoraj zlowilem we wrzesniu 2014 jestem na 100 procent pewien. Wzial w tym samym miejscu na jeziorze tylko wtedy na top watera a teraz w toni na 2m. Przez ten czas jak urosl o centumetr to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zawsze umieram ze śmiechu na samą myśl, że kolesie zapitalają na miejscówkę jak im się wydaje, że ją namierzyli po zdjęciach. Ale to prawda, święte słowa Panowie. Miejscówek niestety trzeba strzec nie mówiąc postronnym gdzie się łowi.... Przykre to...Ostatnio pewien mięsiarz po zabraniu bolenia, jak go spytałem co on z nim będzie robił, odpowiedział mi: na jak to Panie, PASZTET !!!A chwilę wcześniej opowiadał jak to on wypuszcza bolenie, a tego weźmie bo to pierwszy w tym roku..... Ręce mi opadły.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) W końcu coś sie zahaczyło.Przynęta - mój bezsterowiec Edytowane 16 Czerwca 2015 przez mansik 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 To zrobiłem kiedyś dla jaj bo koledze na tle łazienki nie pasowało. Najlepsz jest ta trzecia z lewej która chce potrzymać... 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Wszystkie są dobre 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Kowalek87 widzę, że meta przy moście i w tym roku darzy, fajny rapiszon. Tego sputnika przywieszonego pod filarem raczej nie da się zapomnieć Dokładnie tak, stał w okolicy filaru (ostatni z prawej). Z tego samego miejsca w zeszłym roku wyjechał podobny 70-tak, tak więc miejsce warte odwiedzenia. Choć wyskoczył dopiero w ok 15- 20 rzucie w tą samą okolicę po zmianie woblera. Mimo, że woda niezbyt głęboka to nie było widać śladu żerowania. Dwa pozostałe kontakty poprzedzone były atakiem na powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 To zrobiłem kiedyś dla jaj bo koledze na tle łazienki nie pasowało. Najlepsz jest ta trzecia z lewej która chce potrzymać... ...cisną do fotografa aż miło...Robert,do Tyszki to za bardzo nie jesteś podobny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi