krystiano1981r Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Gratulacje Koledzy za piękne rapy.Dzisiaj i ja znalazłem "chwilkę" wolnego czasu aby odwiedzić Oderkę.Mimo niesprzyjającej pogody udało się zanotować kilka brań,dwie ryby wyholowałem jedna niestety spadła zaraz po braniu.Bolenie skusiły się na "Panica" od Adama.Fotka jednego "zbója"... 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Burzańskie rapy i nie tylko 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Maciej, super ujęcia, a w szczególności atak rapy pod nogami. Z ciekawością obejrzałem cały filmik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 MaciejK całego nie obejrzałem bo jak dla mnie za długie. Macie przepiękną czystą rzekę, kolor wody, jej przejrzystość oszołamia. Byłem nad Bugiem 3 lata temu. Kumple zabrali mnie na szczupaki. Nigdy nie zapomnę... Zazdroszczę pozytywnie takiego łowienia bo dla mnie jeśli chodzi o rzeki to abstrakcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Że tak sobie kojarzę:Zdjęcia rap( i klimat ) z Polski A .....;-)Tu Polska B ....zdecydowanie jestem za.Spokój ,błogie łowienie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Świetny film. Gratulacje ryb, rzeki, wyczucia, pięknych ujęć i pejzarzy. Ta torpeda która weszła w drzewo i urwała żyłkę, wyglądała mi raczej na sporego suma, sądząc po zachowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Fajny filmik. Jaką kamerką nagrywałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 ..6.00...killer w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitorz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Super film! Mam nadzieje, że będzie kolejna część ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 ..6.00...killer w tym roku... Co to za wobek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Co to za wobek? Po sterze wnioskuję, że ten wobek to Bonito. Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Bonito?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) No bonito jak obszył, nie rozumiem znaków zapytania "?" w tej sytuacji powiem szczerze Edytowane 11 Czerwca 2015 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 ...pytanie retoryczne ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Mam trochę innego killera na Odrę, może uda mi się w tym roku potwierdzić jego skuteczność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Odrzański zbój ! 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobin3 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Mój pierwszy jeziorowy Bolek. Pozdrawiam Seba Edytowane 12 Czerwca 2015 przez bobin3 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Gratuluję!! Na co się skusił jeśli to nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobin3 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dzięki.Wziął z dna Shakera Champagne Shad. Pozdrawiam Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Paprocany? Bo lodki i wyposażenie identyczne, a brzegu w tele nie mogę się jakos dopatrzyć. Edit: Dopiero teraz widze ze Tychy w profilu, wiec Paperki. Edytowane 12 Czerwca 2015 przez mansik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) . Edytowane 12 Czerwca 2015 przez mansik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobin3 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dokładnie ,Paprocany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) O kurcze, rzeczywiscie Paprocany. Moglem sie domyslec po tych lajbach. To tam takie bolki plywaja? Gratuluje! Super fotki Sebo. Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Kwinto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobin3 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dzięki.Ten miał 81 cm ,a pływają większe.Boleń tu jest na prawdę okazały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Dzięki.Ten miał 81 cm ,a pływają większe.Boleń tu jest na prawdę okazały. Super....właśnie to jest różnica w prezentacji ryby, która w tym przypadku była zupełnie normalna....w rękach niektórych ta ryba wyglądała by na 90+..... :D :D @bobin3, ale to raczej był przyłów, prawda? Edytowane 12 Czerwca 2015 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi