Skocz do zawartości

Bolenie 2015

krokkop

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie dzisiaj jeden strzał, rybka trochę powyżej forumowego minimum. Ostatnio lekko nie było, więc rybka cieszy a hol też niczego sobie bo bolek wziął z pełnego rzutu i z głównego nurtu Wisły.

post-53156-0-15411200-1434750714_thumb.jpg

post-53156-0-23505000-1434750744_thumb.jpg

Sprzętowo:

HM69 Thrill + Shimano Stradic GTM3000 z Duelem X-wire 22lbs, na agrafce "oldskulowy" Raptor oklejony skórą.

Pozdrawiam,

malcz

Edytowane przez malcz
  • Like 18

o żesz k...wa,

Siwy, ale piękna ryba :)

czekałem na Twoją rybę :)

gratuluję

Dzięki Ziom ;) That's nice ;)

Bolek duży, bo Patu edytował :D :D :D A Patu innych zdjęć, jak z kabanami, nie ma ;)

A tak serio, to kawał klamota. Gratulacje!

Po kilku latach ganiania za bolkami nie wypadało Patrykowi zawracać głowy mniejszymi ;)

Darku,piękna ryba!

Gratuluję raz jeszcze.

Tymczasem ruszam na dawno nie odwiedzane rewiry,może uda sie ułowić coś grubiej bo ostatnio wszystko oscyluje wokół jerkowego fotolimitu

Wspomnienia z wyholowania rybki wspaniałe. Ale dzięki fotce dłużej pozostanie w pamięci. Dzięki raz jeszcze Patryku. ;)

• Like 1

@siwypike  piękny bolo i piękne zdjęcie , szczerze gratuluje.

A i ja coś wrzucę , dzisiejsza namierzona rybka z Wisły  , kijek do 12lb , wobler swojak 5cm prowadzony expresem .

1434830157dsc01279.jpg

Super bolek Paweł, :) wreszcie Wisełka obdarzyła. Teraz będzie tylko lepiej.Gratulacje. ;)

• Like 1

Mansik coraz lepsze i ciekawsze foty. Jest tak jak myślę, że porady i namiary coś pomogły?

Tak, były lekka inspiracja, choć akurat są to rejony których nie miałem w planach w przed sezonowych rozmyślaniach.

A to chyba nawet bardziej cieszy..