krystiano1981r Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Gratulacje Koledzy za piękne rapki.Dzisiejszy szybki wypad po pracy nad Oderkę przyniósł mi dwie rybki i kilka przestrzelonych ataków.Aktywność ryb przy powierzchni zerowa (dosłownie) jednak od czego dobry wobler w pudle... Ta rzynęta to oczywiście Panic od Adama,delikatnie "przygaszony" przeze mnie na potrzeby dzisiejszej aury.Ps.Fotki troszkę kiepskie,ale tak to jest jak nad wodą kompana brak (pzdr Seba,zdrowiej...) 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 No i pięknie! Brawo. Ja chyba jutro poszukam szczęścia i kleniobolków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Kurcze 30 stron wątku, a ja w tym roku jeszcze bolka nie wyjąłem chyba czas przestać się lenić i ruszyć się nad wodę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 dwa z pośród kilkunastu z ostatnich dni tym razem moja siódemka w kolorze szarym 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Grzechu,a cóż to za "samojebki"?kompana utopiłeś czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Grzechu ćwiczy przed zawodami w: https://www.youtube.com/watch?v=H6YeZBulNLY 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 A u mnie standardowo podczas nocnego sandaczowania ;( 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Grzechu,a cóż to za "samojebki"?kompana utopiłeś czy co?tomuchol ostatnio niezbyt ma czas a ja robie samojebki z tel do ktorego mam statywik cale 10 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Szybki wypad na wiślaną rafe po pracy zaoowocował dwoma boleniami Oba na "Basońskiego Sterowca". Był tez wielki jaź za ktorym chodze juz dluzszy czas, piekna bestia, niestety spadł pod nogami, może nastepnym razem ... ! 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Gratulacje Koledzy za fajne rybki.Dzisiaj wyskoczyłem odwiedzić Kumpla nad wodą no i oczywiście "troszkę" pomachać...Pogoda fajna,miłe towarzystwo aż chciało się łowić.Sebastian od dziesiątej nad wodą więc po jakimś czasie postanowił zawijać do domu.Odchodząc powiedział "założę się,że jak pojadę to coś złowisz",nie mylił się... Przynęta to oczywiście Panic od Adama. 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Gratulacje Koledzy za fajne rybki.Dzisiaj wyskoczyłem odwiedzić Kumpla nad wodą no i oczywiście "troszkę" pomachać...Pogoda fajna,miłe towarzystwo aż chciało się łowić.Sebastian od dziesiątej nad wodą więc po jakimś czasie postanowił zawijać do domu.Odchodząc powiedział "założę się,że jak pojadę to coś złowisz",nie mylił się... Przynęta to oczywiście Panic od Adama.80.JPGEhhh.... Ale i tak bardziej zazdroszczę,że fotografowały......... Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ehhh.... Ale i tak bardziej zazdroszczę,że fotografowały......... Wysłane z mojego C6903 przy użyciu TapatalkTaaak,fotografki były zacne..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mansik Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Z rajdu miedzy plażowiczami, siódemeczka. Edytowane 26 Czerwca 2015 przez mansik 59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Gratulacje Mansik! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Fajna rapa. A miejsce znajome . Dobrze kosisz miło popatrzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Piękny bolo. Fajna fota. Gratuluje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Szybki wypad z Kumplem po pracy przyniósł taki oto połów. Pogoda troszkę pokrzyżowała plany,ale i tak było fajnie.Przynęta to oczywiście Panic od Adama.Seba,dzięki za foto. Pzdr 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Szybki wypad z Kumplem po pracy przyniósł taki oto połów. Pogoda troszkę pokrzyżowała plany,ale i tak było fajnie.Przynęta to oczywiście Panic od Adama. Ja to chyba wezmę łopatę i zacznę kopać kanał pomiędzy Wisłą a Odrą , żeby te wasze bolenie przepłynęły do warszawskiej Wisły .Szczere gratulacje , dla wszystkich łowców pięknych rap . Ale Wam zazdroszczę! Edytowane 28 Czerwca 2015 przez pisarz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Dzisiejszy boleń 70 cmpoza tym jeszcze dwa mniejsze. Edytowane 28 Czerwca 2015 przez darek3523 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Rapka 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Dzisiaj mimo żołądkowej rewolucji wyskoczyłem po pracy nad Oderkę.Stwierdziłem,że lepiej źle się czuć nad wodą niż tak samo w domu.Zanotowałem cztery brania,wszystkie na Panica od Adama.Poniżej największa dzisiejsza rybka.Pzdr Ps.Zwróćcie uwagę jaką ma zdeformowaną dolną szczękę,musiał już komuś "zatańczyć" na końcu zestawu. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 "Paniki" od Adama w rękach Krystiano utrzymują w ostatnich dniach ten wątek przy życiu.....szacun....na prawdę - Gratuluję, kolejna piękna ryba!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ładne bolki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Z dolnej Wisły: 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zawsze marzyłem o debiucie w tym wątku.. i oto jestem!! Choć bolenie na muchę już łowiłem, to jednak nie udało mi się przekroczyć wymiaru. Dziś nadeszła ta piękna chwila Już od kilku wyjazdów na klenie przyglądam się pojedynczym atakom tego drapieżcy na niezbyt dużej rzece gdzie łowię. Dziś rano kiedy jechałem na miejsce towarzyszyła mi myśl, jakby to było fajnie, gdyby zatańczył na moim sznurze, a oto wieczorem marzenie się spełniło! Coś się pluskało przy trawce, podałem piankowca, przysmużyłem i bach!!Ależ mnie umęczył 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi