Skocz do zawartości

Bolenie 2015

krokkop

Rekomendowane odpowiedzi

Gratulacje Koledzy za piękne rapki.

Dzisiejszy szybki wypad po pracy nad Oderkę przyniósł mi dwie rybki i kilka przestrzelonych ataków.

Aktywność ryb przy powierzchni zerowa (dosłownie) jednak od czego dobry wobler w pudle... ;)

Ta rzynęta to oczywiście Panic od Adama,delikatnie "przygaszony" przeze mnie na potrzeby dzisiejszej aury.

Ps.Fotki troszkę kiepskie,ale tak to jest jak nad wodą kompana brak (pzdr Seba,zdrowiej...)

post-51985-0-93261300-1435174585_thumb.jpg

post-51985-0-15999200-1435174781_thumb.jpg

• Like 14

Gość DAWIDspinn
Szybki wypad na wiślaną rafe po pracy zaoowocował dwoma boleniami :) Oba na "Basońskiego Sterowca". Był tez wielki jaź za ktorym chodze juz dluzszy czas, piekna bestia, niestety spadł pod nogami, może nastepnym razem ... !

normal_bolo.jpg

• Like 14

Gratulacje Koledzy za fajne rybki.

Dzisiaj wyskoczyłem odwiedzić Kumpla nad wodą no i oczywiście "troszkę" pomachać...

Pogoda fajna,miłe towarzystwo aż chciało się łowić.

Sebastian od dziesiątej nad wodą więc po jakimś czasie postanowił zawijać do domu.

Odchodząc powiedział "założę się,że jak pojadę to coś złowisz",nie mylił się... ;)

Przynęta to oczywiście Panic od Adama.

post-51985-0-74979700-1435256879_thumb.jpg

• Like 40

Gratulacje Koledzy za fajne rybki.

Dzisiaj wyskoczyłem odwiedzić Kumpla nad wodą no i oczywiście "troszkę" pomachać...

Pogoda fajna,miłe towarzystwo aż chciało się łowić.

Sebastian od dziesiątej nad wodą więc po jakimś czasie postanowił zawijać do domu.

Odchodząc powiedział "założę się,że jak pojadę to coś złowisz",nie mylił się... ;)

attachicon.gif80.JPG

Ehhh.... Ale i tak bardziej zazdroszczę,że fotografowały......... :)

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk

• Like 1

Szybki wypad z Kumplem po pracy przyniósł taki oto połów. :)

Pogoda troszkę pokrzyżowała plany,ale i tak było fajnie.

Seba,dzięki za foto. :good:

Pzdr

post-51985-0-13773600-1435426719_thumb.jpg

post-51985-0-56799800-1435426762_thumb.jpg

• Like 39

Szybki wypad z Kumplem po pracy przyniósł taki oto połów. :)

Pogoda troszkę pokrzyżowała plany,ale i tak było fajnie.

Ja to chyba wezmę łopatę i zacznę kopać kanał pomiędzy Wisłą a Odrą , żeby te wasze bolenie przepłynęły do warszawskiej Wisły :D .

Szczere gratulacje , dla wszystkich łowców pięknych rap :) . Ale Wam zazdroszczę! :wacko:

Edytowane przez pisarz
  • Like 3

Dzisiaj mimo żołądkowej rewolucji wyskoczyłem po pracy nad Oderkę.

Stwierdziłem,że lepiej źle się czuć nad wodą niż tak samo w domu.

Zanotowałem cztery brania,wszystkie na Panica od Adama.

Poniżej największa dzisiejsza rybka.

Pzdr

post-51985-0-99383200-1435608396_thumb.jpg   

Ps.Zwróćcie uwagę jaką ma zdeformowaną dolną szczękę,musiał już komuś "zatańczyć" na końcu zestawu.     

• Like 27

Zawsze marzyłem o debiucie w tym wątku.. i oto jestem!!  :D 

5ml14x.jpg

Choć bolenie na muchę już łowiłem, to jednak nie udało mi się przekroczyć wymiaru. Dziś nadeszła ta piękna chwila  :D

Już od kilku wyjazdów na klenie przyglądam się pojedynczym atakom tego drapieżcy na niezbyt dużej rzece gdzie łowię. Dziś rano kiedy jechałem na miejsce towarzyszyła mi myśl, jakby to było fajnie, gdyby zatańczył na moim sznurze, a oto wieczorem marzenie się spełniło! Coś się pluskało przy trawce, podałem piankowca, przysmużyłem i bach!!
Ależ mnie umęczył  :lol: 

33578mf.jpg

2d6hav.jpg

• Like 36