wujek Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Widok wiślanej rapy cieszy mnie najbardziej.Piękna.Gratuluje!Boleń miał 77cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednar14 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 I rozerwane pokrywy skrzelowe... @qmichalq ładny bolek ale trochę go "popsułeś" tym chwytem... Taki ładny, no ale ten chwyt rzeczywiście troszkę nie ładny, widzę trawę w tle także lepsze było by już zdjęcie na trawce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. andego Opublikowano 4 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Odpasiony... pięknie walczył i odjeżdżał Dobry dzień miałem - w sumie 4 bolenie w tym jeden fajniejszy mi spadł przy podbieraniu. Wszystkie rybki na własnego wobka. 59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Piękny opasiony Rapiszon. Niektóre długie i chudzinki, a ten widać doskonale sobie radził na "stołówce" i nie głodował. Edytowane 4 Lipca 2015 przez Tom@son Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Odpasiony... pięknie walczył i odjeżdżał Dobry dzień miałem - w sumie 4 bolenie w tym jeden fajniejszy mi spadł przy podbieraniu. Wszystkie rybki na własnego wobka. Piękna ryba,gratuluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Piękna gruba rapa. Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Gratulacje , piękny kwadraciak. Panie to trza w łeb bić bo drobnicę wypi...li Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Odpasiony... pięknie walczył i odjeżdżał Dobry dzień miałem - w sumie 4 bolenie w tym jeden fajniejszy mi spadł przy podbieraniu. Wszystkie rybki na własnego wobka. Piekna, gruba ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 ...krótka przerwa w drodze, rzut okiem na jezioro, jedno niepozorne chlapniecie, chwila namysłu nad trasa jaka może obierać rapa w drodze do drobnicy, lekka przyczajka, parę rzutów, jest .. dalej w drogę 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 @Andego piękny grubas, wygląda jak wieki jaziol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Upał jak cholera, "ciasna" woda, pełno traw w wodzie i nad wodą - a jednak udało się pojmać rozbójnika i "szczelić samojebke" PZDRZanderix 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) ...krótka przerwa w drodze, rzut okiem na jezioro, jedno niepozorne chlapniecie, chwila namysłu nad trasa jaka może obierać rapa w drodze do drobnicy, lekka przyczajka, parę rzutów, jest .. dalej w drogę Gratulacje !!! - Exceler 3-18, czy 10-40 ? Edytowane 6 Lipca 2015 przez Skorio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 ...krótka przerwa w drodze, rzut okiem na jezioro, jedno niepozorne chlapniecie, chwila namysłu nad trasa jaka może obierać rapa w drodze do drobnicy, lekka przyczajka, parę rzutów, jest .. dalej w drogę Gratulacje. Piękny, zdradź na co.... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Mnie też trafił się Wiślany boleń, ok 75cm, dokładnie nie mierzyłem bo nie miałem czym, dopiero po powrocie do domu zmierzłem odległość na spinie do którego przyłożyłem rybę.W tym miejscu żerowało sporo ryby, sandacze, bolenie, klenie i szczupaki..Boleń złowiony o 22:30, łyknął wobka zrobionego przeze mnie.Niżej kiepskie foto - robione po zmroku tel..krótki filmik z miejsca żerowania ryb gdzie tarły się ukleje Edytowane 6 Lipca 2015 przez foxy77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Odpasiony... pięknie walczył i odjeżdżał Dobry dzień miałem - w sumie 4 bolenie w tym jeden fajniejszy mi spadł przy podbieraniu. Wszystkie rybki na własnego wobka. Piękny kagan. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 I u mnie dwa dni temu nastała wiekopomna chwila , gdzie w końcu na wyjeździe z Krystianem udało mi się złowić Bolenia. I to nawet dwa , może nie były wielkie ale forumowe minimum jest.Bolenie oczywiście spanikowane i jeszcze takiego gada spotkaliśmy Pozdrawiam i dzięki Krystian za pomoc w nauce "panikowania" 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Gratulacje !!! - Exceler 3-18, czy 10-40 ? Dzieki, 10-40, z racji gramatury przynęt wypadałoby łowić tym lżejszym ale był w naprawie dość długo i przez ten czas chyba za bardzo zżyłem się z tym cięższym.Gratulacje. Piękny, zdradź na co.... ?Dziękuje, blacha prowadzona zmiennym tempem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Bolek ekstra ! A widok rohatyńca (tego gada ) zaskakuje. Rzadkie zjawisko entomologiczne , pozdrawiam i gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 "Ciepły bolo". Bardzo możliwe, że to moje PB. Przynęta wobler smukła jedenastka 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 "Ciepły bolo". Bardzo możliwe, że to moje PB. Przynęta wobler smukła jedenastka ...szacun za łowienie w takich warunkach....na prawdę podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Dziś mimo wietrznej pogody na Wiśle trzy sztuki ... największy 68 cm co widać na foto 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Gratulacje za ładne rapki Koledzy.Dzisiaj mimo "lampy" straszliwej,postanowiliśmy z Sebą ruszyć nad Oderkę.Decyzja,jak się później okazało bardzo trafna.W sumie zaliczyliśmy po kilka brań,jedną "spinkę" pod samymi nogami i dwie ryby wyholowane (po jednej na głowę )Przynęta to oczywiście Panic od Adama,jedyna zmiana to zastosowanie plecionki zamiast żyłki (zbyt wiele Paniców straciłem )Seba dzięki za foto i towarzystwo.Pzdr 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jani32 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) Wczorajsze wieczorne cieszą ???? Edytowane 7 Lipca 2015 przez jani32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Ok to ja jak zwykle zamarudzę .Wyjazd na Bolki ale jak to ze mną bywa szybko mnie nudzą i Krystian zaczyna łowić a ja macham za sandaczem.Wyciągam dwa sandaczyki i Boleczka na koguta Jak Krystian wyciąga Bolka to i mi wraca chęć łowienia."Panik" sprawdza się rewelacyjnie i rzutem na taśmę ląduje Bolek szybka fotka i do domu Krystian wielkie dzięki za lekcje pokory i cierpliwości 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 ... ja tu w te upały urlupuję dupsko , a koledzy łowią rapy..gratuluję wszystkim łowcom!!!..W week czas polecieć na rewiry, najgorsze lampy chyba za nami! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi