Kamil Z. Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 ... ja tu w te upały urlupuję dupsko , a koledzy łowią rapy..gratuluję wszystkim łowcom!!!..W week czas polecieć na rewiry, najgorsze lampy chyba za nami!Się chwal, co tam połowiłeś "zagramanicą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 ...Kamil, byłem nad polskim morzem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 ...Kamil, byłem nad polskim morzem I co? Bolka, ani kleniojazia nie złowiłeś? Ani jednego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 I co? Bolka, ani kleniojazia nie złowiłeś? Ani jednego? Nawet "jednego flądra" Patryk??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Minataja chociaż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Nawet "jednego flądra" Patryk??? i ja pewnie przez tydzień posucha bo w piątek jadę nad nasze morze ale ciiii bo do łeby i będę tam łowił sandacze tak myślę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 ale ciiii bo do łeby i będę tam łowił sandacze tak myślę Chyba we fryturze 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Zawodowy Boleń- " Boleń Wisły " 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 ale ciiii bo do łeby i będę tam łowił sandacze tak myślę ciiiiiii......pownienes polowic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Dziś pogoda na Wiśle jak w piosence "10 w skali beauforta" mimo tego 4 bolenie.Największy 67 cm Sprzętowo ... niezawodnie jak zawsze .. Blue Rapid TP 4000 HG Fantom 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 W ramach odmiany od wód stojących, popołudniowy z Wisły.Przynęta, wobler pomału prowadzony z prądem. 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Super fota ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomibdg Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Wisła w okolicach Bydgoszczy 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Piękna ryba i fota Mansik! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Dziś padło pięć sztuk największe 66 i 70 cm na fotach 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) Największa z 3 ryb z dzisiejszego wypadu, wobler przecinał warkocz i bam, branie mocne i widowiskowe, podwójny wyskok nad wode z woblerem w pysku, zdjęcie kiepskie bo była juz szarówka Edytowane 13 Lipca 2015 przez penkulski 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Chwilowo odpuscilem ryby , ale jednak nad wode ciagnie.Biora same gluty niestety, mam nadzieje ze trafie jakies fajne zwierze 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Chwilowo odpuscilem ryby , ale jednak nad wode ciagnie.Biora same gluty niestety, mam nadzieje ze trafie jakies fajne zwierze Chciałbym "takie gluty" łowić codziennie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Upały przyniosły kilka bolków 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szunaj 71 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 MaciejK super filmik.Gratuluję udanego wędkowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Niespodzianka podczas kleniowania Sprzętowo: Wędka: Phenix FX902Kołowtorek: Shimano Stella '14 2500Linka: P-Line Extrusion 0.16mmPrzynęta: KillerEgg 15mm 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Paweł gratki !Musiał dać do wiwatu na tym FX-ie , a i wobler słusznych rozmiarów . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Gratulacje Koledzy za piękne rapki.Dzisiaj wreszcie wygospodarowałem chwilę czasu aby wyskoczyć nad wodę.Na wspólne wędkowanie zaprosiłem również Kolegę z pracy.Dzionek mogę zaliczyć do udanych.Zaliczyłem dwie ryby,dwie spinki i jeden chybiony atak.Kolega miał jedno branie,po którym wyholował pierwszego bolenia w życiu (radość łowcy bezcenna)Wszystkie brania oczywiście na Panica od AdamaPzdr 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Chwilowo odpuscilem ryby , ale jednak nad wode ciagnie.Biora same gluty niestety, mam nadzieje ze trafie jakies fajne zwierzeMierzyłeś chociaż Dla pozostałych łowćow gratulacje za ładne rybki. Edytowane 16 Lipca 2015 przez Mariano Italiano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 image hosting over 10mb Fan RH-10..... 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi