Guzu Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Brawo Ryszard ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Gratulacje panie naczelniku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Upalny Bolo z zaporówki.Uderzył w ołówek RH 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 image hosting over 10mb Fan RH-10..... Moje gratulacje Panie Ryszardzie. PozdrawiamJózef Leśniak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Panowie, gratuluję pięknych bolków i fajnych fotek. U mnie niestety, standardowo "na tle kija"... Dzisiaj jeden po burzowy "sześdziesiątak - piątak" wielbiciel Hermesa w moim ulubionym kolorze N1, strzał na krótkim dyszlu na dzikiej wiślanej burcie....jestem prawie pewien w 100% że to ten sam gad, który mnie już w tym roku załatwił dwa razy...także 1:2.... Sprzętowo jak zwykle: HM69 Thrill, Stradic 3000 GTM z nawiniętym Varivasem Pozdrawiam,malcz P.S. Ta pierwsza fotka uzmysławia jak już blisko do jesieni...a dopiero się zaczął sezon... 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Panowie, gratuluję pięknych bolków i fajnych fotek. U mnie niestety, standardowo "na tle kija"... Dzisiaj jeden po burzowy "sześdziesiątak - piątak" wielbiciel Hermesa w moim ulubionym kolorze N1, strzał na krótkim dyszlu na dzikiej wiślanej burcie....jestem prawie pewien w 100% że to ten sam gad, który mnie już w tym roku załatwił dwa razy...także 1:2.... Sprzętowo jak zwykle: HM69 Thrill, Stradic 3000 GTM z nawiniętym Varivasem bol65.jpgbol 65 free.jpg Pozdrawiam,malcz P.S. Ta pierwsza fotka uzmysławia jak już blisko do jesieni...a dopiero się zaczął sezon... Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Powrót na wody stojące, wziął na besterowca dość głęboko i wolno prowadzonego. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Fajny 75tak mansik. Chyba niewiele się pomyliłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Dzieki.Nie miał tyle.. ale miło ze na tyle wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Dobre zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Fajny bolo. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ageror Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 ze stojącej kilka centymetrów dodatkowych się należy , fajna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Jak ze stojacej to juz majstersztyk gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Dziękuje, mnie jako przyjezdnego raz w tygodniu, pojedyncza, czasem przypadkowa ryba cieszy ale są tutaj osoby które z tych samych miejscówek, potrafią "wyciagnąć" o wiele więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Gratulacje Mansik!I tak już jesteś szpenio na zaporowe bolki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Gratulacje Mansik!I tak już jesteś szpenio na zaporowe bolki Pozdrawiamzdjęcia wrzucam z dość dużym opóźnieniem, ostatnio STRASZNIE mi nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 zdjęcia wrzucam z dość dużym opóźnieniem, ostatnio STRASZNIE mi nie idzie Strasznie idzie bo bolki z naszych zaporówek to cwaniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Strasznie idzie bo bolki z naszych zaporówek to cwaniaki do sierpnia planuje przerwę, bo jeżeli miejscowi na kanale się nie pokazują nawet gdy warunki "sprzyjają" to chyba jest coś nie tak...Albo porostu wymaga to więcej umiejętności niż jest na stanie.. heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) do sierpnia planuje przerwę, bo jeżeli miejscowi na kanale się nie pokazują nawet gdy warunki "sprzyjają" to chyba jest coś nie tak...Albo porostu wymaga to więcej umiejętności niż jest na stanie.. hehPraktycznie cały ubiegły tydzień byłem w okolicach i faktycznie na kanale cisza.Kilka osób na spławik i grunt.Gościu z wędkarsko-sportowego przy kanale będzie coś wiedział Edytowane 19 Lipca 2015 przez Łukasz W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Praktycznie cały ubiegły tydzień byłem w okolicach i faktycznie na kanale cisza.Kilka osób na spławik i grunt.Gościu z wędkarsko-sportowego przy kanale będzie coś wiedział Ostatnio w tym sklepiku byłem 3-4 lata kupując castmastera, po tym jak podpatrzyłem że na to się łowi! Do teraz lezą w pudełku..Poczekam.. cisza przed burzą.. na czasie w sumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 do sierpnia planuje przerwę, bo jeżeli miejscowi na kanale się nie pokazują nawet gdy warunki "sprzyjają" to chyba jest coś nie tak...Albo porostu wymaga to więcej umiejętności niż jest na stanie.. hehNajlepszy z miejscowych dawał czadu na gościnnych występach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) Najlepszy z miejscowych dawał czadu na gościnnych występach Miałem na myśli bardziej tubylcze nacje jeżeli chodzi o te miejsce..A co do naczelnego tresera i jeziora, to dziwnie się to zbiegło, widocznie z tęsknoty te ich fochy... Ale chyba już wraca.. Edytowane 19 Lipca 2015 przez mansik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Ostatnio w tym sklepiku byłem 3-4 lata kupując castmastera, po tym jak podpatrzyłem że na to się łowi! Do teraz lezą w pudełku..Poczekam.. cisza przed burzą.. na czasie w sumie.Dalej tym handluje aczkolwiek byłem tak aż jeden raz Opowiadał o kwietniowych połowach boleni przez miejscowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Upały przyniosły kilka bolków fajnie połowiliście, gratsy widzę, że używacie lamety ołowianej do dociążania woblerów, nie zakłóca ona ich pracy?na filmie widać, że wobki łowią pięknie , wiec pytam czy trzeba mocno kombinować i testować prace przynęt, przy dodawaniu obciążenia,prowadzicie woblery tylko ekspresem, czy tez bardziej kombinujecie z prowadzeniem przynętużywacie jakiś przynęt gumowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Miałem na myśli bardziej tubylcze nacje jeżeli chodzi o te miejsce..A co do naczelnego tresera i jeziora, to dziwnie się to zbiegło, widocznie z tęsknoty te ich fochy... Ale chyba już wraca..Z tego co wiem to jest dokładnie odwrotnie. Jak go nie było to brały i to takie niegłupie. Podobno teraz są "przejściowe problemy". Łowienie boleni w zaporówkach wymaga dobrej znajomości w temacie przynęt. Bez tego "przejściowe problemy" będą częste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi