patu Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 ...późnowieczorny, odrzański amator uklejek...Pozdrowienia dla wszystkich raperów 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Niech rap bedzie z toba synu;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 ...późnowieczorny, odrzański amator uklejek...Pozdrowienia dla wszystkich raperów Super Patryk.Fota wymiata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Upały przyniosły kilka bolków Piękny ten Bug Gratuluję rybek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Boleń nie duży ale branie mega atomowe silna rybka na Widełka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 ...późnowieczorny, odrzański amator uklejek...Pozdrowienia dla wszystkich raperów Piękna ryba.Widzę Patu że z wagi poszło z 10kilosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Piękna ryba.Widzę Patu że z wagi poszło z 10kilosów.Przestał jeść bolenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Wczoraj udało mi się w końcu pojechać nad odrę (po urlopie nad bałtykiem )Efekt kilka brań jedna ryba zacięta.Ryba 60+ złowiona na panica od Adama.Branie najbardziej efektowne jakie do tej pory miałem , cała ryba wystrzeliła z woblerem nad powierzchnię. zdjęcie lipne bo robił jakiś przypadkowy dziadek. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Robert,nie podsyłasz nowych przepisów to się nie dziw .Tomy, strzelileś w dychę...tu ubyło,tam przybyło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Robert,nie podsyłasz nowych przepisów to się nie dziw .Tomy, strzelileś w dychę...tu ubyło,tam przybyło Patryk a ile można jeść tych boleni ? ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ciprinus Aspius 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ageror Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 gratki, ładny grubasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Dzięki jeśli chodzi o grubość to chyba mój rekord ryba przy tej długości mogła ważyć z 4kg ciężko było ręką za kark objąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Pięknie odpasiony☺ Gratuluję Krisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Gratuluję!! Mega gruby Bolo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Patryk a ile można jeść tych boleni ? ..... Nie wiem,nigdy nie próbowałem. Z ryb najbardziej lubię pierś z kurczaka .Krisu, kawał grubaska. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Patu ciężko wrócić do gry. Niestety kłania się częste bycie nad wodą. Trochę mi Laponia w głowie jeszcze szumi a tu trzeba bolki łowić po trzech tygodniach przestoju w interesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Towarzyszu Krisu, serdeczne gratulacje od całego kolektywu partyjnego za tak spektakularny powrót ze zgniłego zachodu A, i zmieńcie ten nick bo się kojarzy ze wstecznictwem i zabobonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek112 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 W ostatnich dniach na mojej wodzie bolenie nie pokazują się przy powierzchni, jednak rewelacyjnie biorą, oczywiście w standardowych miejscach. U Was Koledzy też tak jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 W całej Polsce ta jest według wytycznych eurocymbałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Dziś właśnie tak było. A godzinę temu trafiłem swoją życiówkę - 80,5 cm!!! Wiem że są większe bolenie, ale ten jest mój :) Fota kiepska, ale tylko jedna zrobiona telefonem, bo bardzo spieszyłem się go wypuścić. Odpłynął "z prysznicem" po 2 min.Sprzętowo - śmiech na sali - Mikado Mikazuki 2,70 - 5-25g, Spro Passion 730, żyłka 0,16 York Exclusive, RH55. 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ostatnio na wyprawie brały fajne bolasy 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) @gregx1 Osiem z przodu, to już jest kawał Bolka. Żaden śmiech na sali - Sprzęt nie łowi, a poprawia jedynie komfort łowiącego. Na szczęscie ryby nie znają się jeszcze na sprzęcie i tłuką w to co uznają za słuszne. Gratulacje. Edytowane 21 Lipca 2015 przez Tom@son 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Piękne rybska Panowie. Gratulacje. @gregx1- "8" na przedzie to kawał bolenia. Szacun. I jak widać, nie sprzęt łowi...tylko tą żyłkę zmień na grubszą i będziesz gotów na spotkanie z jeszcze większym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Dzięki Też tak myślę, ale czytając na co łowi większość forumowiczów - dostaję czasem kompleksów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi