Thomason Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) Dzięki Też tak myślę, ale czytając na co łowi większość forumowiczów - dostaję czasem kompleksów Każdy łowi na to, na co go stać.Jeden jest szczęśliwy jak ma Red Arca, innemu z kolei nawet najdroższy sprzęt może nie sprawiać tyle frajdy, co temu z poczciwym Redem. Ważne, aby ta pasja sprawiała łowcy radość. Tylko tyle i aż tyle. Edytowane 21 Lipca 2015 przez Tom@son 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Taki dzisiejszy Kumpla,ja natomiast bez ryby,ale z kilkoma braniami na koncie.... Ryba oczywiście skusiła się na "mojego" ostatniego Panica od Adama. Ps.Seba wrzucaj swoje.Pzdr 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Dzięki Też tak myślę, ale czytając na co łowi większość forumowiczów - dostaję czasem kompleksów Jak widać sprzęt nie jest wyznacznikiem umiejętności i Ty jesteś doskonałym tego przykładem.Szczerze Ci gratuluję i życzę jeszcze większego bolka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Piękne rybska Panowie. Gratulacje. @gregx1- "8" na przedzie to kawał bolenia. Szacun. I jak widać, nie sprzęt łowi...tylko tą żyłkę zmień na grubszą i będziesz gotów na spotkanie z jeszcze większym Ta 0,16 to w rzeczywistości 0,18 (mierzona mikrometrem) i wydaje mi się rozsądnym kompromisem. Po tym, jak w zeszłym roku doholowałem do brzegu tym samym sprzętem, tylko z żyłką 0,18 (rzeczywiste 0,205), suma 160cm zapiętego za grzbiet, grubsza na bolenia nie wydaje mi się konieczna Najważniejszy jest dobry hamulec, a ten w Passionie działa doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 I u mnie kilka brań na Panika dwie rybki wyjęte Rybka na koniczynce jedyne miejsce gdzie mogłem ją swobodnie wypiąć. Kompani byli na przeciwnym brzegu Rybka jak zawsze w bardzo dobrej kondycji wróciła do wody. Dzięki za wypad Krystian , Tomek. PS. Tak to jest nauczyłeś nas łowić to teraz ....... Krystianie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk_michsal Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Pierwszy mój wrzut na forum i mam nadzieję nie ostatni:)Bolek 69cm.Rzeka: PisaKij: Shimano Solstace 5-20, 2,75Kołowrot: Spro Passion Match 740Linka: Damyl Tectan Superior 0.16Wobek: Expres zrobiony przez kolegę, który zaczął dłubać i bdb mu to wychodzi:) 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 fajny bolek witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Sorry za jakość fotki, ale musiałem....Rapka z zaporówki, brzegowy. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Każdy łowi na to, na co go stać.Jeden jest szczęśliwy jak ma Red Arca, innemu z kolei nawet najdroższy sprzęt może nie sprawiać tyle frajdy, co temu z poczciwym Redem. Ważne, aby ta pasja sprawiała łowcy radość. Tylko tyle i aż tyle.Amen.Sprzęt to tylko dodatek do naszego hobby. Ryb sam nie złowi,ma służyć wędkarzowi.Gratulacje dla wszystkich łowców,szczególnie dla gregxa za 80taka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Dziś właśnie tak było. A godzinę temu trafiłem swoją życiówkę - 80,5 cm!!! Wiem że są większe bolenie, ale ten jest mój :) Fota kiepska, ale tylko jedna zrobiona telefonem, bo bardzo spieszyłem się go wypuścić. Odpłynął "z prysznicem" po 2 min.Sprzętowo - śmiech na sali - Mikado Mikazuki 2,70 - 5-25g, Spro Passion 730, żyłka 0,16 York Exclusive, RH55.O tej porze wracałem właśnie z Wisły w Ośw. i jedyne czym mogę się "pochwalić" to rozgięta kotwica, zazdroszczę troszkę i gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Prawie 7 dych Rzeka Wisłok 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Prawie 7 dych Rzeka Wisłok oj fajniutki - wygląda na dużo więcej:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Fajny bolo.Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Super film, bardzo przyjemnie się ogląda. Tak trzymaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Dziś trochę mniejszy, ale dobrze odkarmiony. Dawał czadu, dostarczył emocji - i o to przecież chodzi Nawet nie trzeba go było reanimować - poszedł od razu jak przecinak Sprzętowo identycznie jak wczoraj. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ta 0,16 to w rzeczywistości 0,18 (mierzona mikrometrem) i wydaje mi się rozsądnym kompromisem. Po tym, jak w zeszłym roku doholowałem do brzegu tym samym sprzętem, tylko z żyłką 0,18 (rzeczywiste 0,205), suma 160cm zapiętego za grzbiet, grubsza na bolenia nie wydaje mi się konieczna Najważniejszy jest dobry hamulec, a ten w Passionie działa doskonale.Wiekszość swoich PB wycholowałem na passionie, hamulec jest ok, no i nie sprzet łowi jak już koledzy zaznaczyli. Gratulacje za rapy, złowione powyrzej pierwszej smierdziuchy czy drugiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Poniżej drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Pierwszy mój wrzut na forum i mam nadzieję nie ostatni:)Bolek 69cm.Rzeka: PisaKij: Shimano Solstace 5-20, 2,75Kołowrot: Spro Passion Match 740Linka: Damyl Tectan Superior 0.16Wobek: Expres zrobiony przez kolegę, który zaczął dłubać i bdb mu to wychodzi:)Fajny bolek gratki.Boleń na Pisie jest bardzo wymagający.Wiemy coś o tym z Kamilem ;)forumowy stykowiec z Pisy. Edytowane 23 Lipca 2015 przez maciek17_mi 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip2109 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 gratki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahtid Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Bolenie na Pisie ostatnio dość często przyglądają się tylko łowiącym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Tak na szybko w przerwie w łowieniu (burza).Bolek oczywiście na panika ( nie było czasu na lepsze foty) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Gratulacje Koledzy za piękne rapy.Dzisiaj po pracy postanowiłem dołączyć do Seby,który informował mnie na bieżąco o braniach i spiętych "krawężnikach". Dzionek obfitował w przepiękne brania oraz fajne rybki.Przynęta to oczywiście Panic od Adama.Poniżej fotki dwóch rapek.Ps.Dzięki Seba za towarzystwo,fotki oraz wsparcie duchowe w czasie mojej "czarnej passy" 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Brawo Krystian dajesz im do vivatu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Krystian i ja dziękuje za foty i towarzystwo . I po burzy ponowiłem na panika.c 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi