karolkrause Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Piękne Aspiusy Krystian w tym sezonie ''zamiatasz'' towarzycho 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Piękne Aspiusy Krystian w tym sezonie ''zamiatasz'' towarzycho Dziękuję Karol,uczę się od najlepszych,min od Ciebie... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Gratulacje Koledzy za piękne rapy.Dzisiaj po pracy postanowiłem dołączyć do Seby,który informował mnie na bieżąco o braniach i spiętych "krawężnikach". Dzionek obfitował w przepiękne brania oraz fajne rybki.Przynęta to oczywiście Panic od Adama.Poniżej fotki dwóch rapek.Ps.Dzięki Seba za towarzystwo,fotki oraz wsparcie duchowe w czasie mojej "czarnej passy" 123.JPG 1234.JPG Krystian i ja dziękuje za foty i towarzystwo . I po burzy ponowiłem na panika.cNo ładnie czeszecie Pany Tej lametki na tylnej kotwicy nie musicie dawać. Jak chcecie żeby wobek wąsko pracował i mocniej lusterkowal wystarczy zdjąć kotwę z brzucha i będzie git. Pustych brań też nie będzie Można dać nawet numer większa np.6-kę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) Skromny, Wiślany.. Edytowane 26 Lipca 2015 przez mansik 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Sądząc po wyglądzie to się w szambie zadekował aby go nie dopali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Sądząc po wyglądzie to się w szambie zadekował aby go nie dopali Nie powiem żeby była to okolica która można by się delektować ale w ramach kontrastu.. czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 W ramach kontrastu to ja dopóki ryby będą w jeziorze nie pojadę do szamba. Nie ma opcji bo Wisła śmierdzi przynajmniej na odcinku Oświęcim- Kraków. Jak kiedyś byłem u Roberta na rybach to z podziwu wyjść nie mogłem, że taka czysta może być. Łowiłem w klapeczkach brodząc- u nas nie do pomyślenia brr.Mansik takie pytanie, ale nie żebym był złośliwy tylko z troski o Ciebie, kiedy skadrujesz tak, żeby Ci czapki nie upitoliło? Bo fajne masz te foty i szkoda ich, gryzie się ta ucięta czapka z całą resztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Niech piękniejsze będzie na pierwszym planie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Krisu, ona jest przejrzysta (okresowo), bo z tą czystością to chyba kiepsko. Te wszystkie liszaje, pleśniawki, ropnie i wybroczyny z kosmosu się nie biorą. Ja obstawiam środki ochrony roślin jako winowajcę nr1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 @Mansik fajny stykacz... Lubie twoje fotki . mimo iż ryba na łapach to nie wyglada to przebajerowanie pozostaje mi tylko zazdrosćić i gratulować mnie bolki ostatnio omijają szerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalKl Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 @Mansik fajny stykacz... Lubie twoje fotki . mimo iż ryba na łapach to nie wyglada to przebajerowanie pozostaje mi tylko zazdrosćić i gratulować mnie bolki ostatnio omijają szerokim łukiem Ciebie omijają ostatnio, a mnie od zawsze. Dobrze, że Grzesiek coś łapie, przynajmniej nie tracę nadzieji, że jest szansa :D Najgorsze w tym wszystkim jest to, że w południe jak jesteś nad wodą to dosłownie pływają pod nogami, zachowują się jak nie bolki. Irytacja wielka bo mają wszystko gdzieś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 W ramach kontrastu to ja dopóki ryby będą w jeziorze nie pojadę do szamba. Nie ma opcji bo Wisła śmierdzi przynajmniej na odcinku Oświęcim- Kraków. Jak kiedyś byłem u Roberta na rybach to z podziwu wyjść nie mogłem, że taka czysta może być. Łowiłem w klapeczkach brodząc- u nas nie do pomyślenia brr.Mansik takie pytanie, ale nie żebym był złośliwy tylko z troski o Ciebie, kiedy skadrujesz tak, żeby Ci czapki nie upitoliło? Bo fajne masz te foty i szkoda ich, gryzie się ta ucięta czapka z całą resztą Ja Wisłę mam w połowie drogi w te lepsze strony, wiec czemu nie, gdyby była dwa razy dalej to może byłby to jakiś mały masochizm.A co do zdjęć, sam ich sobie nie robię wiec większego wpływu nie mam co cyknie brat albo moja towarzyszka, ważne ze ryba cała.Wiadomo ze wszystko można zrobić lepiej... może z czasem @Mansik fajny stykacz... Lubie twoje fotki . mimo iż ryba na łapach to nie wyglada to przebajerowanie pozostaje mi tylko zazdrosćić i gratulować mnie bolki ostatnio omijają szerokim łukiem Dzięki, miara w oczach dokładnie..Mnie odkąd pamiętam Wiślane omijały i dalej tak jest, ostatnio będąc parę razy miałem okazje patrzeć jak inni łowią, wpadłem w kompleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Starszna cisza ostatnio, aż wątek spadł na drugą stronę... :) Dziś wyskoczyłem kontrolnie na godzinkę (szkoda mi było meczu ). Dwa nieduże zaliczone (52, 56cm). Brak śladu żerowania na powierzchni, chyba ukleja zeszła trochę niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Jeziora, zatoki... 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 I piękne Tarpony:-)Graty Mansik! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 I piękne Tarpony:-)Graty Mansik!Dzieki.Ostatnio jak byłem miałem okazje podziwiać patrolującego linie brzegowa tarpono - karpia, jakbym parę sekund wcześniej zszedł w rzutowe miejsce, wyprzedził atak, może akurat przypadkiem by... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Jeszcze się taki trafi!Połamania:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Gruby bolo, największy z dzisiaj, był jeszcze mniejszy, uderzył w warkoczu przy podbiciu knighta na 7g główce Edytowane 31 Lipca 2015 przez penkulski 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XKRZYSIEK100 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Złoty odrzański boleń Ryba połakomiła się na woblera forumowego kolegi FishB 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szunaj 71 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 W ramach kontrastu to ja dopóki ryby będą w jeziorze nie pojadę do szamba. Nie ma opcji bo Wisła śmierdzi przynajmniej na odcinku Oświęcim- Kraków. Wiele rzek śmierdzi,a jednak wedkarze w nich łowią.Jeśli nie jesz ryb,a szczególnie bolków ,to co za problem łowić na tym odcinku.Łowisz,fota i do wody.I tak stan czystości naszych rzek szybko się nie poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Jak mam do wyboru pontonik i czyste jezioro vs. brudną Wisłę z komarami to wybieram opcję nr. 1 choć ostatnio grubo od ryb po dupie dostaję.W zeszłym roku złowiłem ponad 100 ryb które mógłbym tu pokazać nie łamiąc regulaminu. Powtórzysz to na górnej Wiśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Krisu, od czasu do czasu jednak nad Wisłę zaglądasz. Ja w tym roku jeszcze nie byłem i raczej nie będę Ponad 100 bolków to piękny wynik na stojącej. Ciekawe czy to kres czy da się więcej. Na szczęście masz zapasową zaporówkę jak Cię bolki rozkminią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Wisła ... Fantom ... Boleń 77 cm ....poza tym jeszcze 62 cm daleko w nurcie ... ... jak zwykle wszystkie rybki wróciły do domu ... 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Nie wiem ile, ale ładny. Dolnik ma 55 cm Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Taki bolo wieczorowy, były jeszcze 2 spady 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi