Piotr 75 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Nie przesadzaj ,Patryk przystojny trochę... może...ale zaraz piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 W sumie w rozmiarach to najważniejsza jest wielkość rozumu... , o ile to da się zmierzyć. Patryk łeb ma większy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Nie przesadzaj ,Patryk przystojny trochę... może...ale zaraz piękny Myślałem , że to wątek boleniowy, więc bez sugestii proszę. Szydercy na każdym kroku Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Albo usiąść ciut dalej od monitora ... Gratulacje chłopakuDzięki BigBro P.S. Nie czytałem książki Ibisza takze nie znam pojęcia piękna męskiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Piękny Patryk. Gratulacje U mnie bolenie pokazują się dopiero na pograniczu dnia i nocy Darku,u nas przy odpowiednich warunkach w dzień można nałowic się sredniakow. Przy tym stanie wody ciężko o większą rapę.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Potezna pletwa ogonowa Kapitalna petarda! Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Może koledze Apioo inna ogniskowa przypasi...a tak serio, wystarczy rozkminić pewne proporcje... To nie kwestia ogniskowej tylko wsadzenia ryby w obiektyw, przez co ryba zajmuje kawał kadru, ale wygląda na mniejszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 ..a nie pomyslałeś że kadr może być cropem z UWA??Zresztą, nieważne...pozdro dla raperów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 No nie pomyślałem, widać przy szerokim kącie taki krop finalnie kiepsko wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 ..nastepnym razem wezmę 85mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 "KwaQ właśnie napisał odpowiedź w temacie, który obserwujesz zatytułowanym 'Bolenie 2015'.Patu, zaniedbujesz wątek !!! proszę się poprawić )))" Wklejam cytat który zniknął bo wynika z niego, ze wystarczy Ci Patu wjechać na ambicję i od razu się bierzesz do roboty A co do praw optyki to one wynikają jak wszystko z praw fizyki a te są stałe, niezmienne i obowiązują dla całego wszechświata z dolną Odrą włącznie. Wystarczy je znać. Kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Patryk, muszę z przykrością stwierdzić, że masz dużego minusa za brak skarpet do kapci. teraz sandał i skarpeta to podstawa, to się lepiej komponuje, zwłaszcza taka do łydy z froty,popracuj nad tym... ale widzę , że forma dobra, pare kg zrzucone, chyba jednak czytałeś książkę, niespełna osiemnastoletniego Krzysia I. ryba pro, gratuluję 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Robert,kręcę się miedzy 17-35mm bo lubię czasami przerysować kadr...z reszta jak Ty. Kropka p.s. Życzę wszystkim powodzenia z 50mm na pływadle gdzie spędzam 99% czasu:)Ziom,miałem tzw. antygwałty w kolorze cielistym. Cienka pończoszka lepiej oddycha i nie blokuje dopływu krwi do cohonesow;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Piękna rapa Patryk. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Patu, może być i 170mm. Nawiasem pisząc jedno najpiękniejszych zdjęć jakie posiadam to fota Krisa z bolkiem na muchę zrobiona GP. Ryba jest minimalnie powiększona. Ale nie w tym rzecz, temat należy eksponować jak chce się mieć ładne zdjęcie. Chodzi o to aby nie dorabiać wymiaru do uzyskanego efektu co jest nagminne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Chodzi o to aby nie dorabiać wymiaru do uzyskanego efektu co jest nagminne. Ta nagminna praktyka bierze się z biedy mentalnej i poczucia, ze jak juz sie Cos zlowilo to musi to być rekord galaktyki.Bo nie wiadomo kiedy znow Cos sie zlowi.Kwestia nie dotyczy patologicznych klamcow zmyslajacych w sposób niekontrolowany i permanentny. Na tym forum mielismy wielokrotnie okazje doswiadczyc popisow jednych i drugich 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Robert, ja nie z tych co powiększają sobie ego długością bolenia ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Tak z mojego punktu widzenia, a wędkuje samotnie.Mam 12 sekund, aby:-ustawić na nierównym kamieniu aparat (myśląc o równości horyzontu),-wyjąć delikatnie z podbieraka rybę i ładnie ją podnieść.Nie ma tu czasu, aby kombinować, czy przypadkiem nie jestem za blisko aparatu i rybka nie będzie przeeksponowana.To żywe szamoczące się stworzenie, a nie eksponat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Patu, rapa 80 dobrze ujęta wygląda na 120. Twoja wygląda na 120 więc spoko. Nie chodzi o to, że sobie coś ktoś przyduża. To jest najzwyczajniej nieuczciwe nie tylko wobec tych którzy latami pracowali na swoje sukcesy ale nawet wobec tych którym się nadzwyczajnie fartneło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Wieczorny smakosz uklejek Z tym dorabianiem (dodawaniem cm'ów) do uzyskanego efektu, to oszukiwanie samego siebie... i po co 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Ładne rybki i tyle a jak pofocone to już drugorzędne znaczenie. Mi szkoda czasu na przykładanie do miarki i tym samym nie dodaje sobie centymetrów . Jeśli jestem sam to robię szybkie zdjęcie na podbieraku i tyle i w duszy mam czy on będzie wyglądał na tyle ile miał . Lustrzanki nie zabieram na ryby bo strach aby czegoś nie uszkodzić w krzaczorach . Dziś zakupiłem sobie mini matę bo czasem rybka sie nie mieści na sporym podbieraku, a na kamieniu czy piach szkoda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Torpeda odpalona 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Patu, rapa 80 dobrze ujęta wygląda na 120. Twoja wygląda na 120 więc spoko. Nie chodzi o to, że sobie coś ktoś przyduża. To jest najzwyczajniej nieuczciwe nie tylko wobec tych którzy latami pracowali na swoje sukcesy ale nawet wobec tych którym się nadzwyczajnie fartneło. Ja wolę żeby nadal wyglądała na 80,ale była dobrze wyeksponowana na 1szym planie a nie ginęła w kadrze .Ilu wędkarzy,tyle opini...i kontrowersji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Patu robisz piekne zdjecia, chyba najlepsze prezentacje na jerku.U @guza podoba mi sie naturalne pokazywanie wszytskich zlowionych ryb, po jego wszytskich rybach widac brak jakichkolwiek kompleksow.Sam sie zastanawiam dlaczego nie zalezy mu na lepszej eksponacji takich okazow.Coz jednym wystarczy to ze lowia inni jak juz cos maja pokazac to musza wyciagnac z ryby 100 % .Podziwiam tych pierwszych bo zaliczam sie do tych drugich. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Widać ze lato w pełni bo nawet zdjęcia budzą u niektórych kontrowersje . Ale to tylko fotki, pamiątka znad wody. Ryby są najważniejsze, bez nich nie będzie fajnych/niefajnych fotografii. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi