Guzu Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Dobrze Tasku ze jestes i chce Ci sie wrzucić fajne zdjęcia bez permanentnego bicia piany i onanizmu nad wlasna niesamowitoscia. Pozdrawiam i trzymam kciuki za kolejne trafienie w imieniny Marii 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Fajny kark Ci się trafił.Smakosz uklei trafiony na...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 W przyszłym roku popracuje nad nimi , bo na razie traktowałem je jako rozrywka / odpoczynek pomiędzy trolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Łowienie w pojedynkę jest przyjemne, gorzej z fotografowaniem Smakosz uklejek Wyszło lepiej niż dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Będę zgadywał RH12?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) Fajny kark Ci się trafił.Smakosz uklei trafiony na...?...ukleję oczywiście Będę zgadywał RH12?? Za niska woda na 12, jak już to na RH10 Szczerze mówiąc troszkę się już pogubiłem, która rapa na co W ostatnim czasie kilka udało się skusić. Ja bym obstawiał RH10, RH85 lub Hermes... Edytowane 16 Września 2015 przez tasiek321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Niewidzialny ninja... i zaskoczony jego pojawieniem bolo.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 ...jeden z kilku boleni złowionych na ukleje RH 10 i 12.. ..na fotce @szycha81 zainfekowany tymi wabikami .. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 ...jeden z kilku boleni złowionych na ukleje RH 10 i 12.. ..na fotce @szycha81 zainfekowany tymi wabikami .. Tak z ciekawości zapytam czy jak łapiecie na RH to z dna ryby biorą? Pytam bo w tym sezonie na RH na Odrze jeszcze żadnej ryby nie złapałem. Chyba że na środkowej Odrze ta przynęta nie jest skuteczna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Ja jestem totalnym laikiem w temacie łowienia na RH i wszystko co się dzieje jest przypadkowe....także Panowie Patu i Tasiek czekamy na odp Wiadomo, że technikę, triki i itp każdy ma swoją i nie oczekujemy że zdradzicie nam swoje sekrety ale uchylcie chociaż trochę rąbka tajemnicy Guma opada do dna aż do zluzowania i biorą w opadzie czy przy podbiciu? Są jakieś reguły / prawidłowości które zaobserwowaliście? Pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 ...90% to start z dna lub jednostajne prowadzenie na odpowiedniej głębokości...następne, najwazniejsze 100% to dobór miejscówki i wiara że to się sprawdzi... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Czyli wszystko robiłem dobrze tylko szczęścia zabrakło. Ale jesień się zbliża i trzeba odstawić woblery i próbować, próbować a nóż widelec w końcu się uda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Faktycznie te sterowce nie są takie złe... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Co do prowadzenia gum RH, to troszkę zależy od pory roku, głębokości łowiska oraz uciągu wody...Wiosną, latem oraz wczesną jesienią doskonale sprawdza się " rzut i jednostajne zwijanie średnim tempem - bez zbędnego kombinowania. Jeżeli miejscówka nieco głębsza dajemy opaść przynęcie bliżej dna i nawijamy jak wyżej. Jesienią rapy dobrze reagują na startującą z dna przynętę tj. rzut RH opada na dno 10-12 obrotów, opad i 10-12 obrotów korbą...... wynika to z faktu, iż rapy żerują w głębszych miejscach i raczej bliżej dna a takie prowadzenie pozwala prezentować wabik blisko dna Powyższe, sprawdza się na odcinku Odry, gdzie łowię. Może ktoś ma inne/skuteczniejsze techniki prowadzenia RH Oto żywy dowód na skuteczność jednostajnego prowadzenia RH10 średnim tempem... 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 ten strzelił ze stopa na wodzie metrowej 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 ten strzelił ze stopa na wodzie metrowej Rybka ładna. Ale Szpiegu powiedz czemu ostatnio nie widać Cię na filmach Wędkarskiej Pasji? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Rybka ładna. Ale Szpiegu powiedz czemu ostatnio nie widać Cię na filmach Wędkarskiej Pasji?Pewnie Wędkarskiej Pasji nie stać na gaże dla Szpiega 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 ten strzelił ze stopa na ....Bo to był Pit Stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Rybka ładna. Ale Szpiegu powiedz czemu ostatnio nie widać Cię na filmach Wędkarskiej Pasji?Do Górzycy na slip mam jakieś 14 km a Tomek obecnie został tatą i lata po 2 3 godziny max nie opłaca mi się lecieć na tak krótko na Górzycę, poza tym ciągle ciągnie mnie do czegoś nowego nowe wody, nowe możliwości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Dzisiejszy wiślany amator "brzanowego" wabika Sprzętowo;Daiwa Exceler 3-18gSpro Red Arc 10400Żyłka 0,20 YORK exclusive line gold 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Wczoraj na warszawskiej Wiśle spasiony BOLESŁAW; Boleń_Wisła_20150915.jpgKurde, ten sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Do Górzycy na slip mam jakieś 14 km a Tomek obecnie został tatą i lata po 2 3 godziny max nie opłaca mi się lecieć na tak krótko na Górzycę, poza tym ciągle ciągnie mnie do czegoś nowego nowe wody, nowe możliwości 14km do ukochanej rzeki. Normalnie tragedia jakaś. Współczucia serdeczne. Łajby i sprzętu z tego powodu nie sprzedajesz? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Kamil do ukochanej rzeki mam 4 km w linii prostej a do najbliższego slipu na Warcie 1.5 km na ujściu warty jestem po 7 minutach od zwodowania ☺nie jest źle 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin81 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Piękny bolek Szpiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 ten strzelił ze stopa na wodzie metrowej 80.jpg Mówiłem jedź bo masz blisko Mega ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi