Krzysiek184 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 14km do ukochanej rzeki. Normalnie tragedia jakaś. Współczucia serdeczne. Łajby i sprzętu z tego powodu nie sprzedajesz? Do Odry do najbliższej wioski też mam 14 km i jak tylko mogę to choćby na 2 godzinki ale pojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Piękne rapy panowie. Gratuluję.W Szczecinie dzisiaj fajny ciepły dzionek i chyba nie tylko ludziom podpasował, rybki też dzisiaj mocno aktywne. Udało się fajnie połowić.Dopiero deszcz mnie z nad wody wygonił Sprzętowo:Team Dragon 2,7m; 10-35 gShimano Rarenium 4000 FBP-Line 10 lba na końcu wobler mojego autorstwa 6 cm 12 g 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 piknie piknie ....kurna znam te krzciny ..na banka pod mostem idziesz,,,mijasz cyganow a dalej juz odcięcie kanałowe na kwadrat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) ..jeden z 6ciu z krótkiego, popołudniowego rekonesansu..Strzał z opadu na Rh 12.Poza tym prym wiodły RH10, Topwater i Hermes Edytowane 17 Września 2015 przez patu 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 W kaloszach ? Bolenie ? Wow Gratulation 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 ...spacer z wędką... brzegiem, z plecakiem 20kg..tzw fishingwalking Szpiegu, kawał dziada..ładnie się napasł 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Stare czasy...bardzo stare 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 ...czasami warto do nich wrócić..szczególnie jak sie ma ochotę zapierdzielać po pracy 100km na 3-4 godziny marszołowienia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 ...czasami warto do nich wrócić..szczególnie jak sie ma ochotę zapierdzielać po pracy 100km na 3-4 godziny marszołowienia pstragowanie w skali makro, jak pisal kiedys MSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Na pstrągi przyjdzie jeszcze czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Na pstrągi przyjdzie jeszcze czas Na to licze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) ..a taakie coś przeszło nam nad głowami koło godziny 18..już zacząłem pisać testament na piasku ...takiej "kołderki 3D" z chmur nigdy nie widziałem w moim marnym 37letnim zywocie... Zabrakło kilku mm ogniskowej co by to lepiej ogarnąć... P.S. dla niedowiarków - służę oryginałem! Edytowane 17 Września 2015 przez patu 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) Piankowce to jeden z lepszych wynalazków. Patu a podobno u was na topwater nie chcą brać. Widocznie specyficzne warunki były. A co za ciapaniec zdradzisz? Dobre niebo na zapas:) Edytowane 18 Września 2015 przez Krisu23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Piankowce to jeden z lepszych wynalazków. Patu a podobno u was na topwater nie chcą brać. Widocznie specyficzne warunki były. A co za ciapaniec zdradzisz? Dobre niebo na zapas:)Spinnerbait,znalazłem dla niego zastosowanie w specyficznych warunkach. Krisu,pianki są fajne,ale nie nadają się do chodzenia. Mam stopy podziurawione jak ser szwajcarski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Kamil do ukochanej rzeki mam 4 km w linii prostej a do najbliższego slipu na Warcie 1.5 km na ujściu warty jestem po 7 minutach od zwodowania ☺nie jest źleBogatemu, to i byk się ocieli. Nie będę narzekał, że mam minimum 55-60km. Trudno. Rzeka kusi, a człowiek tęskni. Cieszy się za to mechanik i właściciel stacji benzynowej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Znowu zabrakło:( Ale power był zajebisty:) 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Fajny patent Krisu23. Zaznaczę sobie od 70 cm co dm długości na woderach i spodniobutach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Oby tylko takie zmiete bolki brały, albo będziesz musiał naciągnąć wodery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 I siebie też. Jakoś sobie takiego pomiaru nie mogę wyobrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Ma 80 tylko za mocno ponton nadmuchałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin81 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Super fotka Patu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Jedna z rap z tzw. "Dnia Konia"... koń miał grubo ponad 20 kopyt i był ujeżdżany przez dwóch jeźdźców.. Ryby kwadratowe, mega silne, odpasione..RH 85 w akcji... 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gimmick Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Kawał Rapy! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 @Patu piękna rapa i jak zwykle świetne zdjęcie.@Krisu powietrza trochę spuść A ogólnie te bolenie to głupie są i nie chcą rosnąć powyżej 80 Raz w życiu nieznacznie udało mi się przekroczyć magiczne 8 z przodu, a takich po 78 - 79 cm to było od cholery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Artech ja mam dokłednie tak samo. A wiem, że są te większe . Patu dobrze dajecie z Taśkiem znowu piękne ryby na super fotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi