Skocz do zawartości

Bolenie 2015

krokkop

Rekomendowane odpowiedzi

Piękne rapy panowie. Gratuluję.

W Szczecinie dzisiaj fajny ciepły dzionek i chyba nie tylko ludziom podpasował, rybki też dzisiaj mocno aktywne. Udało się fajnie połowić.

Dopiero deszcz mnie z nad wody wygonił

post-45734-0-89291300-1442521852_thumb.jpg

post-45734-0-87029000-1442521855_thumb.jpg

post-45734-0-95729500-1442521858_thumb.jpg

Sprzętowo:

Team Dragon 2,7m; 10-35 g

Shimano Rarenium 4000 FB

P-Line 10 lb

a na końcu wobler mojego autorstwa 6 cm 12 g

• Like 26

..a taakie coś przeszło nam nad głowami koło godziny 18..już zacząłem pisać  testament na piasku ...takiej "kołderki 3D" z chmur nigdy nie widziałem w moim marnym 37letnim zywocie... :rolleyes: :unsure: :blink: :)

Zabrakło kilku mm ogniskowej co by to lepiej ogarnąć...

P.S. dla niedowiarków -  służę oryginałem!

7y6z8cmpssc6.jpg

Edytowane przez patu
  • Like 45

Piankowce to jeden z lepszych wynalazków. Patu a podobno u was na topwater nie chcą brać. Widocznie specyficzne warunki były. A co za ciapaniec zdradzisz? Dobre niebo na zapas:)

Spinnerbait,znalazłem dla niego zastosowanie w specyficznych warunkach. Krisu,pianki są fajne,ale nie nadają się do chodzenia. Mam stopy podziurawione jak ser szwajcarski
  • Like 1

Kamil do ukochanej rzeki mam 4 km w linii prostej a do najbliższego slipu na Warcie 1.5 km na ujściu warty jestem po 7 minutach od zwodowania ☺nie jest źle

Bogatemu, to i byk się ocieli. Nie będę narzekał, że mam minimum 55-60km. Trudno. Rzeka kusi, a człowiek tęskni. Cieszy się za to mechanik i właściciel stacji benzynowej ;)
  • Like 3

@Patu piękna rapa i jak zwykle świetne zdjęcie.

@Krisu powietrza trochę spuść  :P  A ogólnie te bolenie to głupie są i nie chcą rosnąć powyżej 80  ;)  Raz w życiu nieznacznie udało mi się przekroczyć magiczne 8 z przodu, a takich po 78 - 79 cm to było od cholery  :angry: