Krisu23 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Przeglądając zdjęcia trafiłem na takie które zawiera lokowanie produktu to wstawiam. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Chyba trochę wypłowiała na słońcu Edytowane 19 Września 2015 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Mifek mi ją dał na zlocie pstrągowym jak piliśmy balantynę przed hotelem i oglądaliśmy Dunajec. Więc mam do niej sentyment:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 I love this game 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 W najśmielszych oczekiwaniach nie sadziłem , że będzie mi dane coś wstawić w boleniowym tegorocznym wątku , który namiętnie śledzę i łowców z rybkami podziwiam ...Wczoraj padł mój boleniowy PB , więc jestem mega szczęśliwy . I to zaporóweczka .Po południu wypływam na wodę , wiaterek lekko duje , przelotny opad deszczu , ciepło . Bolki szaleją niemal wszędzie . Jak zwykle staram się nie zwracać na to zbytniej uwagi , bo x-razy próby ich skuszenia kończyły się fiaskiem . Ale oczywiście nie wytrzymałem , bo rybki zacne pokazują się raz po raz . Płytki blat , który przy tym stanie wody jest ... mega płytki . Staję w dryfie , wiatr mnie lekko przesuwa w stronę ataków . Rzucam po skosie z wiatrem . W połowie dystansu , po jednym z rzutów , delikatne drgnięcie plecionki , kolejna sekwencja ruchów , opad woba , drgnięcie plećki , zacięcie w tempo , gejzery wody , odjazd - wszystko , co najlepsze . Przepiękna ryba , szeroka i spasiona . Szkoda , że łowię je tak rzadko . Łyknął strasznie łapczywie , ale operacja przebiegła w miarę bezboleśnie . Odpłynął dziarsko . Szkoda , że znowu zdjęcia typu sam ...Sprzętowo MXS72L made by Dąbek111 ( brawo ON ) - kijek , który nie przestaje mnie zadziwiać , Exsence Ci4+ C3000M Daiwa Tournament 8braid sprzed lat kilku , ok.0,12 Tonący bezsterowiec Marka Wieczorka w rozmiarze okoniowym i kolorze mocno naturalnym 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 . Patu dobrze dajecie z Taśkiem znowu piękne ryby na super fotach. .. zapewne niebawem dołączy jeszcze "śledczy" Kuba ..Amator uklejek 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Wczorajszy najgrubszy na szpiegusa 7(dzięki Krystiano za wymianę ). 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Taki trochę upaćkany koneser "spirytusu" ale pierdzielę...wstawiam Było jeszcze 2 starszych braci na kiju (zareagowali na RH10 z dna) ale niestety nie chcieli pozować 1 naprawdę zacny...no trzeba będzie jeszcze po niego wrócić Ryba bardzoo silna dała dużo przyjemności i satysfakcji bo presja bardzo duża, ryb sporo w łowisku ale bardzo kapryśne. Pozdr !! Edytowane 20 Września 2015 przez Qcyk 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 tym razem Warciany mikser ukleji strzelony pod domem 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Weź idź.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Nie narzekaj ty masz za to złoty pociąg zakopany pod domem ☺ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Nie narzekaj ty masz za to złoty pociąg zakopany pod domem ☺Tia. Parada atrakcji. Chcesz, to ja się zamienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Obaj na lokalizację nie możecie narzekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Obaj na lokalizację nie możecie narzekać Nie osłabiaj mnie nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Nocny Rap. Na takie branie czekałem cały rok. Fot. Mariola Edytowane 20 Września 2015 przez Forecast 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Nocny Rap. Na takie branie czekałem cały rok. Fot. MariolaSytuacja nocnego brania , po którym zdjęcie wykonuje Mariola bardzo dobrze rokuje. Szkoda tylko że musiałeś na to czekać caly rok 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Pięknie Forecast.No i jak zawsze uśmiechnięty tak jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Nocny Rap. Na takie branie czekałem cały rok. Fot. Mariola Pliz ... kilka słów więcej!!! Co i jak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Wczorajszy najgrubszy na szpiegusa 7(dzięki Krystiano za wymianę ). Proszę bardzo. Na szczęścia Grzegorz zaopatrzył mnie dobrze i jeszcze "kilka" czeka na swoje pięć minut.. tym razem Warciany mikser ukleji strzelony pod domem Pięknie szpiegu. Przy okazji,dzięki za cenne info... Nocny Rap. Na takie branie czekałem cały rok. Fot. MariolaŚwietna ryba Kuba. Szkoda tylko,że jednego wstawiasz z tych "nastu" które złowiłeś... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 @Guzu na taki odjazd po gradowej chmurze warto czekać rok @Remku odpowiednie miejsce i czas. @Krystian było grubo. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 @Guzu na taki odjazd po gradowej chmurze warto czekać rok @Remku odpowiednie miejsce i czas. @Krystian było grubo.Lubisz chłopaku stopniować napięcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Ładnie Kuba, piękne rapy.U mnie też się coś ułowiło 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Zagrzał nieco hamulec - grubasek Edytowane 20 Września 2015 przez tasiek321 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Gratulacje chłopaki, pięknie łowicie I ja coś drapnąłem 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Forecast, nie będę się nad ryb rozwodził ale nad zdjęciem już tak. Klimat średniowiecznego malarstwa. Obraz między cyfrowymi fotkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi