Qcyk Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) I tutaj muszę się zgodzić w 100% fota jak obraz, świetny klimat No i ta ryba! Edytowane 21 Września 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Gratulacje dla wszystkich łowców. Kuba fota i ryba coś pięknego. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Kuba powtorze to co napisali inni.Zdjecie ma klimat i to jaki, ryba pierwsza liga.Mnie nie ma kto focic i dlatego wyglada to tak 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) To Mariola pstrykała ja tylko łowił. Próbowałem ją również zarazić i miała swoją rybę życia która spadła pod pontonem. Tak więc "Bakcyl" lekko zapodany. Podszkoli się z czasem warsztat i powinno być dobrze. @Grunwald liczy się fun i adrenalina a zdjęcia to dodatek. Czasem ten dodatek potrafi oddać klimat i być pamiątką choć na siłę zazwyczaj nie wychodzi. Pozdrawiam Edytowane 21 Września 2015 przez Forecast 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Krisu, zajumałeś czapkę Robertowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 C&R..białas wraca do wody 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Widać że już prawie jesionka....specjaliści wzięli się do prawdziwej roboty, chociaż absolutnie nie mówię że wcześniej próżnowali.....teraz widać jakość a ilość grubych rap powala.... Gratulacje dla wszystkich łowców - Piękne ryby !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Krisu, zajumałeś czapkę Robertowi? Nie w Photo Shopie takie sprzedają 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Gratulacje dla łowców!Nad Sanem tez mocno zażerają. Ten na wobka basońskiego. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_sz Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Ładne bolki gratulacje .... To i ja wrzucę coś z Odry Namierzony.... drugi rzut i bach 74 centów Ten już troszkę mniejszy (brak pomiaru). Zabrakło rąk więc kij w zęby 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 ..miała być panoramka, ale nawinął się rapciak i wprosił do kadru...Hermes w pół wody na rafką... 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Stroj coraz bardziej zimowy ...Dobrze, ze jeszcze zielen po brzegach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 ..5 min wcześniej przeszła ściana wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Jakaś wąska się wydaje Oderka z tej perspektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Jakaś wąska się wydaje Oderka z tej perspektywy Myslalem, ze to nad jakas boczna odnoga focone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 ..przecie to Wisła.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonyopole Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 ..miała być panoramka, ale nawinął się rapciak i wprosił do kadru...Hermes w pół wody na rafką... Jak zawsze piękne ryby. A zdjęcia to klasa sama w sobie. Świetne kadrowanie i kolory Wg mnie najlepsze na jerku:)Czekam na kolejne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 ..przecie to Wisła.. W sierpniu w Warszawie przeplyw byl taki jak w Gozdowicach - wg danych na www. Takze... wszystko wyjasnione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 35 w cieniu... 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Kurde Krisu na tym zdjęciu za Tobą krajobraz jak z jakiegoś Mad Max'a albo Fallout'a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Mi przyszła do głowy Diuna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Krisu, zaporówka wam wyschła?fajne zdjęcie jak na księżycu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Brakuje jakieś 3.5m do normalnego stanu, więc wyszły kamienie. Reszta to sun rise no i tak się później łowi... bolki na księżycu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 @Krisu jak u Ciebie bolenie wytrzymują przy takiej wysokiej temperaturze wody i powietrza? Muszę przyznać, że "moje" czasami potrzebowały długiej reanimacji a jeden niestety padł mi w tym roku, wciągnął głęboko woblera i uwolnienie trochę trwało, choć bez przesady . Moc zestawu mam dobraną tak, że hol około 70-tki trwa nie więcej jak minutę, a mimo to przy takich temperaturach wody jakie mieliśmy do końca sierpnia bolenie ciężko to znosiły. Dlatego sporo ryb, jeżeli tylko się dało, wyhaczałem w wodzie. A zdjęcia ograniczałem tylko do tych na macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 A widzisz po rybie, żeby była dętka? Płetwy nastroszone, japa zła. Świerzynka z wody wyjęta. Ja mam swoje sposoby które nie do końca do wszystkich przemawiają ale są skuteczne.I dam Ci Artur dobrą radę, nie pisz tu nic o swoich wtopach bo nawet nie wiesz kto i jak może ci koło tyłka zrobić. Taka koleżeńska rada bo Cię darzę sympatią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi