krystiano1981r Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Jeden z kilku jesiennych tym razem strzały z napływu ryby silne i urodziwe jesien 2.jpgGrzegorz pięknie,tylko gdzie turban zgubiłeś....? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 seba bez przesadyW moim przypadku tym razem foty robione telefonem - w zasadzie to dwoma - oba Sony Moje Sony Z2 zdechło ale za nim to nastąpiło robiło całkiem fajne fotki pod wodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. patu Opublikowano 28 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Sebo, FX od Nikona z Tamronem 17-35/2.8-4 Zagryzł RH10 na rafie, Branie złe, agresywne Edytowane 28 Września 2015 przez patu 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Graty PatrykJak zwykle klasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 A taki się jeszcze uchował 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szycha81 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Gratulacje Patryk piekny gekon:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO47 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Graty Patu ...niezły klocek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Na niebieską koszulkę jerkbait.pl też biorą 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Pięknie sypnęło Wbrew regulaminowi gratuluję wszystkim raperom! Ja weekend pod znakiem wesela na wschodzie z dużą ilością bimbru Więc czasu na łowienie nie było... Ale udało się zlokalizować rybną miejscówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Amator RH 12 w wersji light. Pierwszym razem nie trafił. Za drugim grał hamulec. 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Gratuluję wszystkim fajnych jesiennych boleni:)Mnie tutaj daaawno nie było, ale wreszcie znalazłem czas by porządnie się przyłożyć do łowienia:) 2 x mój PB. Większy był już o włos od 8 z przodu.... Mniejszy 75, ale za to grubszy:) Złowione na Dragon HM69 Thrill, Stradic 4000FH, żyłka Shimano Beastmaster 0,22 i na końcu HUNTER Spirit IIBrania z nurtu, ze środka Odry - tak teraz na niżówie chyba najłatwiej. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Nie lubię gdy woda w Odrze zaczyna płynąć z powrotem. Całe szczęście bolkom to nie przeszkadzało. Przy okazji przetestowałem nowy kij na blanku od Krzyśka Zielińskiego. W sumie udało się oszukać 9 szt. mgła pozwoliła dopiero łowić od około 8-mej rano. Czas wcierać maść w łokieć tenisisty Sprzętowo: Twin Power 98" H 4000 + pletka stren 14 lbKij na Blanku Slim Nano 20 lb. 2,4 metraW tym przypadku bolek zajadł Rh 10 z 2015 r. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Takie stykowce za to z małego cieku że jak by się dobrze rozpędził to by go przeskoczył No i uchodzą tam za ryby nie do złowienia . Edytowane 29 Września 2015 przez Tomy 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Sanrajsowy, garbaty i mega zły:) Edytowane 29 Września 2015 przez Krisu23 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszekzioom Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Piękne bolki gratuluje łowcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Żeby nie mówili, że się ograniczam Black rock w łapę i coś innego połowić tym razem bez filipa Edytowane 29 Września 2015 przez wyjec 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Odwiedziłem dziś graniczną Odrę, z rana przez 90minut było tak jak lubię 4 bolki ,choć żadne konie 62-66cm i jeden spad.Podczas odpinania 4tego zaczął się horror, kotwa z wobka wbija się w palec.Była zadziorowa więc operacja konkretna,myślałem że to już koniec pecha .Wtedy złamała się szczytowa część Daiwy,że drugiego spina nie zabrałem to 125km z powrotem do domciu mało się nie zapaliłem Szkoda tylko żony, bo musiała się nieco nasłuchać, chciała tylko mężowi foto z dużą rybką cyknąć, a tak pięknie się zapowiadało. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Zaczyna pachnieć jesienią, ryby coraz szersze w pasie... 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. patu Opublikowano 29 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 ..to fakt, są grube i wysokie..Zażarł RH10 model 2011 i podgrzał okładziny "gwiazdy" .. 64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Ryba wygląda ba 20 kg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krystiano1981r Opublikowano 29 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Gratulacje Koledzy,pięknie łowicie.Dzisiaj natomiast nastąpiła kwintesencja mojego dotychczasowego boleniowania....Poniżej największa,najwyższa i najcięższa rapa jaką do tej pory udało mi się złowić.Ryba oczywiście złowiona na Panica od Adama (spinnerman)Bardzo duże podziękowania dla Seby za towarzystwo,foty i pomoc w czasie holu (mój łokieć całkiem się popsuł)Podziękowania również dla Adama za Panica,po prostu... Pzdr 73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Ryba wygląda ba 20 kg ..wtedy musiałbym mieć palce i dłonie jak z Kingsajza ..Dobra rapa Krystiano! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Krystian, piękny boleń, gratuluję takiego klamota... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Gratulacje! Widać, że stary wyjadacz Edytowane 29 Września 2015 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Pięknie łowimy tej jesieni Panowie.Krystian gratuluję życiówki. U mnie takie wielkie nie chcą brać 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi