siwypike Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Ale grube. Piękne Rapy Patryku. Dajesz czadu tej jesieni a dopiero jej początek. Połamania na rewirach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ziom7 Opublikowano 5 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 piękna jesienna. trochę przesadzona rapa złowiona tym samym zestawem i woblerem co zawszew dość nietypowym miejscu, dała mocno popalić na kijaszku i żyłeczcewymiaru nie podaję pozdrawiam wszystkich ziomków 68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Zajebista ryba i zdjęcie Ziooommm Gratulację !!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Kaban niesamowity Ja też dziś miałem fajnego ale coś nie przyciąłem i spadł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Zgadzam się z przedmówcą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 dzięki Panowie,udało się z rybką, udało się z pogodą i światłem, udało się, że nie byłem sam zdjęcia robił kolega Maciej byliśmy we właściwym miejscu o właściwej porzejak pisałem, dawno nie łowiłem boleni, dlatego do wypadu dobrze się przygotowaliśmy, dobrze wpasowaliśmy się do układanki...złowiliśmy 5 ładnych wymiarowych rybpozdrziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 @Patu, gdyby jerkbait.pl stworzyl watek "idol" wygralbys jako lowca boleni Ziom niesamowite zdjecie( i ryba na nim) oddajace naturalny charakter wypraw wedkarskich.Gratuluje wam chlopaki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Cieszę się, że wątek wrócił na właściwy tor... chociaż sam nie mam na razie możliwości w nim wystąpić jednakże kibicuję... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Zassał złotego, małego Rysia Sprzętowo MBX 2,36 17lb, TP4000HG, PP 15lb 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Strasznie buja na tym pontonie Mister Tasiek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Hahhaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Jak tak patrzę na wasze torpedy to aż wstyd coś tu wrzucać 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Ziom pięknie połowiles!Gratulacje ,zajebista rapa,nie pokłój wszystkich grubych, zostaw coś dla mnie. he he!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Ostatnio stwierdzilem, ze malo widzę ludzi probujacych ganiac za jesienna rapa. Więc czemu nie ja.... zonka zrobila mi ostatnio prezent i zamowila 4 gumy RH. Postanowilem wiec poświęcić im cala jesień. Pierwsza wyprawa na 0 kilka podhaczen bialorubu. Dzis kolejna wyprawa na inny odcinek. 2 godziny bez kontaktu. Kolejna potencjalna meta i przy drugim oderwaniu kij się wygina kreciol gwizdze. Po chwili luz lapy się trzesa zestaw wyciagam a tam polowa fluokarbonu. Zly na siebie i polowe świata próbuje dalej. Kilka rzutów i siedzi. Chwila holu i rybsko się wypina. No coz kolejna lekcja pokory... Minelo juz kilkanaście godzin, a ja ciągle mam w pamieci moja pierwsza prawdziwa rape. Dziś wyjazd do Niemiec, ale w przyszlym tygodniu tam wrócę... Edytowane 7 Października 2015 przez bartek19176 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi132 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 To i ja się pochwale;)Odkryłem fajną miejscówkę na Wiśle i sporo takich już tam podjąłem;)i tak sobie wyskakuje tam na 30 min po pracy po cywilu;) 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 ...przydzwonił w RH85 na rafie... 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Wczorajszy 68 cm na Spirita 9 z opadu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Jesienny łobuz z Odrzańskich rewirów Dzięki Patryk za gościnę 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ja tam widze dwoch Lobuzow na zdjeciu Gratuluje ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Co wy wyprawiacie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 ..rzucamy i zwijamy... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Widać wiecie gdzie rzucać i jak zwijać :-) Tak na poważnie, to może pokusisz się kiedyś o jakiś artykuł na ten temat. Bardzo interesowałaby mnie np. charakterystyka miejsc w których łowicie, czy to te same mety, co wiosną i latem, czy też bolenie u Was migrują jesienią gdzieś indziej. Czy o tej porze roku bolenie zdradzają jeszcze czasem pozycje powierzchniowymi atakami? Nurtują mnie od dłuższego czasu różnice w boleniowaniu w Odrze i Wiśle. Wyniki forumowiczów wskazują ewidentnie na dłuższy sezon na Odrze. Od trzeciej dekady września na Wiśle mazowieckiej trudno jest już coś wydłubać, tymczasem wygląda na to że u Was to początek szczytu sezonu. Można to tłumaczyć różnicami klimatycznymi, ale według danych z pogodynki temperaturę wody akurat mamy teraz podobną, więc mi to nie pasuje do układanki. Edytowane 7 Października 2015 przez Traq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Cztalem wiele o jesiennych rapach i Patryk kiedyś napisal, ze trzeba myśleć. Potwierdzam, choc wczoraj przegralem pierwsza runde. Co do Odrzanskich chlapakow to jeszcze się pokazują. Ale jak dla mnie nie zawsze w ich pobliżu sa te konkretne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Widać wiecie gdzie rzucać i jak zwijać :-) Tak na poważnie, to może pokusisz się kiedyś o jakiś artykuł na ten temat. Bardzo interesowałaby mnie np. charakterystyka miejsc w których łowicie, czy to te same mety, co wiosną i latem, czy też bolenie u Was migrują jesienią gdzieś indziej. Czy o tej porze roku bolenie zdradzają jeszcze czasem pozycje powierzchniowymi atakami? Nurtują mnie od dłuższego czasu różnice w boleniowaniu w Odrze i Wiśle. Wyniki forumowiczów wskazują ewidentnie na dłuższy sezon na Odrze. Od trzeciej dekady września na Wiśle mazowieckiej trudno jest już coś wydłubać, tymczasem wygląda na to że u Was to początek szczytu sezonu. Można to tłumaczyć różnicami klimatycznymi, ale według danych z pogodynki temperaturę wody akurat mamy teraz podobną, więc mi to nie pasuje do układanki. Nie wiem czy to dobry pomysl.Lepiej dla ryb aby tylko jeden rozbijal bank.Reszta niech sie uczy sama i podziwia tych, ktorzy juz umieja.Nie wiem czy dzielenie sie tak cennymi informacjami to dobry krok.Niestety ale jestesmy tylko ludzmi.Patryk jeszcze raz SWIETNE RYBY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Dzięki @grunwald, ale Ty tez nie próżnujesz .Życzę pojmania "królowej" Twojej mety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi