Piotr 75 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Sprzęt sam nie łowi...gratulacjeGorzej jak jest, kupa sprzętu nic talentu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Tuż po braniu cały wyskoczył nad wodę Radko się zdarz, że jesienne rapy w rozm. XL wyczyniają takie harce P.S. Szkoda Ricci, że twój się zerwał byłoby PB Następnym razem będzie lepiej Zabrał RH85 z wypłycenia 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Watek bolenie 2015 przypomina walke bokserska.Pierwsze rundy to badanie przeciwnika, nastepnie przeprowadzanie planu taktycznego.Ostatnie strony przypominaja boksera chcacego wykonczyc przeciwnika po mocnym "nokdałnie". Jednym slowem FURIA. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Tasio,on tak wyskoczył bo chciał zobaczyć jakie używki aktualnie były dostępne ....a propos zerwania,po prostu za dużo czasu spędzam przy aparacie,potem rozkojarzony jestem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 .....Tasio,on tak wyskoczył bo chciał zobaczyć jakie używki aktualnie były dostępne ........chyba odżywki ,ale sterydy było by bardziej trafne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Rysiu... zobacz cały... ktoś jest aparatem... ktoś paliwem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Graty Tasior,piękna rapiszcza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stradicONE Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Ja szukam i szukam i nie mogę znaleźć tych jesiennych rapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 dawno, dawno temu.....czytałem z zapartym tchem książki Pana Putramenta który nazywał te całkowicie egzotyczne dla mnie ryby jako "łososie dla ubogich". Z całym szacunkiem dla Pana Putramenta ta ryba zdecydowanie bardziej przypomina Tarpona....ale On pewnie nie wiedział o ich istnieniu.Fajnie ze są niesmaczne i ościste....przydało by się to łososiowatym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 po wielu dniach szukania i ja znalazłem swoje miejsce nad Odrą poniżej parę fotek z pięciu 2/3 godzinnych wyjazdów, choć największy i tak dał drapaka wyrywając stelaż z wobka, ale no cóż trzeba dalej walczyć 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Pięknie odpasione klocuszki. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalKl Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Namówiliście mnie, poranne 81cm ze środy. Miejsce znane i oblegane Więcej info nie podam :D 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Sprzęt sam nie łowi...gratulacjeGorzej jak jest, kupa sprzętu nic talentu Święte słowa:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Noooo, Panie Rafale...!!!! To jest to!!! Ja w tym roku na tamtym terenie ponisłem tylko kolejne porażki (ale też nie próbowałem zbyt często) Musimy koniecznie się spotkać nad wodą, bo dawno się nie zdarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. patu Opublikowano 9 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Gratulacje dla łowców..Co do rozm. XL, jeden z najsilniejszych boleni z kategorii 80+ z którym miałem okazję się zmierzyć. W przeciwieństwie do taśkowego, po soczystym odjeździe niczym rosły sandacz 3mał się dna aż do pływadła. Mega kondycja i siła. W brzuchu zalegało coś "nieuklejowego" co było widać po jego kształcie.Skusił się na RH10.Sprzetowo b/z, MBX 2.36 17lb, STL 4000 `14, ninontho 0.14mm Dzięki Piotr za miłe towarzystwo 65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Patryk, zmuszasz mnie , żebym opuścił miejsce pracy, wiesz , co za to grozi... super ryba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Ja tez dzis wyruszam Patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 ...a proszę Cię bardzo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stradicONE Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 ach te jesienne sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Oleix Opublikowano 9 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Dolnośląskie też coraz większe i coraz grubsze klocki biorą,a wody jak nie było tak nie ma...Ten akurat na speed bleak'a. 57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Gratulacje Michał!Piękna rybka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stradicONE Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Super rybka, chyba wybiorę się dzisiaj, może wypatrzę miejscówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 @oleix dawno Ciebie nie było. Bardzo dobre wejście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 @patu Bardzo pieknego tarpona pokazales 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi