wyjec Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 @patu Bardzo pieknego tarpona pokazales 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Wyjec,wyłaź z kąta i szukaj jesiennych rap. To najlepszy okres..tylko czasu na ryby mało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 ... To najlepszy okres....nawet bez wędki można je łapać, niemalże same wyskakują na brzeg 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Bolki to nie moja działka ale ten tak dokazywał, że posłałem mu pod pysk fantoma 7. Usiadł w pierwszym rzucie. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 ..uśmiechnięta rapa - kolejna z wyprawy z Piotrem..Zabrał z impetem ukleję RH10 prowadzoną w toni... 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trouter Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) .. to i ja zrobię wynurzenie w tym wątku. Taki mi się przytrafił w we wrześniu z nieprzepływowej polskiej wody: Edytowane 11 Października 2015 przez Trouter 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Zwabił go zapach wydobywający się z piankowców ;) 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Ten zapach pewnie zgubił już wielu... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Październikowe nie chcą gadać Poniżej wrześniowy na RH10. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Mateusz, Ty jesteś emo style? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Ten zapach pewnie zgubił już wielu... I mnie nie raz doprowadził do omdlenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Mateusz, Ty jesteś emo style? Nie, Co to to nie Tak po prostu wyglądają włosy jak zamiast na fryzjera to wydaje się kasę na woblery 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Kupiłem nowy spin Shimano Spped Master , nawet nie wiedzialem jak ciężko przetestuję go.W krótkim czasie łowię dwa bolki 68-69cm, chwilę poźniej sandałka 76cm.Przechodzę na kolejną ostrogę i branie, zacinam i po chwili wiem że mam wąsala,.Jazda trwa 3h i 8 główek przeciągnął mnie, mam dość.Rybę tracę, oczywście szkoda ale kij wyszedł bez szwanku. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 gratuluję wszystkimdzisiaj szybki wypad po obiedzie, chciałem jeszcze słońce zastać nad wodą jeden wymiarowy, w bardzo silnym nurcieklasycznie na spirita 9 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Do trzech razy sztuka. Dwa razy w zeszłym tygodniu próbowałem zdjąć tego cwaniaka jak żerował w klatce. Dzisiaj przywalił w gumę na szczycie główki w pierwszym rzucie: 67cm Edytowane 11 Października 2015 przez GBP 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Zwabił go zapach wydobywający się z piankowców ;) Ten zapach pewnie zgubił już wielu... ..gorzej jak ten zapach powoduje pogubienie się autofokusa.....jak na zdjęciu poniżej 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 może AF nie trafił idealnie ale zdjęcie i tak cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Patryk brak słów ! Rybka i focie ekstra Tylko pozazdrościć i pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 A tu moja sobotnia zdobycz upolowana na wspólnej wyprawie z Ziomem i Jarosławem.Chłopaki nie dali pospać, pobudka o 4 rano i jazda nad rzekę. Na miejscu w lesie temp. -1st.C... Trochę pizga, na jajkach szron, ale co zrobić-łowić trza. Złowiliśmy kilka fajnych rapek, a ja najbardziej cieszę się, ze poprawiłem swój skromny PB. Coraz lepiej idzie mi z boleniami, które do niedawna w większości jakoś sprytnie mnie omijały Focił Ziom Dzięki Koledzy za zajefajny wypad !!! Slavo 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) A tu kilka fotek mojego nowego PB Zapomniałem dodać: mina panów wędkarzy z gruntówkami na drugim brzegu i komentarze po uwolnieniu ryby na ich oczach - BEZCENNA Jeden z nich natychmiast do przerobionej gruntówki założył woblera i pogonił w to samo miejsce gdzie chwilę wcześniej złowiłem rybę. Żenua... Mieli chłopaki ciśnienie na mięsko... Edytowane 12 Października 2015 przez Slavobeer 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Trochę zimno ale jeszcze biorą 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 ..teraz nadchodzi najlepszy okres wielkiego żarcia....P.S. Adaś, szykuj manatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ja chętnie "zaliczę" w tym roku taką obżartą, kwadratową osiemdziesiątkę Póki co jest to marzenie, ale dość realne, bo takie ryby pływają w naszej Oderce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Sławek, zapewne pływają i większe, z 9tką... ale to już "inny gatunek" wymagający innego podejścia i wielu wyrzeczeń Takiego Ci życzę...sobie nieskromnie również Edytowane 12 Października 2015 przez patu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Mało jest wśród znajomych takich osób, które z premedytacją polują na największe okazy danego gatunku, świadomie rezygnując z łowienia mniejszych. To wymaga niesamowitego samozaparcia i niepoddawania się nawet po kilkudziesięciu "wyzerowanych" wypadach.Ilu z nas tak potrafi....?Ilu z nas tak chce...?Bo tak jak piszesz Patryk, i ja się z tym zgodzę, to są jakby ryby innego gatunku, one inaczej się zachowują niż te łowione przez nas/te mniejsze. Patryk,Ty powinieneś celować w bolusia takiego bliżej 100 cm 80-tek już się nałowiłeś Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi