foxy77 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 @ guzu, sorry za to że nie miałem czasu na to aby zrobić fotkę jak z bajki...bolen po wujęciu z wody nie dłużej jak po minucie wrócił do wody, wiec gdzie tu czas na zrobienie super foto... a jakoś nie należę do tych ci upiększają zdjęcia w fotoszpoach czy innych tego typu programach... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Uważam, że fajnie jest mieć super fotke z dobrą rybą, ale jeśli nie mamy jak to szybko zrobić to lepiej wykonać podglądowe zdjęcie i wypuścić rybę w jak najlepszej kondycji do wody. Wypuszczenie ryby w dobrym stanie, myśle że to jest priorytetem w j.pl. Edytowane 14 Października 2015 przez DAWIDspinn 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 mniejsze też są ładne,szczególnie te z krainy lodu Ziom podobno małe jest piękne . A druga teoria głosi, że nie ważne jaki długi, ważne jaki gruby Odpasiony jesienny forumowy stykacz. W klimacie który na moim łowisku najbardziej lubię- mglistym:) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Sorka, moje foto napierw z ryba, potem miarka i waga, nie mam zwyczaju obrabiania zdjęć czy innych cudów związanymi z nimi, jak to bywa z pewną procentowością zdjęć okazów zamieszczonych na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Uważam, że fajnie jest mieć super fotke z dobrą rybą, ale jeśli nie mamy jak to szybko zrobić to lepiej wykonać podglądowe zdjęcie i wypuścić rybę w jak najlepszej kondycji do wody. Wypuszczenie ryby w dobrym stanie, myśle że to jest priorytetem w j.pl.Uważam, że fajnie jest mieć super fotke z dobrą rybą, ale jeśli nie mamy jak to szybko zrobić to lepiej wykonać podglądowe zdjęcie i wypuścić rybę w jak najlepszej kondycji do wody. Wypuszczenie ryby w dobrym stanie, myśle że to jest priorytetem w j.pl.amendla nie dowiarków mam 100 kg wagi Edytowane 14 Października 2015 przez foxy77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 ..ee tam Krisu, odrzańskie maluchy ładniejsze Pasione na wzdręgach... 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ogólnie to nie ma to jak wywalić rybę do foto na wyprostwanych obu łapach, i to stwierdzenie ma się do większości zdjęć z okazami jb i to się tyczy w większości zdjęć z forum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) ..ee tam Krisu, odrzańskie maluchy ładniejsze Pasione na wzdręgach... Aaaaaa to stąd ten kolor płetw Piękna ryba Patryk, chociaż z tym zamkniętym pyskiem taka grzeczna Edytowane 14 Października 2015 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ostatnio była nad tym burzliwa dyskusja...ale ja się na tym nie znam:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ogólnie to nie ma to jak wywalić rybę do foto na wyprostwanych obu łapach, i to stwierdzenie ma się do większości zdjęć z okazami jb i to się tyczy w większości zdjęć z forum Ogolnie w zdjeciach prezentujacych rybe chodzi o to zeby bylo widac rybe. Ta rybe, ktora jest obiektem fotografowanym To ciekawsze niz podanie wagi ryby, ktorej jakbys nie zauwazyl nikt nie podaje. Bo wszyscy chca rybe szybko i w dobrej formie wypuscic...a nie wazyc W kwestii zdjec mozesz przelamac konwenanse i wstawiac zdjecia z rybami lezacymi na wyprostowanych Twoich nogach. Na plasko na piszczelach.Pozdrawiam i jestli bedziesz potrzebowal komentarz odnosnie Twojego zdjecia bardziej wprost to pewnie sie znajdzie ktos, kto to napisze 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ogólnie to nie ma to jak wywalić rybę do foto na wyprostwanych obu łapach, i to stwierdzenie ma się do większości zdjęć z okazami jb i to się tyczy w większości zdjęć z forum..może jakbyś częściej łowił bolenie z premedytacją ,nie z przyłowu, i częściej z nimi obcował to potrafilbys oszacować wielkość ryby po pewnych proporcjach. To nie sumy;).P.s. Po co ważyć bolenia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ostatnio była nad tym burzliwa dyskusja...ale ja się na tym nie znam:). Patryk, w ramach kreatywnosci polecam zrobic zdjecie z boleniem za plecami. Zeby wystawal ogon a z drugiej czubek pyska.Przy okazji oglosisz konkurs : zgadnijcie ile mial 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ogólnie to nie ma to jak wywalić rybę do foto na wyprostwanych obu łapach, i to stwierdzenie ma się do większości zdjęć z okazami jb i to się tyczy w większości zdjęć z forum foxy,nie ma co się napinać . Złowiłeś piękną, ogromną rybę. Troszkę szkoda, że nie udało się Tobie fotki zrobić, która by to piękno pokazała.To forum było jednym z pierwszych (jeśli nie pierwszym), które propagowało wstawianie ryb pięknie "sfoconych". To one są tu priorytetem.No i co by nie mówić, niektórzy wstawiają tu takie zdjęcia, że mi za każdym razem kopara opada... Nie dość, że świetnie łowią to na dodatek pokazują prawdziwą klasę w fotografowaniu tych okazów.Miło jest popatrzeć Pozdro z Wrocławia Sławozbir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Dokładnie jak pisał Słavo. Złowileś fajną rapę, te z 8ką z przodu nie trafiają się nacodzien. Wyluzuj, kolejnym razem skorzystaj z porad i postaraj się uchwycić piękno tej ryby.Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ja nie mam nic do super foto, ale niektóre gołym okiem widać że nie są naturalne/oryginalne, ja nigdy nie noszę aparatu ze sobą, niekiedy tylko tel, a tu wiadomo, jakość może być słaba co do porównania z innymi cyfrówkami i lustrzankami, a jak ktoś jest chętny na spore zedy i bolki i chce kilka km prżebyć i spróbować na wodzie nie kłutej to zapraszam na Wisełkę do siebie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 @Guzu chyba lewą nogą wstałeś @foxy zrobił fotkę telefonem z samowyzwalacza, trudno oczekiwać efektów jak z lustrzanki. Mi czasami z lustra gorsze wychodzą...Porównanie do zdjęć Bartka nasunęło mi się bo ktoś je zacytował zaraz nad zdjęciem @foxy77, a tu znowu burza z niczego... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ja nie mam nic do super foto, ale niektóre gołym okiem widać że nie są naturalne/oryginalne, ja nigdy nie noszę aparatu ze sobą, niekiedy tylko tel, a tu wiadomo, jakość może być słaba co do porównania z innymi cyfrówkami i lustrzankami, a jak ktoś jest chętny na spore zedy i bolki i chce kilka km prżebyć i spróbować na wodzie nie kłutej to zapraszam na Wisełkę do siebie Foxy,ostrożnie z tymi zaproszeniami Bo pozbędziesz się miejscówki z fajnymi rybami.Pamiętaj:tylko "wyselekcjonowani" Koledzy są warci tego żeby im pokazać miejscówkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Echhh, wody u mnie sporo, ryb mnóstwo, wędkarży zero spinningowych także można walić jak w dym, mowa o Wiśle jak w dym , rejon 840- 848 km Wisły 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Tylko pozazdrościć braku presji.myślałem ze takich wód już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Są. .... zapraszam. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ziom podobno małe jest piękne . A druga teoria głosi, że nie ważne jaki długi, ważne jaki gruby Krisu, ja słyszałem o teorii "mały, ale wariat" spokojnie, coś grubszego jesiennego się jeszcze na sd - ku znajdzie lisowi77 pogratuluję fajnej piąteczki mimo, że lipnie sfocona i przyłowiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Lisie nie denerwuj się. Jeśli to ma jakiekolwiek znaczenie to ja Ci w 100% wierzę. A wiesz dlaczego? Bo nie łowisz boleni .Więc w myśl nowej panującej tu mody na zdjęcia i wedle rzyczenia Patu ósemeczka. Aha skoro nie mamy ciśnienia na miarę to ceraty nie zabierałem. 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 ..a zarzekałeś się, że nie złowisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 No i się pomyliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 ...muszę Ci częściej życzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi