ziom7 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Krisu, na poprzednim zdjęciu byłeś happy,a teraz widzę powrót do klasycznej minydobra ryba !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Na poprzednim byłem lekko pijany a na tym jestem trzeźwy. Rybę złowiłem po przejażdżce pod wiatr co wiał prosto od ruskich więc miałem prawie hipotermię. Stąd średnio mi było do śmiechu. Ale cieszy fakt, że coś tam jeszcze łowię bo zazwyczaj po1 października zwijałem manatki. Człowiek całe życie się uczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Na poprzednim byłem lekko pijany a na tym jestem trzeźwy. Rybę złowiłem po przejażdżce pod wiatr co wiał prosto od ruskich więc miałem prawie hipotermię. Stąd średnio mi było do śmiechu. Ale cieszy fakt, że coś tam jeszcze łowię bo zazwyczaj po1 października zwijałem manatki. Człowiek całe życie się uczy....trzeźwy , ale na kacu..nie zganiaj na wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) ..poranny "długoogoniasty"- z ostatnich pogodnych dni.Zjadł Hermesa prowadzonego średnim tempem nad rafą Edytowane 15 Października 2015 przez patu 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Ni cholery trzeźwy jak szóstka. Przyjechałem o piatej wsiadłem na pompon i popłynąłem. A że się nic nie działo to płynąłem i płynąłem a wiatr od ruskich da.....ł. Herbata mi się skończyła, ręce zamarzły a jak już dopłynąłem tam gdzie chciałem to stwierdziłem, że równie dobrze mogłem podjechać samochodem. Więc koniec z pomponem, przesiadam się w piankowce i bedę uprawiał piesze wycieczki brzegowe.Dobra rapa Patu, jak zwykle. Pogratulować i pozazdrościć regularności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 No ostatnio zawiewało Putinem, zmarzlismy z tasiorem, jak cholera. Ten dogrzewał się "odśrodkowo", ja robiłem za szofera .Rapy tez chwilowo odcięło, dobrze że w/w uratował honor wyprawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) Mariusz,karważ twarz(jak mawia znany łowca boleni ) po co sie tłumaczysz i tak ładniej wyglądał jak Twoje trocie hihii.Gratuluje rybona!!! Edytowane 15 Października 2015 przez salmon1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 No ostatnio zawiewało Putinem, zmarzlismy z tasiorem, jak cholera. Ten dogrzewał się "odśrodkowo", ja robiłem za szofera .Rapy tez chwilowo odcięło, dobrze że w/w uratował honor wyprawyKilka kropel cytryny do herbatki jeszcze nikomu nie zaszkodziło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Cytrynka z banderolą ..dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 No ba,nawet pomaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Pogoda niestety nie rozpieszcza. Wschodni wiatr to nie jest to co bolki lubią. Może się jeszcze odmieni. Eh żebym ja miał takiego motorniczego to zaraz bym jakąś ćwiartunie przytulił. Np lubelskiej wiśnióweczki mniam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Np lubelskiej wiśnióweczki mniam...Eeeeee tam lubelskiej. Jak nalewki to tylko te hand made Ze sklepowych to tylko ruda na myszach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ziom7 Opublikowano 15 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 widzę chłopaki, że pogoda sprzyjająca, żeby dać w szyje , ale nikt nie wspomniał o tym, że dobry cannabis też jest wskazany gruby jesienny rapciak na spiritusa,zdjęcie od dołu nie oddaje potęgi tej ryby pozdr cały gibon sqad 57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Gibon plus Spining para doskonała gratulacje piekna rapa ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Super foty Ziom (jesień nadaje klimatu). Rapa też sympatyczna, taka "Ziellona" A pogoda na dobry samogon jest zawsze Edytowane 16 Października 2015 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ja tam zielonego na bolkach nie preferuję. Za agresywnie biorą i jakbym się zamyślił to mógłbym zawału dostać. Co innego na szczupakach. Doskonały sposób żeby zrekompensować bezrybność mazurskich jezior. Zawsze mi się wydaje, że widzę gumę jak pod wodą skacze . Dobra ryba Ziom. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Boleń 65 cm złowiony w trolingu na ... Jaxon Karaś 9cm TP SW 4000 XG Blue Rapid do 28g Plecionka Sufix 0,18 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Boleń 71 cm złowiony w trolingu na ... Jaxon Karaś 9 cm TP SW 4000 XG Blue Rapid do 28g plecionka Sufix 0,18 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Nie wygląda na zaporówkę, Przynajmniej nie na górską. Ta druga ryba fajna gruba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Na Panica-Z Edytowane 17 Października 2015 przez Raffaello 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Ziom fajna rybka gratulacje! Dzisiaj padło kilka rybek, największy z dzisiaj....jesienny 70+ na spirita 7mhx do 21g,STL 4000 i owner 0,22 Pozdro! 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Ładne grubasy,nieźle wypasione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) ..zimny,deszczowy bolo..puknął w RH85 prowadzonego na granicy jego pracy. Edytowane 18 Października 2015 przez patu 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Coraz grubsze te bolki A mowia ze w Polsce zle, a tu takie spaslaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Cholerka jakbym tego bolka już gdzieś widział... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi