Skocz do zawartości

Bolenie 2015

krokkop

Rekomendowane odpowiedzi

Na poprzednim byłem lekko pijany a na tym jestem trzeźwy. Rybę złowiłem po przejażdżce pod wiatr co wiał prosto od ruskich więc miałem prawie hipotermię. Stąd średnio mi było do śmiechu. Ale cieszy fakt, że coś tam jeszcze łowię bo zazwyczaj po1 października zwijałem manatki. Człowiek całe życie się uczy.

Na poprzednim byłem lekko pijany a na tym jestem trzeźwy. Rybę złowiłem po przejażdżce pod wiatr co wiał prosto od ruskich więc miałem prawie hipotermię. Stąd średnio mi było do śmiechu. Ale cieszy fakt, że coś tam jeszcze łowię bo zazwyczaj po1 października zwijałem manatki. Człowiek całe życie się uczy.

...trzeźwy , ale na kacu..nie zganiaj na wiatr ;) :P :D

Ni cholery trzeźwy jak szóstka. Przyjechałem o piatej wsiadłem na pompon i popłynąłem. A że się nic nie działo to płynąłem i płynąłem a wiatr od ruskich da.....ł. Herbata mi się skończyła, ręce zamarzły a jak już dopłynąłem tam gdzie chciałem to stwierdziłem, że równie dobrze mogłem podjechać samochodem. Więc koniec z pomponem, przesiadam się w piankowce i bedę uprawiał piesze wycieczki brzegowe.

Dobra rapa Patu, jak zwykle. Pogratulować i pozazdrościć regularności.

No ostatnio zawiewało Putinem, zmarzlismy z tasiorem, jak cholera. Ten dogrzewał się "odśrodkowo", ja robiłem za szofera :) ;) .

Rapy tez chwilowo odcięło, dobrze że w/w uratował honor wyprawy

Kilka kropel cytryny do herbatki jeszcze nikomu nie zaszkodziło ;)

• Like 2

Ja tam zielonego na bolkach nie preferuję. Za agresywnie biorą i jakbym się zamyślił to mógłbym zawału dostać. Co innego na szczupakach. Doskonały sposób żeby zrekompensować bezrybność mazurskich jezior. Zawsze mi się wydaje, że widzę gumę jak pod wodą skacze ;) . Dobra ryba Ziom.

• Like 9