Qcyk Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Super foty zapodajecie Moje takie poligonowe przy waszych ale pogoda taka że nie miałem serca zabrać lustra. W sumie 2,5 h nad wodą z czego 2h konkretnego deszczu co widać po obiektywie. Zwinąłem się kiedy poczułem że gacie kapitulują Ale do rzeczy dzisiaj udało się skusić 3 rybki jedna nie załapała się na forumowe minimum... jedna lekko powyżej a ostatnia chyba najgrubsza w tym roku jak na razie7+.No i naprawdę zacna ryba spadła po kilkusekundowym holu...Przynęty to "Spirytus" 9cm prowadzony baardzo wolno w poprzek nurtu i RH10 rocznik bieżący prowadzony jednostajnie średnim tempem... Pozdr! Edytowane 18 Października 2015 przez Qcyk 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Super foty zapodajecie Moje takie poligonowe przy waszych ale pogoda taka że nie miałem serca zabrać lustra. W sumie 2,5 h nad wodą z czego 2h konkretnego deszczu co widać po obiektywie. Zwinąłem się kiedy poczułem że gacie kapitulują Ale do rzeczy dzisiaj udało się skusić 3 rybki jedna nie załapała się na forumowe minimum... jedna lekko powyżej a ostatnia chyba najgrubsza w tym roku jak na razie7+.No i naprawdę zacna ryba spadła po kilkusekundowym holu...Przynęty to "Spirytus" 9cm prowadzony baardzo wolno w poprzek nurtu i RH10 rocznik bieżący prowadzony jednostajnie średnim tempem... Pozdr!Gratulacje!! W jakich miejscach staly bolki? Dzialo sie jeszcze cos przy powierzchni? Nie cytujemy zdjęć Edytowane 18 Października 2015 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Bolki stały w dołku poprzedzonym wąskim wypłyceniem, generalnie już zeszły niżej... przez 2,5h zauważyłem jeden niewinny atak... Edytowane 18 Października 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 A u mnie miejsce super jesienno-zimowe glebokie z masa drobnicy a bolkow jak co roku o tej porze nie mozna znalezc i zlowic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Chcialem koniecznie zawitac dzisiaj jeszcze w sandaczowym watku ale musze tutaj [emoji16] Pojechalem na moja ulubiona stara opaske gdzie to przed laty lowilem swoje bolusie ale od 3 sezonow dobralem sie tam do sandaczy. Niski stan wody i zero aktywnosci przy brzegu sklonil mnie do oblowienia rynny. Po kilku rzutach juz mialem strzal ale nie trafiony. Podejrzenie ze bolek albo cos najechalem. Zaczalem oblawiac druga strone wachlarzem a tu nagle sru! Sam sie wystraszylem ale od razu bylo wiadomo ze to bolus. Troche mnie grubas powozil bo dosc daleko wzial a sprzetowo dosc lekko. Fotki SA jakie SA ale samemu nie zawsze sie uda COS fajnego cyknac. Sprzetowo: Evergreen Temujin the FirangiDaiwa certate finesse custom 2004Zyleczka nogalesa DoA 6lbIllex squirrel 76sp 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Chyba jedyny boluś który dał mi tak popalić i z ktorego jestem mega zadowolony. Przetestował kij,wobka no i aparat bo to screen z nagrania ;-) . Od początku do samego konca super hol i super rybka. Oczywiście podczas sandaczowania....;-) ale to już powtarza sie od paru sezonów także przywykłem ;-) tego pożarł. Edytowane 20 Października 2015 przez Bobex 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tasiek321 Opublikowano 20 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Pogoda nie rozpieszcza, uszy marzną Rapy coraz bardziej kwadratowe Zagryzł "małego Rysia" startującego z dna. 79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Pięknie wygarbiony i spasiony jak beka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonyopole Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Bużańska rapa.Przynętą była niebiesko biała guma 9 cm prowadzona nieregularnie z podbiciami. Zauber 4000, Batson Rainshadow XST1144F 2.9m 10-28gPlecionka Power Pro 0.15 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forecast Opublikowano 23 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Nowe PB ni z gruchy ni z pietruchy. Na RH. Dobry był dzień lecz źle się zabrałem do nich. Poprawki uwzględnione Ilościowo też było nad wyraz dobrze. Pozdrawiam. 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Czapka zimowa jest to i bolki są ☺.Gratuluję Pb Edytowane 24 Października 2015 przez urasenty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Nowe PB ni z gruchy ni z pietruchy. Na RH. Dobry był dzień lecz źle się zabrałem do nich. Poprawki uwzględnione Ilościowo też było nad wyraz dobrze. Pozdrawiam.Szczere gratulacje. Poprawienie rekordu to zawsze powód do radości, tym bardziej w jednym z naszych ulubionych gatunków. Powodzenia w odkrywaniu kolejnych boleniowych tajemnic i nowego PB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Oleix Opublikowano 24 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Wrocławskie bolki nie próżnują treningowy 80+ jeden z 7 tego dnia na fire bleaka z dna troche mnie wytarmosił nie powiem walka była niesamowita... 53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Oleix piękny bolek ???? gratki. Coraz bardziej napalam się na odre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Gratuluję pięknych rap!Mój dzisiejszy prezent przy sandaczowaniu,(sandaczy zero!) skromne 7dych z Dunajca-koło Tarnowa , a i tak cieszy.uderzenie i odjazd atomowe, na 12cm Furmańskiego. Edytowane 24 Października 2015 przez jerzy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Dzisiejszy 80+ konkretnie odpasiony , przy braniu wspaniale zakotłował wodę.Ryba bardzo silna, było jeszcze kilku mniejszych braci do 70cm i sandacz 80cm. Dzionek bardzo rybny 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkujacymarcin Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 chyba się wybiorę w Wasze strony albo spróbuję tak http://www.cda.pl/video/24433465?a=1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tasiek321 Opublikowano 25 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Ja tam wolę tradycyjnie znad wody Mglisto-poranny rapiszon Sprzętowo: MBX 2,36 17lb; TP4000PG, PP 15lb 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Uwielbiam oglądać wasze foty z kabanami.. gratulacje Panowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Rapciak z ostatniego wypadu Zagryzł wolno prowadzone RH85 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Też uwielbiam je oglądać i zazdraszczam łowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Zaczęło się więc chyba idzie szybko zima. Reszta jest zbędna. Nawet kitowy obiektyw robi ładne foty 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Mina jak pedofil w smyku ale co się dziwić przy taaakiej rybie Też chciałbym się w końcu doczekać takiego bolesława. Szczere gratulacje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Nieźle Kuba dajesz do pieca. Pozazdrościć. Szkoda, że przy PB ponton się bujnął i wyszło nieostro ale ryba fantastiko. Chyba trochę tam te mety rozpracowałeś . Teraz może być tylko lepiej bo im dłużej poznajesz jakąś wodę tym mniej masz na wypłynięciu znaków zapytania. A to się będzie przekładać na zdjęcia pięknych ryb na które wszyscy tu czekamy . Edytowane 27 Października 2015 przez Krisu23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. patu Opublikowano 28 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 ..czasami warto pospacerować jesionką nad brzegiem ukochanej rzeki..Najgrubszy tego dzionka, zjadł RH 10 prowadzoną w pobliżu łachy.Sprzętowo M1 8`6 17lb, STL 4000 `10, ninontho 0.14mm 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi