Skocz do zawartości

Bolenie 2015

krokkop

Rekomendowane odpowiedzi

To Mariola pstrykała ja tylko łowił. Próbowałem ją również zarazić i miała swoją rybę życia która spadła pod pontonem. Tak więc "Bakcyl" lekko zapodany. Podszkoli się z czasem warsztat i powinno być dobrze.

@Grunwald liczy się fun i adrenalina a zdjęcia to dodatek. Czasem ten dodatek potrafi oddać klimat i być pamiątką choć na siłę zazwyczaj nie wychodzi.

Pozdrawiam

Edytowane przez Forecast
  • Like 2

Widać że już prawie jesionka....specjaliści wzięli się do prawdziwej roboty, chociaż absolutnie nie mówię że wcześniej próżnowali.....teraz widać jakość a ilość grubych rap powala....

Gratulacje dla wszystkich łowców - Piękne ryby !! :)

@Krisu jak u Ciebie bolenie wytrzymują przy takiej wysokiej temperaturze wody i powietrza? Muszę przyznać, że "moje" czasami potrzebowały długiej reanimacji a jeden niestety padł mi w tym roku, wciągnął głęboko woblera i uwolnienie trochę trwało, choć bez przesady . Moc zestawu mam dobraną tak, że hol około 70-tki trwa nie więcej jak minutę, a mimo to przy takich temperaturach wody jakie mieliśmy do końca sierpnia bolenie ciężko to znosiły. Dlatego sporo ryb, jeżeli tylko się dało, wyhaczałem w wodzie. A zdjęcia ograniczałem tylko do tych na macie. 

A widzisz po rybie, żeby była dętka? Płetwy nastroszone, japa zła. Świerzynka z wody wyjęta. Ja mam swoje sposoby które nie do końca do wszystkich przemawiają ale są skuteczne.

I dam Ci Artur dobrą radę, nie pisz tu nic o swoich wtopach bo nawet nie wiesz kto i jak może ci koło tyłka zrobić. Taka koleżeńska rada bo Cię darzę sympatią.