spinnerman Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Gratulacje Koledzy,pięknie łowicie.Dzisiaj natomiast nastąpiła kwintesencja mojego dotychczasowego boleniowania....Poniżej największa,najwyższa i najcięższa rapa jaką do tej pory udało mi się złowić.Ryba oczywiście złowiona na Panica od Adama (spinnerman)Bardzo duże podziękowania dla Seby za towarzystwo,foty i pomoc w czasie holu (mój łokieć całkiem się popsuł)Podziękowania również dla Adama za Panica,po prostu... bbb (2).JPG bbb (1).JPGPzdrKrystian piękny basior. Genetyczny ideał silnej, zdrowej ryby. Wspaniały! Gratulacje! Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie będzie więcej podobnych ryb... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Ładny fenotyp, genetycznie zupełnie nieznany Adamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Dobrze, że bolki nie są hodowane w celach konsumpcyjnych. Widziałem już powyginane sandacze i kwadratowe szczupaki... hehe o pstragach nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Gratulacje Koledzy,pięknie łowicie.Dzisiaj natomiast nastąpiła kwintesencja mojego dotychczasowego boleniowania....Poniżej największa,najwyższa i najcięższa rapa jaką do tej pory udało mi się złowić.Ryba oczywiście złowiona na Panica od Adama (spinnerman)Bardzo duże podziękowania dla Seby za towarzystwo,foty i pomoc w czasie holu (mój łokieć całkiem się popsuł)Podziękowania również dla Adama za Panica,po prostu... Tak z ciekawości, możesz napisać ile wyszło na miarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Gratulacje Koledzy,pięknie łowicie.Dzisiaj natomiast nastąpiła kwintesencja mojego dotychczasowego boleniowania....Poniżej największa,najwyższa i najcięższa rapa jaką do tej pory udało mi się złowić.Ryba oczywiście złowiona na Panica od Adama (spinnerman)Bardzo duże podziękowania dla Seby za towarzystwo,foty i pomoc w czasie holu (mój łokieć całkiem się popsuł)Podziękowania również dla Adama za Panica,po prostu... Tak z ciekawości, możesz napisać ile wyszło na miarze? 85 cm a "wysokości " 23 cm najszerszy bolek jakiego było dane mi widzieć na ten moment. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 ..to fakt, są grube i wysokie..Zażarł RH10 model 2011 i podgrzał okładziny "gwiazdy" .. Nawet na tle Twoich zajebistych fotek ta fotka sie wyroznia swoja zajebistoscia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Krystian ten sezon jest twój. Łokieć będziesz leczył w zimie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 A co tam 90cm. Na wysokość szerszy niż moja głowa. Patu gratulacje kolejna konkretna rapa. 76-78cm czy się pomyliłem? 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 To ja też dorzucę cegiełkę do tej rapowej układanki 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Tasiek ? metrowa ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Tasiek ? metrowa ? Metrówa z błędem pomiarowym +-25cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Nawet na tle Twoich zajebistych fotek ta fotka sie wyroznia swoja zajebistoscia Dzięki Daniel..niebawem więcej,mam nadzieje ze cos wpadnie w oko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. patu Opublikowano 1 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Krisu, ciekawa teoria z tymi palcami...Tak z ciekawości, wrzucę niebawem kilka fajnych rap...zobaczymy czy znasz moje wymiary Żeby wrócić do meritum wątku... Sunrise`owy bol...przydzwonił w Hermesa po lekkim tunningu Edytowane 1 Października 2015 przez patu 55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Patryk, 66cm? Tyle mi wychodzi. Co dostanę za dobrą odpowiedź? Edytowane 1 Października 2015 przez wujek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Patu twoje zdjecia z boleniami podziwiam od kiedy jestem na jerku. Lowisz systematycznie wielkie ryby, masz doswiadczenie z rybami i z fotografia.Mimo to potrafisz zachowac dystans w tak zatrutym watku.Doswiadczeniem moglbys zamknac p..ysk nie jednej krzykliwej osobie i w sumie robisz to kolejnym pieknym zdjeciem.Powinienes objac patronat nad tym watkiem, jako osoba doswiadczona i sangwinik pelna geba pzdr i zycze dalszych sukcesow. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Krisu, ciekawa teoria z tymi palcami...Tak z ciekawości, wrzucę niebawem kilka fajnych rap...zobaczymy czy znasz moje wymiary Żeby wrócić do meritum wątku... Sunrise`owy bol...przydzwonił w Hermesa po lekkim tunningu Co Ty znowu na pontonie robisz ? Zmieniles rewir czy co ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Daniel, uciekam przed "węszykretami"...Fotka na tle fototapety, ponton zrobiony z pufy Edytowane 1 Października 2015 przez patu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 No cóż pamietam te czasy kiedy boleń był rybą tajemniczą, nie do złapania. Teraz kto złowi większego ... Ważne by się w tym nie pogubić. Ryby to cenny nauczyciel. Jak ktoś pisze, że wszystko wie to znaczy, że ani nie poznał boleni ani ... siebie. A czas pokory jeszcze przyjdzie.Panowie powracamy do boleni. To one są tutaj tematem przewodnim. Z racją jest jak z dupą ... każdy ma swoją. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) .....Z racją jest jak z dupą ... każdy ma swoją.Święte słowa i tego się trzymajmy, nie wchodźmy za głęboko w czyjąś .....rację. Przepraszam za puszki ale takie mamy klimaty nad naszą wodą. Pozdrawiam Sebo Ps. Zapraszam z linijką Edytowane 1 Października 2015 przez Sebo0707 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Na Odrze puszki a w Wiśle szmaty Nie dalej jak dzisiaj ładny polarek wyholowałem... Edytowane 1 Października 2015 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. patu Opublikowano 1 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Co Ty znowu na pontonie robisz ? Zmieniles rewir czy co ? ..czasami wskoczę na laminat .. Zagryzł wściekle RH10 2011 na szybkim starcie 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Miast pisać gratulacje zacytuję ostatni szlagier mojej córki: jak ty to robisz Luluś... Edytowane 1 Października 2015 przez AdasCzeski 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Rozjeba...łeś mi cycki Luluś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Patryk dobry boleń. W sierpniu był czas na opalanie na nie na bolenie. Źle trafiliśmy. Dużo miał? Schowałeś palce to się pogubiłem z wymiarem ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Pierwszy przymrozek, już czuć chłodek na wodzie nie wspominając już ze conieco marznie stojąc w spodniobutach w rzece 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi