Gość DAWIDspinn Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Bolesław na Basońskiego sterowca 8cm. Edytowane 2 Maja 2015 przez DAWIDspinn 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Wczorajszy z otwarcia Jutro liczę na powtórkę 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Guzurpator w akcji C&R 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Nie trzymajcie tak blisko wody bo jeszcze wypadnie i ucieknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Hubertus a co to leży w trawie na pierwszej fotce po lewej stronie koło nóg?Mały Boleń? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 ..lepiej do wody niż do octu... Hubertus, nie jestem dociekliwy..ale co tam się narobiło z Twoim bolkiem (okolice lewej dłoni)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Hubertus a co to leży w trawie na pierwszej fotce po lewej stronie koło nóg?Mały Boleń?...o to już nie chciałem pytac..może woda coś wyrzuciła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajmienier Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Hubertus a co to leży w trawie na pierwszej fotce po lewej stronie koło nóg?Mały Boleń?Przekąska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 na brzegu leżał padły jazik ok 30cm , a co do lewej dłoni to nie bardzo wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 na brzegu leżał padły jazik ok 30cm , a co do lewej dłoni to nie bardzo wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 phhh.jpgjeśli chodzi o chwyt, to tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Jak na mój gust to płetwa piersiowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Początki...szału nie ma ale od czegoś trzeba zacząć Edytowane 2 Maja 2015 przez Piotr 75 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Jak na mój gust to płetwa piersiowa..mi chodzi bardziej o łuskę...zresztą - nieważne...Gratuluję wszystkim łowcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Bolesław na Basońskiego sterowca 8cm. Graty Dawid, Basun 8semka pewnie jeszcze z tamtego roku Początki...szału nie ma ale od czegoś trzeba zacząć Za to Piter ochrzcił wynalazki z tego roku Graty! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Za to Piter ochrzcił wynalazki z tego roku Graty!..od piątku do niedzieli będzie je chrzcił na Oderce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Chrzcić będziemy na pewno...byle by czasu na łowienie starczyło... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Gratulacje dla wszystkich Łowców U mnie wczoraj też Bolesław się zameldował. Informacja statystyczna;Boleń - 70 cm (C&R rules)Łowisko - warszawska Wisła (prawobrzeżna - przykosa)Wędzisko - Daiwa Exceler Spin 2.70m 10-40gMłynek - Spro RedArc 4000 + żyłka HM69 0,221mmPrzynęta - Ukleja RH 7cm 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Gratuluję panowie bolasów. Poniżej mój piątkowy na zakończenie dnia Zgarnął uklejkę rh 10 przy podbiciu. Ogólnie przez dwa dni coś tam się działo, było też kilka spadów... Edytowane 3 Maja 2015 przez andego 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Pan Japa pokazał rybę ☺ 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 70-tka na moją 6-steczkę 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Po trzech dniach wiem już kiedy żerują . 2 godziny 3 rybki i kilka brań niezaciętych. A i dzięki koledze wędkarzowi który zrobił zdjęcie Ryba największa mierzona do wędki - miarka wskazała 75cm sprzęt:Daiwa infinity-35grspro red arczylka 0,18mm i spirit łowisko dolny San Edytowane 5 Maja 2015 przez Piotr Boruch 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 fajne bolki gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 boleń kolegi Grześka którego nie trzeba podsuwać pod obiektyw na wyciągniętych rękach http://tacklenews.net/fishfingers.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi