Robert Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 http://tacklenews.net/fishfingers.html http://tacklenews.net/fishfingers.html Pomysłodawca za kumaty nie był. Proporcje ręki do twarzy nadal zdradzają prawdziwą wielkość ryby. Tyle roboty na nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Też się pochwalę, w sumie były 4 sztuki, największy 59 cm, nie kolosy ale na muchowej #5 dawały czadu (nie spełnia forumowego minimum ale może ze względu na metodę admin nie usunie ) 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mangoł Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) 67cm z 5metrów na Percha8SDR w trollu C&R(jak sie wrzuca film???) Edytowane 3 Maja 2015 przez Mangoł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 ..poranny amator RH85.. 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Piękne bolenie Panowie:-)Gratulacje dla Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Gratulacje Panowie!!! Piękne ryby! U mnie sezon Boleniowy też otwarty chudą 60-tką z Bugu (więc fotki nie będzie) ale i tak cieszy bo na własnego bezsterowca 9cm. Dodatkowo 2 wyjścia do przynęty.Jutro dla odmiany walczę na Wisełce:) Pozdrawiam Qcyk!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Cóż za wysyp rap Brawa dla szczęśliwych łowców Podczas holu wydawał się duuuuużo większy, dał popalić - pewnie dzięki grubemu ogonowi 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 U mnie dzisiaj też całkiem nieźle. 8 jeziorowych bolków + 2 szczupłe. Największy ponad 70. Wobki oczywiście swoje. Ładnie sypnęło bolkami gratulacje 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Krótki rekonesans.Dalej R8BS. 2015 już na skasowanych zadziorkach. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Razem z kolegą świetnie spędziliśmy dzisiaj dzień nad Wisłą. Kilka kilometrów w nogach po niezłych "bazinach" i przekraczanie bocznych koryt po pas w wodzie oczywiście bez spodniobutów to tylko niektóre z atrakcji jakie nas spotkało Bolenie współpracowały przez te dni bardzo słabo, każda sztuka wymagała setek rzutów i kombinacji dlatego złowienie każdego cieszyło ogromnie, dzisiaj złowiliśmy jednego 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Gratulacje Koledzy za fajne ryby.Ja dzisiaj się wybrałem nad Oderkę.Ludzi cała masa,ciężko było znaleźć kawałek wody tylko dla siebie.W końcu udało się "odszukać" wolną główkę i przy okazji rybkę.Boleń skusił się na Panica od Adama (spinnerman).Miałem jeszcze kilka brań,ale już nic więcej nie udało się zaciąć.Ps.Fotka kiepska,w zasadzie tylko jedna i ryba wróciła do wody.Pzdr 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Sezon otwarłem wczoraj i ja :-)Pozdrowienia dla wszystkich wypuszczających, a jak ktoś boleni nie wypuszcza to niech mu korniki kij zjedzą, wodery przeciekają, kołowrotki rdzewieją, kotwice z zadziorami w łapy się wbijają... i jeszcze kleszcze w gacie powchodzą Edytowane 3 Maja 2015 przez Traq 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) RapaNui ze stojącej wody, przypasione 65cm na wobka kolegi Bartass. Edytowane 4 Maja 2015 przez ZedSet 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Dziś też coś udało się wydłubać 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) W końcu mam okazje coś zarzucić na forum w tym dziale Pech chciał, że w stresie w czasie holu nacisnąłem dwa razy przycisk na GoPro i zamiast filmiku mam 435zdjęć z holu.... Mój nowy PersonalBest boleniowy. Wyjęty z klatki na mojego woblera 76cm szczęścia Edytowane 5 Maja 2015 przez Pasta 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 W końcu mam okazje coś zarzucić na forum w tym dziale Pech chciał, że w stresie w czasie holu nacisnąłem dwa razy przycisk na GoPro i zamiast filmiku mam 435zdjęć z holu.... Mój nowy PersonalBest boleniowy. Wyjęty z klatki na mojego woblera 76cm szczęścia Gratuluję nowego PB i życzę przekroczenia 80 cm w tym sezonie zarówno Tobie jak i sobie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Dzięki:) na Pewno będę próbował Właściwie to powinienem z tego miejsca podziękować Kamilowi Z. Naczytałem się przed majówką jego artykułów o łowieniu w rzekach i zapamiętałem jedną ważną regułę - brak reguł, to dało mi tego bolenia. Łowiąc szablonowo, nic bym tego dnia nie złowił. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) Gratuluję wszystkim wyników, a szczególnie nowego PB, również życzę przekroczenia 80 w tym sezonie... sobie także . Widać,że majówka mimo raczej średniej pogody wędkarsko okazała się bardzo dobra, a może właśnie dzięki tej pogodzie - na grilla za zimno to na rybki się wyskoczyło Edytowane 4 Maja 2015 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Sezon otwarłem wczoraj i ja :-)Pozdrowienia dla wszystkich wypuszczających, a jak ktoś boleni nie wypuszcza to niech mu korniki kij zjedzą, wodery przeciekają, kołowrotki rdzewieją, kotwice z zadziorami w łapy się wbijają... i jeszcze kleszcze w gacie powchodzą Gratuluję pięknej ryby .Mam wrażenie , że w kwietniu spotkaliśmy się w okolicach "Czajki" . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawrad Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Rapka 68cm z rzeki Warta.Mocne branie w warkoczu rozmytej ostrogi.Wobler prowadzony wolno.Sprzętowo:Blaas SLS8615,Tp4000F,wobler ''cienki''JAZ 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) Gratuluję pięknej ryby .Mam wrażenie , że w kwietniu spotkaliśmy się w okolicach "Czajki" .To nie ja :-) W tym roku 2 maja pierwszy raz byłem w Polsce na rybach. Edytowane 4 Maja 2015 przez Traq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodzic Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) 2 maj jeden bolek ok 60 cm i niestety sandacz nawet go nie mierzylem ale ok 70 cm i szybko do wody poszedł. Kumpel 3 bolki ok 70 cm. \. Edytowane 4 Maja 2015 przez brodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Boleniowe otwarcie trudne. Aura mało sprzyjająca, a ryby praktycznie nieaktywne. Coś się udało wyłuskać, ale wiadomo, że oczekiwania zawsze są większe, a apetyty nie zaspokojone Właściwie to powinienem z tego miejsca podziękować Kamilowi Z. Naczytałem się przed majówką jego artykułów o łowieniu w rzekach i zapamiętałem jedną ważną regułę - brak reguł, to dało mi tego bolenia. Łowiąc szablonowo, nic bym tego dnia nie złowił.Dzięki za wspomnienie, ale to Ty kombinowałeś i to Ty złowiłeś tego rapiszona, więc to w pełni Twoja zasługa i satysfakcja. Gratulacje i życzę kolejnych Tym bardziej, że ryba wypracowana i wykombinowana. Takie cieszą najbardziej! PozdrówkaKamil 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Na wobka własnej produkcji 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziamber Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) A oto mój warciany Bolek. Wziął jak szczupak przy trawie w zakolu. Ładnie powalczył na UL sprzęcie... Oczywiście ryba wróciła do wody i rośnie dalej! Edytowane 4 Maja 2015 przez dziamber 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi