guciolucky Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Piękny Boluś i świetna fotka , moje gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Guciolukcy przepiękny boleń, gratulacje. Ładne zbliżenie. Cóż to za wobler ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Piękny bolek gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Wędeczka też wyważona pierwyj sort:) Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Rapka 68cm z rzeki Warta.Mocne branie w warkoczu rozmytej ostrogi.Wobler prowadzony wolno.Sprzętowo:Blaas SLS8615,Tp4000F,wobler ''cienki''JAZwidziałem całą akcję z drugiej strony rzeki,gratki,warta w tych okolicach nie należy raczej do "łatwych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Ładne rapy. Gratuluję wszystkim łowcom. Dwa wyjazdy nad Odrę i zero oznak żerowania. Udało się skusić jednego bolka około 60 cm na bezsterowy wobler. Poza tym nie ma się czym chwalić Podobno na mniejszych rzekach bolenie już bardzo aktywne. Pozdrawiam wszystkich wytrwałych boleniarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Popołudniowy spacerek na wrocławską bankówkę. Branie jak na 75cm przystało Połakomił się na przeźroczystego knight'a.Wcześniej obławiałem różnymi gadżetami i zanotowałem jedno "puknięcie" na fantoma. Niestety nie był to boleń Edytowane 5 Maja 2015 przez ZedSet 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Nie wiedziałem ze robią łamane fantomy gratulacje za piękną rape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Dobrze że nie mam łamanego kija 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 To wrzucę i ja coś z majówki. Forumowe minimum 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Łupnęło dzisiaj na wieczór Był jeszcze jeden mniejszy. 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Boleń z majówki ... łupnął na Huntera Fantoma 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomibdg Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Koledzy złowił ktoś bolenia na dolnej Wiśle( poniżej Torunia) 3 dni nad wodą i 0 oznak żerowania...;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Majowy wypad z ziomkami 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Dobra sweet focia, ale bolek chyba nie skumał co to dziubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Majowy wypad z ziomkami Jakiś taki zdziwiony Gratuluję!! Edytowane 6 Maja 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Bo w drugim żucie i odrazu bach na swojego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) . Edytowane 6 Maja 2015 przez urbaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Miałem na myśli Bolesława 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Łupnęło dzisiaj na wieczór Był jeszcze jeden mniejszy. Ładna locha. Ile ma? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Ładna locha. Ile ma? Pewnie nie tak dużo jak się wszystkim wydaje, kolega @Andego łowi piękne kabaniska i dobrze się z nimi prezentuje - zawsze wyglądają na ciut więcej niż mają w rzeczywistości. Co absolutnie nie zmienia faktu, że jest mega fachowcem i łowi piękne rybska. Obstawiam: 76 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Pewnie nie tak dużo jak się wszystkim wydaje, kolega @Andego łowi piękne kabaniska i dobrze się z nimi prezentuje - zawsze wyglądają na ciut więcej niż mają w rzeczywistości. Co absolutnie nie zmienia faktu, że jest mega fachowcem i łowi piękne rybska. Obstawiam: 76 aż tyle to nie miał ale na te 70+ się załapał, rybka fajnie wygrzbiecona i gruba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Mi brak kompana na wspólne łowy i fotek nie ma kto cykać, dlatego nie mam tak pięknie wyeksponowanych okazów.Kłaść rybę na ziemi jakoś tak mi nie po drodze Rapiszon na pewno 70+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi