godski Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Czy ktoś z branży wędkarskiej mógłby mi załatwić wejściówkę na te targi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Pozwolę podłączyć się do tematu, gdyby ktoś miał w zapasie...jedną sztukę z chęcią przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Efftex kiedyś już był w Warszawie o ile dobrze pamiętam to w 2005 roku. Pytanie do osób którzy byli. Czy targi te będą dostępne tylko dla osób z "branży" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Podobno tylko dla osób z branży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) hehe..Andrzej a Ty to się chyba na zlot Jerkbaita wybierasz ? Targi odbywają się od 11 do 13.06 - w czasie zlotu w Szwecji. Chętnie przyjmę wejścióweczkę Edytowane 9 Lutego 2015 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Faktycznie. Ale jeszcze jej nie zorganizowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Cześć, chyba dopiero od marca będzie można organizować wejściówki. Także trochę za wcześnie, chyba że ktoś ma jako wystawca.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ja mogę mieć kilka wejściówek, bo wybieramy się w dwie osoby czyli zapas zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Kamil, jeśli możesz...zabukuj dla mnie jedną Będęęwdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 ja na 2 też bym sie zapisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ja, jak już powyżej pisałem chętnie bym sztukę przyjął. Oczywiście pokrywam koszty np wysyłki wersji papierowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Jak będę miał to napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 jak by co to i ja nieskromnie o dwie wejściówki bym poprosił a na pewno się odwdzięczę jakimś magicznym "specjałem z Puszczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Panowie, nie walić drzwiami i oknami bo się targowisko jak na Rybomanii zrobi A to poważne targi są chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) W porównaniu do Rybomanii są to bardzo poważne targi. Na pewno będą to targi, podczas których firmy mało dostępne w PL a znacznie w EU będą chciały wejść na nasz rynek. Podczas takich targów nawiązuje się kontakty handlowe, można porozmawiać o ofercie czy współpracy a nawet podjąć temat przedstawicielstwa na nasz region. Nie będzie tam też sprzedaży, dlatego tak jak na Rybomanii były sklepy np: Eldorado czy Pleciona.pl to tam ich nie będzie. Taka jest idea takich targów. <<edit>> Wystarczy już Twoich opinii o rodakach, znamy je doskonale z innych postów... Edytowane 13 Lutego 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Chętnie przygarnę/kupię wejściówkę na targi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Cześć, jest szansa na zdobycie wejściówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeslaw Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Na Targi może wejść każdy kto prowadzi działalność gospodarczą w tej branży np sklep wędkarski.Każda wejśćiówka jest płatna.25 EU przy rejestracji internetowej.50EU w dniu wejścia na targi i wtedy trzeba okazać dokument wpisu do działalności gospodarczej lub wypis z rejestru handlowego. Można zabrać wiecej osób tylko trzeba zapłacić jw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Był ktoś na targach? Jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Super, duzo lepsze niz na Rybomani. Jestem jeszcze w PKP, jak znajde chwile to wstawie fotki z nowosciami na 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Był ktoś na targach? Jak wrażenia? Był był. Nawet relację już wrzuciłem Mi się bardzo podobało i nie tylko ze względu na hostessy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Sam calosc rozplanowalem sobie na dwa dni. I rzeczywiscie Rybomania przy tym to taki bazarek wedkarski. Mnie urzekla oferta sprzetu z Japonii ktorego na codzien nie sposob pomacac. Jakosc powalajaca aczkolwiek nie u wszystkich. Zdarzylo sie znalezc niedorobki . Ciekawa byla oferta przynet gumowych ale i splawikowcy i gruncuarze znalezliby cos dla siebie. Oferta tak bogata ze faktycznie po kilku godzinach w glowie mi sie zrobil metlik. Zaskoczyla oferta kajakow w cenie porzadnej lodzi. Ale najbardziej mnie zaskoczyla oferta woblerow z chipem emitujacym dzwieki o roznych czestotliwosciach. Co ciekawsze producent udostepnia aplikacje na smartfona ktora z wobkiem laczymy sie via BT i wybieramy dzwiek sposrod 30 dostepnych. Edytowane 14 Czerwca 2015 przez Bandit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ale najbardziej mnie zaskoczyla oferta woblerow z chipem emitujacym dzwieki o roznych czestotliwosciach. Co ciekawsze producent udostepnia aplikacje na smartfona ktora z wobkiem laczymy sie via BT i wybieramy dzwiek sposrod 30 dostepnych.Jak będzie można w wobler wgrać "Show must go on" Quennów to sobie taki kupię . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Jak będzie można w wobler wgrać "Show must go on" Quennów to sobie taki kupię [emoji14] .Mam kontakt do wlasciciela firmy. Pewnie da sie zalatwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Był był. Nawet relację już wrzuciłem Mi się bardzo podobało i nie tylko ze względu na hostessy A gdzie relacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi