PGr1 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Panowie, macie jakies doswiadczenie z travelami D.A.M.Interesuje mnie ktorys z:Effzet TRV G2 2,75/25-80Quarda Safar 2,7/30-80Jaki konfortowy zakres wyrzutu, ile max katapultuja?Nie ukrywam ze zasieg i amaortyzacja istotne. Chyba ze ktos ma inne propozycje ~2,7m i do 80-100gram, do dalekich rzutow na skalki?Wlasnie przegladam oferty i jakis maly wybor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem1987 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Witam, czy ktoś może powiedzieć więcej o tej wędce DAM Effzett TRV G2 2,45m 20-60g(realny zakres cw,akcja itp.) lub Abu Garcia Diplomat Spinning - 2,43m 10-25g? Będę wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Miałem TRV do 45g, 213cm z tego co pamiętam. Fajny badyl, złamały z mojej winy niestety. Akcja? Jak travel z półki sklepowej . Co jest w nich ok, to krótki dolnik. Wygląda na to, że G2 to jest to samo co moja wersja, bo ktoś się domyślił, że DAM Safari, to szrot. Nawet pierścienie i kolor blanku są takie same. Byle nie bierz DAMa Safari. Drogi i strasznie lipny pod tzw.ręką. Pewnie dlatego jest G2. Jeśli to to samo co jedynka, moim zdaniem tak, to bierz. 200 nie piniondz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi