PablovelLoco Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jak w temacie,gdzie ''zdybać'' takową pasującą do tego modelu.Czy od nowszych modeli matchowych np. TD 2508D jest kompatybilna ze starszymi modelami.Kołowrotek docelowy jeszcze nie dotarł do mnie,a ja już panikuje jak tu kręcić jedną korbą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Napisz do Kolegi Tofix99 , chce zamienić właśnie taka podwojna na pojedynczą, bardzo sympatyczny Gość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Dzięki za info,już wysłałem priv-a w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Jeszcze raz dziękuję koledze Łukaszowi (Kombajnista_z_PGRu) za "namiar'' i w związku z tym chciałbym prosić administracje o przeniesienie tego tematu do działu Kupię/zamienię/oddam .Mi i koledze Tofix99 zależy na jawnym i bezproblemowym przeprowadzeniu wymiany na łamach forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Potwierdzam słowa Pawła.Sprawę załatwimy jak przystało na "prawdziwych twardzieli" [ nawiasem mówiąc,to machina już ruszyła ]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Korbka dzisiaj pojechała do kolegi Piotrka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Odbijając piłeczkę to moja korbka także już idzie do Finland. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Korbka dotarła do mnie szczęśliwie i pasuje do TDS-ki doskonale . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Moja także jest u mnie i już nawet ma zmieniony knob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Paweł,tak wygląda "moje dzieło": .... a pasuje do TDX. Edytowane 25 Lutego 2015 przez TOFIX99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi