Kubson Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Luuuzzzik Panowie Ja powiem tylko tyle, i nie jest to bicie piany. Link został zamieszczony chyba po to by obejrzeć i podzielić się spostrzeżaniami ?? I właśnie o nich chce powiedzieć, osobiście kompletnie tego nie kumam, nie podoba mi się to itd. Ale są gusta i guściki, jeden lubi mleko a drugi jak mu (za przeproszeniem) skarpety śmierdzą, inaczej świat byłby smutny Każy ma prawo do tego, by mieć to co według jego mniemania jest fajne, cool i naj - jeśli tylko jest to zgodne z prawem. Teraz wyobraźcie sobie jak muszą czuć się dzieci zmuszane do chodzenia po szkole w jednakowych mundurkach (kto by chciał żeby każdy spiningista był nad wodą z takim samym kijem ? ). Powyższym nie wbijam nikomu nic do głowy ze swoich upodobań, ani nie szykanuje czy osądzam - to tylko moje odczucia co do zalinkowanej ciekawostki rodbuildigowej. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Hehhe, niezła dyskusja panowie. A teraz niespodzianka. Fragment maila od tego pana ...Thank you for writing and inquire! Please say hello to Poland for me,as I am Polish also. Cichon is my last name POLSKA GÓRĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Dobre Pablom! Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi