Pawgas Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Grzebiąc dziś w dużym pudle z Salmiakami, w jednym ze sklepów, znalazłem kilka starych Salmo, pakowane jeszcze w pudełka. Zakupiłem takiego oklejonego folią 5 cm Minnowa jak na zdjęciu - złotawy na bokach wpada w czerwień na grzbiecie. Czy ktoś może mi powiedzieć z którego mniej więcej roku może to być wobek? Wykonany jest chyba z drewna bo przy kotwicy brzusznej pod folią są delikatne nierówności. Zbrojony jeszcze w jakieś brązowe kotwiczki. Z książeczki dołączonej do wobka wynika, że oferta była wtedy dość uboga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Obstawiam, że to jednak pianka bo Salmo od początku działalności pracowało przy poliuretanie. Myślę, że jest on pokryty powłoką coś w stylu ala chrom. Obstawiam rocznikowo 1998-2002 . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 1998-1999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Kolor GMO, końcówka lat 90-tych. mam takiego-rarytas i łowny kolor na Odrzańskie klenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 http://jerkbait.pl/topic/7491-rozmowa-o-starych-woblerach-salmo-wydzielone-z-watku-pstragi-2011/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 U mnie się taki wala, tylko ster ma uszkodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Dzięki za odpowiedzi. Wychodzi więc, że to prawie zabytek. Kupiłem z myślą o pstrągach ale teraz to będzie żal urwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi