czekan Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 WitamPoszukuje kijka na pstrągi i rozważam zakup jednej z tych wędek. Ryby mam zamiar poławiać w małych i średnich rzekach. Przynęty, które będe stosowował, to obrotówki głównie rozmiar 2 do 3 i małe wahadłowki do 5 do 8 gram max. Mam obawy czy avid nie będzie zbyt mocarną wędką na polskie pstrągi, być może ktoś ma którąś z tych wędek, będe wdzięczny za wszelkie opinie i sugestie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 widzę tu błąd identyczny jak w ogłoszeniu z allegro nie ISF03 Tylko IS703 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 tak, ten z Allegro to IS703 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Avid avs 76 mlxf spokojnie da rade to jest bardzo uniwersalny kij łowilem nim pstragi i spadów nie notowałem okonie ciut ciężej tez ogarnie i tez nie spadają a i z przylowem szczupaka 70 + też sobie poradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czekan Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Faktycznie jest błąd, symbol odczytałem ze zdjęcia opisu wędki, zatem tam też jest babol. Tony łowiłeś tym starym AVS do 14 gram, bo teraz to z tym samym oznaczeniem jest robiony do 10,5 grama. Chyba, że znowu jest tam jakiś błąd, ale nie sądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Panowie, a czym sie różni IS703 od P703 mam taki blank, i na sucho to fajna dzida na pstrąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Ten z ogłoszenia to nie IS tylko S703 , IS miały inny kolor(wiśniowy) .Daniel poprostu zrobił kogos w ch....a , kupił tańszy blank opisał jako droższy.Z tego co wiem to takich przypadków było więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Faktycznie jest błąd, symbol odczytałem ze zdjęcia opisu wędki, zatem tam też jest babol. Tony łowiłeś tym starym AVS do 14 gram, bo teraz to z tym samym oznaczeniem jest robiony do 10,5 grama. Chyba, że znowu jest tam jakiś błąd, ale nie sądze.lowilem tym do 10,5 jest trochę nie doszacowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Ten z ogłoszenia to nie IS tylko S703 , IS miały inny kolor(wiśniowy) .Daniel poprostu zrobił kogos w ch....a , kupił tańszy blank opisał jako droższy.Z tego co wiem to takich przypadków było więcej.Masakra, co za żal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czekan Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Z tą 1/2 uncji też się wyjaśniła sprawa, blank jest do 10,5 grama, bo przejrzałem stare katalogi st.croix i oni nie roblil wędek do 1/2 uncji, w tej długości z serii AVS, ta wędka została tylko tak opisana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Ten z ogłoszenia to nie IS tylko S703 , IS miały inny kolor(wiśniowy) .Daniel poprostu zrobił kogos w ch....a , kupił tańszy blank opisał jako droższy.Z tego co wiem to takich przypadków było więcej. Całkiem możliwe, ze to jest wędka na blanku IS703-2 - niektóre pracownie (Rodmas i Daniel) skrobały lakier z blanków ATC i wcierały żywicę. Nie potrzeba wtedy przelotek w tytanowych ramkach, a kij jest dynamiczny. Co do samego IS703: z podanymi przynętami powinien sobie z nimi poradzić. Obawiam się jednie, że przy trzymaniu zbyt dużych wahadeł w dużym nurcie, to szczytówka może klęknąć troszkę... Na pewno zarzucisz podaną gramaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) . Edytowane 11 Lutego 2015 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Ja mam blank Shikari i też miał kolor wiśniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi