Kubson Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Witam Nie wiem czy było, ale wrzucę, warto obejrzeć: http://silurusglanis-video.com/homme_silure_1/ Gość to chyba chodzące kompendium wiedzy o wąsatym. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Widziałem A już to co potrafi sum pożreć jak np....a nie będę uprzedzał faktów...żeby nie psuć niespodzianki Ale warto obejrzeć. Co do kontrowersji. Z tego co wiem, taki sposób postępowania z rybą, nie ma na niego negatywnego wpływu, o ile czynność wykonywana jest delikatnie, a ręka pozbawiona jakiś wisiorków itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 łaał żarłok...Trzecia częsc najlepsza popatrzcie co on je, od mały do...ssaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Widzę że kolega po Radomiu się szlajał. Super zdięcia,szczegulnie ten 29ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Świetne filmy, choć faktycznie pewne ich fragment są hard corowe Do tej pory historie o sumach co to zeżrą wszystko co dadzą radę połknąć wkładałem miedzy bajki, ale gdy zobaczyłem żółwia ... pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 31 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Żółw też zrobił na mnie największe wrażenie Sobol, trochę off-top, ale dzięki Po Radomiu owszem, trochę się poszlajałem, ale niestety z wiadomych powodów nie wspominam go najlepiej PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi